7 Şubat 2016 Pazar

Relax plus kiralık 2+1

Relax plus kiralık 2+1

Sosyal Tesis Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Fitness Plates Jimnastik Adet Sauna Adet Buhar Odası Adet Türk Hamamı Masaj ve Kese O. Relax plus kiralık daire ilan için 1. TL fiyatından başlayarak kiralık konut arasında en iyi teklifleri kontrol edin. Daha fazla kiralık emlak ilanları mı arıyorsunuz? Alacaatlı Mahallesi konumunda hayalindeki kiralık daire burada! Kiralık Daire BUZDOLABI ACİL.


DAİREMİZ BEYAZ EŞYALI ARA KAT UYGUN BİR DURUMDADIR. UYGUN FİYATI İLE SİZİ yıl önce - Daire. Kanallı Merkezi Tv Sistemi. RELAX PLUS projesinin teslim tarihi fiyat ve ödeme planları.


Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. Anahtar Kelime İle Konut Ara. Konut İlanı Kategorileri Yeni Konut İlanları.


YETİŞ GAYRİMENKUL - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. Satılık ev ve kiralık ev ilanlarını incelemek isteyenler için yüz binlerce ilan arasından sizin için en uygun ilanı bulabilirsiniz. Yaşamkent kiralık daire fiyatlarını incelemek için tıkla. Fırın,ocak,bulaşık makinası,elika davlumbaz,1.


Onurs place in Hisaronu is lovely, just as pictured in the listing. Spacious bedrooms, all with en suites plus a sofa bed in the lounge. The check in was smooth, and the host easy to contact. After travelling around Europe for five weeks our children rated this stay as one of the best, We also appreciated being able to cook and relax in the beautiful, spacious apartment. Thank you so much more than just an apartment.


Relax plus kiralık 2+1

Birinci sınıf sıfır eşyalar ve mimari concept mevcuttur evin tamamında, Geniş bahçeli çok kaliteli peysaj uygulamalı, Evin tamamı duvar ile çevrili, adet banyo bulunmaktadır. Size hizmetlerimizi tamamıyla sunmamıza engel olan sorunları çözmeye çalışıyoruz. Find unique places to stay with local hosts in 1countries.


Belong anywhere with Airbnb. Titizlik konusunda hassasım. Tütünçiftlik sahile dakika harikalar sahiline dk mesafede. Kocaeli merkeze şehir içi ulaşımlar evin hemen arkasından geçiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar