18 Şubat 2016 Perşembe

Damar sözler 2015

Damar Sözler, Damar Mesajlar, Damardan Sözler sayfasında bulunmaktasınız. Beni yokluğunla savaştırma! Konuya benzer diğer yazılar. En arabesk, en duygusal, söylendiği zaman en derine etki eden ve damardan vurucu olan Sözleri sizler için güncelliyoruz.


Damar sözler 2015

Kızdınız veya kırıldınız, mutlu veya mutsuz oldunuz. Resimli Kızgınlık ve Öfke Mesajları. Franz Kafka Sözlerinden Alıntılar. Etkileyici damar sözler, damar sözler kısa ve damar, resimli ve hayata karşı damar sözleri bulabilirsiniz.


Bir gün sen de beni ararsın. Bir hasret seni yakar, deIi bir özIem sarar agIarsın: Geri dönmek istersin, eski bir sarkı yakar birden, gözIerin doIar agIarsın eIimde degiI unutmak seni, kaçsamda kovaIar anıIar beni bos hayaIIere. Damar sözler aradığınız zaman gelmeniz gereken tek adres bu sayfadır.


Bu sayfada sizler için en damar sözleri hazır ettik. Bu damar sözleri kısa mesajla yollayın ya da sosyal medyada paylaşın tercih sizin ne isterseniz yapın. Bazen sokak dili ile yazışmak ve laflar söylemek karşımızdakinin hoşuna gidebilir özellikle sevgiliye ise ama bazen de kapak olacak şekilde karşımızdakine cevap vermek isteriz işte damardan kısa sözler öyle sevgiliye damar sözler facebook twitter için arkadaşlar. Acı Sözler yazımızda facebook ve sosyal medya paylaşımı için birçok acı sözler, acıtan sözler, en acı sözler, acı veren sözler, acı mesajlar, kısa,duygusal,resimli ve yeni acı sözler bulabilirsiniz. Tek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez.


Ayrıca bu sayfadaki damar sevgi sözlerini facebook ya da twitterdan da paylaşabilirsiniz. Sayfamıza siz de en güzel damar sözler eklemek isterseniz ya da görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşmak isterseniz bize yorum bölümünden yazabilirsiniz. Hak Edene Hakkını Ver ki Dönüp Bir daha Kahpelik Yapmasın. Müslüm baba sözlerini aratmayacak kalitedeki damar sözler ile çok efkarlanacak ve efkarlandıracaksınız. Kırgın olduğunuz kişiye üzgün olduğunuzu belirten sözleri facebook gibi ağlarda paylaşabilirsiniz.


Damar sözler 2015

Etiket Arşiv Sayfa Başlığı. Bu ayrılık şarkılarını kurşuna dizeceğim, ve seni benden ayırdığı için kaderimi mahkemeye vereceğim. Ben sensizdim akşamın yaklaştığı saatlerde. Kahrolursun görme ağladığımı. Başlayan düşü şafakla birlikte dağıtır.


Yaşadığınız kötü günler ile ilgili duygu ve düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz en güzel resimli damar sözleri aşağıdan bulabilirsiniz. Birbirinden damar birbirinden güzel kaliteli paylaşımlar için bizi beğenmelisin. Verirse Kerem`inden,, Vermezse de Eksikligimizdendir. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. Olacak gibi değildi, olmadı da zaten.


Cesaretin bittiği yerde esaret başlar. Yalnızlık değil ki bu, biraz unutulmuş gibiyim. Cenaze arabalarını süslemek gibidir yokluğunu yazmak, Ne kadar güzel olsa da ölüm taşır. Hangi Türk erkeğine sorarsanız, yatakta süperdir, harika araba kullanır, spordan çok iyi anlar.


Sayfamızda en damardan whatsapp sözlerini bulacaksınız. Her gece düşünürüm seni, belki özlersin dönersin geri, seni unutamadığımı biliyorsun vefasız sevgili, haydi yeniden tut ellerimi. Bazı sözler vardır iki kelime veya üç kelimeden oluşur ama çok büyük etkisi olur. Yani damara etki ediyorsa sizi. BEDELLi MUTLULUK DiYE BiR ŞEY ÇIKSADA, PARASI NEYSE VERiP AZ MUTLU OLSAK.


Damar sözler 2015

Hayatından silmek istediklerini gerçekten sil. Zor durumlarda farkını gösteren değil, farkıyla zor duruma düşürmeyen farklıdır. Değişti Artık Devir Çok, Çıktı İşler Rayından.


Kaldır kadehi, kimin şerefine denk gelirse. Alaattin Çağıl) Ölmek sorun değil de hɑni bir gün mezɑrımɑ gelirsin de kɑlkıp sɑrılɑmɑmɑk koyɑr bɑnɑ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar