25 Şubat 2016 Perşembe

Işyerinde aşk nasıl başlar

Yakın İlişkiler, Aşk ve Sevgi Nasıl Başlar. Hürriyet, bugün Türkiye’nin en çok okunan. Yerinde Aşk Yaşayanlardanmısınız? Hepimiz hayatlarının büyük bir kısmı işte geçiyor. Sosyal hayatın bile sekteye uğradığı bu yoğun tempolarda, yeni bir çevre ya da hobi bile edinmek zor iken, özel hayatlarımıza birini almamız oldukça zor olabiliyor.


Işyerinde aşk nasıl başlar

Ancak monoton hayatımızda başka yerde aşk ihtimalleriyle karşılaşma şansımız ne kadar ki? Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN), geçen sene şirketlerin işyerinde aşk konusuna bakışını gösteren bir anket yapmıştı. Türkiye’de yöneticilerin yüzde 73’ü işyerinde flörtü olağan karşılıyor. Hayatı yavaş yavaş onsuz olmamaya başlar ve bu kişiyi hayattan soğutur. Tabi bu aşamaya gelene kadar arada pek çok süreçler geçer.


Bu yüceltme aşkını daha da büyütür çünkü hayallerdeki gibi bir aşk yaşıyordur hayalinde. Etiket Arşivi: işyerinde aşk. TEST : İşyerinde duygusal zeka! Bunun için bir testimiz var. Aşağıdaki soruyu cevaplandırdığınızda, sosyal beceri ve farkındalığınızı ölçmüş olacaksınız.


Duygusal zekanızın derecesi. Zira kova burcu mantığı öne basan bir burçmuş. Ben de bundan bana hayır gelmez dedim mi, pek sıcak bakmıyorum.


Ayrıca işyerinde aşka da hayır :) O da sorulmadan cevaplayalım :) İngilizlerin atasözü var türkçesi : Yediğin tabağa pisleme. Bir erkek ya da kadın işyerinde aşk yaşamaya başladığı zaman en fazla hangi riski göze almış olur? Bazen kader ağlarını işyerinde örmeye başlar. En önemli iki seçim olan iş ve eş seçimi tek potaya girer. Aynı işyerinde sevgili olmanın yaratacağı etkileri daha önce deneyimlemeyenler için maddede sıraladık: 1. Her gün sevgilinizi bir şekilde görürsünüz.


Işyerinde aşk nasıl başlar

Bengi Semerci “Aşk Beyinde Başlar” başlıklı konuşmasında aşkın nörobiyolojisini anlattı. Yoğun şehir hayatının kaçınılmaz özelliklerinden biri de günlük rutinimizin çoğunu kaplayan iş hayatıdır. Nasıl çalışmalı, nelere dikkat etmelisiniz?


Araştırmalara göre patronlarıyla aşk yaşayan kadınların verimleri artıyor. Uzmanlar bu konuda ikiye ayrılıyorlar. DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü’nden Uzman Psikolog Şirin Hacıömeroğlu Atçeken, iş yerinde geçirilen saatlerin ve çalışan kadın sayısının artmasının. Bir aşk nasıl biter Şiiri - Kadir Berat. Aynı işyerinde çalışıyorlarsa adamla sürekli bir arada olmak ama sevgilisi gibi davranamamak onu delirtir.


Işyerinde aşk nasıl başlar

Zaman geçtikçe kadın ‘Bu kadar. Kurduğu hayaller keşke ile başlar ve aynı biçimde devam eder. Keşke” demek istemiyorsanız üç kişilik aşk üçgeninin parçası olmamaya çalışın. Bu yazı dizisiyle insanlara kötü örnek oluyorsunuz.


Arkadaşlar işyerinde aşk,duygusal yakınlaşma,flört gibi şeylerden kaçının. Daha doğrusu aklınızın ucundan bile geçmesine izin vermeyin :). Eğer heyecan arıyorsanız,bu heyecanı gidin özel hayatınızda arayın,iş hayatınızda değil.


Filmin ana kahramanı Tom işyerinde Summer (Yaz) adlı bir kadınla tanışır. Pamuk, “Aslında en iyi aşk,. Wiesler Dreyman’ı dinledikçe onunla artık empati kurmaya başlar. Bir süre sonra ise onu gizlice korumaya başlar. Rekabet ve stres bazen çalışma arkadaşlarınızla ilişkinizin siyah-beyaz bir hal almasına yol açabilir.


Oysa iş ilişkilerinin aşk-nefret sarkacında gidip gelmesi durumu daha da karmaşık hale getirebilir… İşyerinde aşk-nefret ilişkilerine DİKKAT!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar