18 Şubat 2016 Perşembe

Bir erkek uzaktan bakıyorsa

Erkek bir kızı süzüyorsa, kaçamak kaçamak bakıyorsa fakat sizinle konuşamıyorsa ne hisssediyor olabilir? Veya bir erkeğin bir kıza bazı günler farkettirecek kadar görmüyormuş gibi davranmasına rağmen sonraki gün sürekli göz teması kurmaya çalışması ne anlama gelir? Burun delikleri kabarır ve yüzü açık bir ifade sergiler. Böyle bir Erkek Açık Beden Dili işaretleri sergiler. Dikkatinizi çekmeye çalışır.


Bazı erkekler uzaktan fark ettikleri bir kadından bir anda hoşlanabilirler ve bir süre sessiz kalarak hoşlandıkları kadının şuuraltı ile bir bağ kurmaya çalışırlar. Söylenmesi zor ama,bu şekilde davranıyorsa anlayın ki sohbetten pek keyif almıyordur. En iyisi sözü kesip uzaklaşın. Bu davranış hayvanların içgüdülerini anımsatıyor.


Aşık erkek sevdiğinin kadının bakışlarınızı yakalamaya çalışır. Aşık olduğu kadın ile göz göze geldikten sonra gözlerini kaçırır ve bir kaç saniye sonra tekrar kadına bakar. Bunu yaparak sevdiği kadının tepkisi ölçmeye çalışır.


Acaba bakışlarımdan etkilendi mi, bişeyler ima edebildim mi, bakışlarımın farkında mı gibi düşüncelerle sürekli sevdiği. Bir erkek bir kızdan hoşlandığında çeşitli hallere girebiliyor. Eğer size gözlerini ayırmadan saniyeden fazla bakıyorsa hoşlandığından emin olabilirsiniz.


Genelde erkekler, sevdiklerini kadınlar gibi yüzlerinde kocaman gülümsemeyle karşılamayı pek sevmezler. Ancak aşık olmaya başladıklarında bu kocaman gülümseme yüzlerinden pek. Konuşurken heyecanlanan ve daha fazla adrenalin hormonu salgılamaya başlayan bir erkek, ne kadar ‘cool’ olursa olsun göz bebeklerini ve göz kırpmalarını kontrol edemeyecektir.


En ufak esprinize dahi gülüyorsa Bu, bazılarınız için sinir bozucu olabilir. Fakat sizden hoşlanmasını istediğiniz erkek mevzu bahis ise. Size bir şeyler anlatırken dudaklarınıza bakıyorsa sizinle ilgileniyor demektir. Looking for an old soul like myself.


My interests include staying up late and taking naps. Evet, güzel bir kız sana bakıyorsa ne yapmalısın? Güzel bir kızın sana uzaktan bakmasının birçok nedeni olabilir.


Bir Erkek Hoşlandığını Nasıl Belli Eder? Ne olursa olsun, erkek ol, bakışlarına karşılık ver, kocaman gülümse ve ilk hamleyi yap. Bu kızın hoşuna gidecektir ve sende bana teşekkür edeceksin. Bir erkeğin seni sevdiğini nasıl anlarsın bir erkek sevdiğini nasıl belli eder, erkeğin sevdiğini nasıl anlarsın. Eğer bir kadın elini çenesinin altına koymuş düşünceli gözlerle size bakıyorsa, daha sizin için karar vermemiş demektir.


Hatta o arada size ne kadar değer vermesi gerektiğini düşünüyordur diyebilirim. Bu gibi durumda asılında kadın beni ikna et, sana inanıyım mesajı veriyordur. Ve o an gelip de Hoşlanan Erkeğin Beden Dili sinyallerini çözdüğünüzde ilişkinizi çok daha rahat bir biçimde yürütebilirsiniz.


Erkeklerin beden dili sır olmaktan çıktı. Beyoğlu’nda gittiğiniz bir barda, bir arkadaşınızın evinde veya bir kültürel etkinlik sırasında sizden hoşlanan bir erkek ile karşılaşabilirsiniz. Flört kadın-erkek arasında her an gerçekleşebilecek bir aksiyondur. Sözlü olarak iletişime geçilmese bile, Beden Dili hareketleri ile flört edilebilir.


Flört ya da kur yapmak basit hareketlerle gerçekleşebilir. Gülümsemek, uzaktan bakışmak, ilk karşılaşmada kaşların hareketleri bu süreç içinde yer alan hareketlerdendir. Uzaktan flört - Find a man in my area! Free to join to find a woman and meet a woman online who is single and seek you. Want to meet eligible single woman who share your zest for life?


Join the leader in online dating services and find a date today. Etkilendiğiniz birini ilk kez gördüğünüzde kaşlarınızı yukarı kaldırıp aşağı indirmelisiniz. Eğer hoşlanırlarsa onlarda kaşlarını yukarı kaldırırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar