28 Ocak 2016 Perşembe

Hoşgeldin bebek projesi ankara

Hoşgeldin bebek projesi ankara

Hoşgeldin Bebek” projesi hayata geçti. Hoş Geldin Bebek projesi kapsamında yeni bebeği olan ailelere bebek seti hediye ediliyor. Projenin mimarı Neşe Gül, Patenti. Niğde Belediyesi tarafından doğum yapan annelere, içerisinde yeni doğan bebeğin ihtiyaç duyacağı giyim, bakım ve temizlik maddelerinin yer aldığı bebek çantası hediye ediliyor.


Hoşgeldin bebek projesi ankara

Doğum yapan annelere, içerisinde yeni doğan bebeğin ihtiyaç duyacağı giyim, bakım ve temizlik maddelerinin yer aldığı bebek çantası hediye ediliyor. Sağlık görevlilerimiz ziyarette, aileye yeni doğan bebek bakımı ve beslenmesi ile annenin doğum sonrası dikkat etmesi gerekenler konusunda bilgiler veriyor. Püsküllü, yaptığı açıklamada her yeni doğumun, yeni bir umut olduğunu belirterek, ayda 2bebeği ziyaret ettiklerini ifade etti. HOŞGELDİN BEBEK PROJESİ DEVAM EDİYOR : Çocuk Haberi. Sincan Belediyesinden alan aileler.


Bu kapsamda yaşamın her alanında kolaylık sağlayacak farklı projeler üretiliyor. Bunlardan bir tanesi de hayata geçirdiğimiz hoş geldin bebek projesi. Hoş geldin Bebek Seti”, ailelere ulaştırılmaya başlandı. Bu projede, yeni doğan bebeklerin bilgilerine sağlık ocakları aracılığı ile ulaşıyor ve onlara yeni doğumda ihtiyaç duyulan bebek bornozu, çocuk bezi, ıslak mendil, biberon ve diş kaşıyıcısı gibi malzemeleri hediye ediyoruz dedi. Ana Sayfa YEREL GÜNDEM.


HOŞ GELDİN BEBEK PROJESİ DEVAM EDİYOR. Miray Ürkmezer, yeni doğum yapan aileleri ziyaret ederek, hediyeler verdi. Kütahya’da ’hoşgeldin bebek’ projesi.


Bazı belediyeler projemizi bire bir kopyalayarak kendi projeleri gibi sunuyor. Tescilli projemizin bu şekilde taklit edilmesi siyasi etiğe ne kadar uyar onu da kamuoyunun takdirine bırakıyoruz diye konuştu. Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, Mart Yerel Seçimleri öncesinde vaat ettiği bir projeyi daha hayata geçirdi.


Bu paketin ulaştığı ailelerin bazılarının daha çok yardıma ihtiyacı olduğunu görüyoruz. Bu nedenle, bu ailelere ÜCRETSİZ MAMA hizmetini yakın zaman önce hayata geçirdik. Başkan Saraçoğlu yeni bebek sahibi aileleri evlerinde ziyaret ediyor. Henüz kaydedilmiş bir içerik bulunmuyor! Marmaraereğlisi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekibi Mehmet Hanifi, Esra Burak çiftinin yeni doğan bebekleri Zümra ile birlikte Erdinç, Melike Duman çiftinin yeni doğan bebekleri Ateş Deniz’i ziyaret etti.


Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından muhtaç vatandaşlara katkı olması sebebiyle yenidoğan seti hediye edildi. Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol göreve seçilmeleri durumunda sosyal içerikli birçok projeyi de hayata geçirmek istediklerini söyledi. Ankara İlçe Belediye Başkan. Belediyecilik doğumdan ölüme kadar halkın her türlü ihtiyacını karşılamaktır.


Hoşgeldin bebek projesi ankara

Zonguldak’ın Devrek Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile farklı çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Alanya Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Kadın Kollaır üyeleri yeni doğum yapan anneleri ziyaret ederek mutluluklarını paylaştı. Ziyarette annelere, çeşitli. Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde yeni doğum yapmış anne ve bebeklerini ziyaret ederek ilk hediyelerini verdi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından geleceğimiz, yarınlarımız ve evlatlarımızın dünyaya gözlerini açtığı ilk günlerinde ailelerine ‘hayırlı olsun.


Künyemiz Hakkımızda Bize. Evlat sahibi olmanın heyecanını yaşayan aile ise devlet büyüklerinin böyle özel bir günde yanlarında olmalarından duydukları memnuniyeti ifade etti. Ailelerin bebek sevincine ortak olmak için ev ziyaretleri yapan. AK Parti Odunpazarı İlçe Kadın Kolları üyesi kadınlar, proje kapsamında yenidoğan bebek ziyaretlerini sürdürüyor. Malatya’da ihtiyaç sahibi ailelere doğum yardımı yapılacak.


Proje kapsamında ilçe merkezinde ve köylerde yeni bebeği olan aileler ziyaretler ediliyor. Yangına giden Orman işletme aracı tarlaya uçtu: yaralı Üzüm bağlarını dolu vurdu. Proje ile anne karnında ve doğumdan itibaren aylık süreçte bebeklerin bazı ihtiyaçlarının karşılanması,. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Yıllardır aralıksız devam.


Emet Belediyesi’nin sosyal projesi kapsamında dünyaya gelen bütün çocukların ailesini ziyaret edip bebek seti armağan etmesi ve yaşlılara bakım hizmeti sunması ilçede takdirle karşılanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar