29 Ocak 2016 Cuma

Protein tozu kaç ölçek alınır

Kilo verme gibi bir hedefim yok. Ben o gün antrenmanım olsun olmasın, sabah iyi kahvaltı edememişsem yarım ölçek protein tozu desteği alırım, o kadar. Antrenmanım olduğu günler ise yalnızca antrenmandan sonra, karbonhidrat takviyemden sonra bir ölçek whey protein tozu içer ve daha sonraki saatlerde öğünümü yerim.


Whey proteini kullanmak için herhangi bir saat dilimi yoktur. Antrenman düzeyinize ve antrenman saatinize, beslenme durumunuza, uyku düzeninize ve günlük aktiflik derecesine göre protein tozu ne zaman içilir sorusuna cevabınızı verirsiniz…. Aşağıda, hangi aralıklarda en doğru şekilde whey kullanacağınıza dair seçenekler sunulmuştur.


Bunlar arasından en çok tercih edilen protein tozu çeşitleri temel olarak whey protein ve kazein olarak gruplanabilir. Protein Tozu Spordan Önce mi Sonra mı Kullanılır. Sizin için protein tozunun kullanıldığı en verimli zaman dilimlerini bu yazımızda anlatacağız. Ama başlangıçta spor yaptığın günler spordan önce, spordan sonra ve yatmadan önce birer ölçek alman yeterli. Antrenmandan önce de alınması gerekiyor mu,yoksa uyumadan önce mi almalıyız?


Bir de antrenmandan hemen sonra alınır demişsiniz. Yani o zaman yanımızda olmazı lazım karışımın. Evde önceden shakere koyup karıştırarak.


Ancak sadece antrenman öncesi karbonhidrat antrenman sonrası protein tozu ve karbonhidrat alınması daha doğrudur. Poşetle aldım tozu içinde ölçek yok çay bardağına kaç kaşık atıp içmem lazım günde kaç kere? Günlük protein ihtiyacı için whey protein tozu kullanımı faydaları neler? Proteinin sindirim oranı hesaplanırken 1olarak yumurta referans alınır.


Diğer hayvansal kaynaklı proteinler gibi tam bir protein kaynağıdır. Bana yetermi bu kreatin yoksa alayımmı. Sertifikası Nereden ve Nasıl Alınır?


Günde kaç kez tuketmeliyim tek li paketler halinde. Metabolizma Canavarı Matcha İle Tanışın! Bu nedenle iki kez kargo süresi için beklersiniz. Böyle olunca da, yeterli protein miktarı hangi ürünlerden alınır,.


Peki, protein tozunu kaç ölçek. Normal yediğiniz proteinin yanında günlük alınması gereken protein miktarını tamamlamak için protein tozu alınır ve alınması gereken miktar tamamlanır. Yani kasaptan 1gram et alıp pişirdiğinde 1gram protein almış olmazsın. Bu açığı kapatmak için protein tozu alırsın.


Kreatin Nasıl Kullanılır? Supplementler Bilgi Bankası ile giderin! Eğer protein ihtiyacınızı gıdalardan karşılanıyorsanız protein tozu kullanmanıza gerek yok. Günde ölçek fazla fazla yeter bir insan evladına. Bu ise, 1kiloluk kaslı bir adamın maksimum protein ihtiyacı, bir de yemek yeniyor, o yemeklerle en.


Bir ölçek (g Protifar) protein içerir. Elleriniz yıkayın, temiz araçlar kullanın ve kutunun üzerinin temiz olduğuna emin olun. Protifan’ı yeterli miktardaki soğuk sıvıda, pütürsüz bir kıvama gelinceye kadar karıştırın. Yiyecek veya içeceğe eklemeyin. Kazein protein tozu kana yavaş karışır ve uzun bir süre boyunca sürekli olarak vücuda protein sağlar.


Bu yüzden kazein en iyi gece yatmadan önce kullanılır. Yatmadan önce bir ölçek alırsanız kaslarınıza gece boyunca devamlı olarak protein takviyesi yapmış olursunuz. Başlangıç, orta ve ileri seviyeye göre Optimum Gold Standard Whey kullanım talimatları bulunmaktadır.


Her kullanımınızda 3ml. Ha bir de, en iyi protein tozu nereden alınır, diye soruyorlar bazen. Karbonhidrat Tozu için karbonhidrat, protein, yağ, mineral ve besin değerlerine ulaş! Pes, diyorum artık yani. Markası belli, fiyatı belli.


Suya karıştırıp antrenmanlardan sonra içeceksin birer ölçek. En iyi protein tozu kullanımı, bu kadar basit. Aşırı miktarda protein tozu tüketmek böbrek hasarlarına da neden olabilmektedir. Bunun neden, böbreğin protein miktarını düzenleme göreviyle ilgilidir. Vücut geliştirme sektöründe ise protein ihtiyaç hesaplaması artık çığırından çıktı.


Haftada gün full body günlük ölçek. Abartı demek artık basit kalıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar