8 Şubat 2016 Pazartesi

Sincan toplam nüfusu

Bu nüfus verisi, eski yıllarıdaki nüfus artış hızlarına göre tahmini hesaplanmıştır. Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre mahalle nüfusları hakkında bilgiler ışığında Eryaman olarak geçen bölgenin nüfusuna ait bilgileri paylaşıyoruz. Tüik rakamlarına göre Etimesgut ilçesi tam kat artış gösterdi.


Sincan toplam nüfusu

Sitemizde yer alan veriler çevrim içi TUİK nüfus veri tabanından alınmıştır. Bu siteden elde ettiğiniz bilgilerin doğruluğunu TÜİK’in resmi nüfus portalından kontrol ediniz. Doğu Türkistan’ın Uygur nüfusu 2. Bunun nedeni de Çin hükümetinin uyguladığı göç politikası oldu. Sincan’ın nüfusu yaklaşık 5bindir. Kadın nüfusu: 2bin 562.


En kalabalık mahallesi bin 9nüfusuyla Pınarbaşı Mahallesi. TÜİK verilerine göre nüfusta artış olduğu görülmektedir. Yüzölçümü 3km toplam nüfusu 221. Uğur Mumcu Mahallesi 20.


Merkez bucağa bağlı Yenikent bucağına bağlı köyü vardır. Kent nüfusu bugün dört milyon civarında olmakla birlikte her geçen gün büyümektedir. Kent, ülkenin en çok göç alan kentlerindendir.


Başkentteki 2köyün nüfusu 1kişinin altında bulunuyor. Ankara bugün dünyanın en kalabalık 38. Cezaevi nüfusu 2bin oldu.


Sürekli olarak artan ilçe nüfusu ile bölgenin canlı bir emlak piyasasına sahiptir. Araştırma sonucuna göre Rusya Devlet İstatistik kurumu tarafından yayınlanan belgelerde toplam milyona yakın Türk Rusya sınırlarında. Göçmenlerin nüfusu 4dir. Bugünkü Hitabet Caminin yeri) Aynı yıl bu çalışma usulü ile kerpiçten dört.


Nüfusu: milyon (Yaklaşık). Ovanın ortası bataklıktır. Kardelen Mahallesi takip ediyor. SİNCAN BELEDİYE MECLİSİ. Tüm idarede bütün yetkiler Çinlilerdedir.


Komünist Partisi kontrolü altındadır. Kaşgar’daki şubesinde bin 9olmak üzere toplam üç bin öğrenci eğitim görüyor. Tümniyaz, ayrıca enstitüde kısa süreli kurslar da olduğunu.


Rotatifler, Türk basın tarihine damgasını vuracak Hürriyet için dönüyor ve Türkiyeyeni bir gazeteye uyanıyor. Uygurların nüfusu milyon civarında. Her iki ilçede toplam 1. Avrupa yakası’nda yer alan ilçe nüfusu bakımından 2bin civarındadır. Köylülerin ifadesine göre 4yıllık bir camisi vardı. Bu belde belediyelerinin dışında kalan toplam belde belediyesinin nüfusu binin altında.


Sincan toplam nüfusu

Sayım sonuçlarına göre de Tarsus nüfusu 3bin 4kişi oldu. Yaklaşık bin nüfuslu bölgeye yapılacak proje, Kızılay-Çayyolu metrosunun devamı niteliğinde olacak. Köyler dahil toplam nüfusu 31. Rusya Federasyonu’nda yaşayan Türk soylu halkların toplam nüfusu, milyonun üstündedir (ülke nüfusunun yaklaşık olarak 8’i).


Doğusunda ve batısında Toros Dağları ile çevrilidir. Belediye ve 1köyü bulunmaktadır. Halkın 90’i Müslüman olup toplam nüfusun 95’i fakirlik seviyesindedir.


Sincan toplam nüfusu

Kuyu bölgesinde cami, okul, klinik bulunmaktadır. Bunların yedi tanesi il merkezini meydana getirir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar