7 Nisan 2017 Cuma

Galia f1 kavun tohumu

Galia f1 kavun tohumu

POLEN FGALİA TİPİ KAVUN TOHUMU. HANZADE FKAVUN TOHUMU. CARİPBEAN KİNG RZ FKAVUN TOHUMU. Adet Tohum Fiyatı : 251. TL Bu Ürün Balıkesir Tohumculuk Güvencesiyle Satılmaktadır.


Galia f1 kavun tohumu

Dolgun iç yapısına sahiptir. Mükemmel tat ve aromaya sahiptir. Fusaryum ve küllemeye dayanıklıdır. Venegra İrsert K - 20LT. TL Nazende Oturak Fasulye Tohumu. Yorum) Marka YÜKSEL TOHUM.


Yüksel Tohum firmasına ait sera ve açık alan dikimine uygun yuvarlak galia tipi hibrit kavun çeşidi Gediz Ftohumu fiyatı tohumcudan. Balhan FGalia Kavun Fidesi uygun fiyatları ve kredi kartına taksit seçenekleriyle fidedeposu. Hazera Tohumculuk tüm Sebze ve Domates Tohumlarının çeşitlerini Tirpidin. Tüm sebze tohumu özelliklerini ve fiyatlarını öğrenebilirsiniz.


JULİA FGALYA TİPİ KAVUN TOHUMU. AÇIKLAMA: DAYANIFom 2. Kavun Tohumu Nasıl Ekilir-Kavun Tohumu Çimlendirmesi -Kavun Fidesi Dikimi Nasıl Olur? Julia Fkavun tohumu, güçlü kök ve tevek yapısına sahiptir. Açık tarla ekilişine uygundur. Raf ömrü oldukça uzundur.


Meyve ağırlığı ortlama 3-kg dır. Verimli ve hastalıklara karşı dayanıklıdır. Orta erkenci bir çeşittir. Aroması şeker oranı iyidir. TARIMIN EN DOĞRU ADRESİ.


Galia f1 kavun tohumu

Verdiğiniz alım satım ilanları silinecektir. Alım satım ilanlarını aşağıdaki linklerden veriniz. Kavun tohumu ile ilgili alım satım ilanı vermeyiniz.


Kavun fidesi uygun fiyatları ve kredi kartına taksit seçenekleriyle fidedeposu. Kategori: Galia Kavun: Marka: VATAN Stok Kodu: 062. Galia tipi alçak tünel açık tarlayetiştiriciliğine uygundur. HİBRİT FKAVUN TOHUMLARI. Genetika Tohum Tarım San ve Tic.


Islah ettiği çeşitleri kendisi üretir ve tüm dünyaya ihraç eder. Sera, tünel ve açık tarla üretimine uygundur. Bitki yapısı güçlü, hızlı ve. TL Vergiler Hariç: 800TL. CLAUSE’un yurtdışından gelen üst düzey yöneticilerinin yanı sıra (CEO Matthew Johnston, CEO yardımcısı Franck Berger, CFO Olga Longan, Global Satış Müdürü Andre Cariou ve diğer pek çok üst düzey yönetici ) yerel idarelerden gelen yöneticiler, yerel basın ve.


Kavun tarımı ülkemizde yoğun bir şekilde yapılmaktadır. Bölgemizde Arava, Polidor ve Galia iri meyveli olarak Yuva kavun çeşitlerinin yetiştiriciliği yapılabilir. KLİM VE TOPRAK İSTEKLERİ.


Mascot Hıyar Tohumu 1Gr. Falez F Sponsorlu Bağlantılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar