9 Şubat 2016 Salı

Lina isminin kurandaki anlamı

Lina isminin anlamı: , Güzel. Diğer güvenilir sözlüklerde Arapça kökenli bir kız ismi olarak sunulan Lina’nın manası. Kız Çocuklarına İsim Olarak Konur mu? Kız ismi olarak konulabilir mi? Bunun, çocuklara isim olarak konulmasının bir sakıncası yoktur.


Ziyaretçilerimiz bu isim için adet yorum yaparak fikirlerini beyan etmişlerdir. Hurma fidesi veya iyi kalpli insan anlamına geliyor lina. Ayrıca arapçanın nesi artist.


Yazık olan sensin bence. Adam yerine koyulup düşüncelerini. Dini açıdan incelenmesi, caiz mi? Bizim için , bizden biri ve insan anlamlarına geliyor. Kişinin taşıdığı ismin anlamını bilmesi gerekli diye düşünüyorum.


Kuran’da “bize” anlamında geçmiştir. Eslina İsminin Harf Analizi Kişiye Eslina ismiyle hitap ettiğimiz zaman harflerin titreşimleri hem toplumda hem de hitap ettiğimiz kişide kişiliğine ait anlamalar yüklemektedir. E : Sıkıntılardan kurtulmak için mücadele etmeyi çağrıştır,soyadınız da dahil bir tane e harfi olabilir.


Lena ismi Alina ve Helena isimlerinin sonundan gelmektedir. Fransız ismi değil ki lina. Muhammedin Mirac’daki bineği. Burak isminin anlamıBerk-Yıldırımdan türetilmiştir.


LİNA isminin yanına isim arıyorum :). Lena ne anlama geliyor En azından bilgiyi merak etme konusunda ismimizin anlamından başlasak fena olmaz. Moralini bozmak istemem ama merak ettim anlamına osmanlıca sözlükten baktım lina nın sandığın gibi bir anlamı yok.


Eslem İsmim Kurandaki Anlamı. Malesef internette bu isim hakkında fazla bir bilgi yok ama biz sizler için lina isminin anlamı ve kökenini,lina ismi kuranda geçiyormu,lina ismi caiz mi,lina isminin yanına yakışan isimler hangileridir gibi pek çok sorunun cevabını araştırdık ve bulduk. Pera isminin anlamı manası kökeni nedir, pera ismi caiz midir? Pera, Yunanca (Rumca) bir kelime olup Öte, Öteki anlamına gelmektedir.


Kur’an’da böyle bir isim geçmemekle beraber, İslam kaynaklarında böyle bir binitin olduğuna dair rivayetler vardır. Elisa isminin anlamı Elisa isminin ne demek? Halk arasında Cennet meleği veya Hz. Peki Mila isminin gerçek anlamı nedir? Mila Slav dillerinden gelen bir isimdir.


Slav kültüründe birçok isim bu kelimeden türemiştir: Mila, Radmila, Milan, Miloš, Miloslav, Ljudmila,vs. Arven isminin anlamı Bir mecliste adınızı söylediğinizde Anlamı ne? Arven ne anlama geliyor En azından bilgiyi merak etme konusunda ismimizin anlamından başlasak fena olmaz. Bu anlamı maalesef bir kaç şahıs tarafından uydurulmuştur.


Minel Kuran-i Kerim de geçen, fakat tek başına hiç bir ifade etmeyen bir. Bebeğine isim koymak için hemen göz at! Anlamı: Sanat konusunda çok ciddi çalışmaları yapıp yükselme özelliğine sahip, son derece hassas ve duygusal, yaratıcı ve sağ duyulu. Haşr Suresinde geçiyor ve ‘hurma ağacı’ anlamına geliyor. Line Kuran-ı Kerim’in 59.


Bu ismin koyulmasında bir sakınca var mıdır ? Siz bilirsiniz arapça anlamı çok güzelmiş ama HIV yani AIDS hastalığının tespiti için yapılan testin adı da Elisa testi benim de bir akraba söyledi bu ismi ama ilk aklıma gelen o test oldu ne. LİNA İsminin Anlamı ve Analizi Nedir? Zinnur İsminin İstatistikleri. Asmîn isminin Türkçe anlamı, Parmak alfabesiyle gösterimi ve Türkçe alfabe ile okunuşu. Maysa İsminin Anlamı Nedir?


Hıyar da nimet hadi ver çocuğuna! Din işi mantık işi değil ilim işidir. Ayşe, Fatma, kurban olsunlar bu isimlere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar