12 Ocak 2016 Salı

Hava durumu iğdır

Hava durumu iğdır

Maks UV İndeksi: (Çok Yüksek) Gök gürültülü sağanak yağışlar: Yağış: inç Yağmur: inç Kar: inç Buz: inç Yağış. Site güncellenmesi dakikada bir yapılır. Gün doğumu ve gün batımı saatleri. Saatlik tahminlerde “Rüzgâr Hamlesi” kısmında verilen değer, geçmiş saatlik periyot içinde rüzgâr hızındaki ani artışı temsil etmektedir.


En yüksek hava sıcaklığı C, en düşük hava sıcaklığı ise C olacağı tahmin ediliyor. IĞDIR hava durumu tahmininde kar yağışı var mı? Bugün kar yağışı beklenen il olduğu duyuruldu.


En güncel hava durumu bilgileri sitemizde yer almaktadır. Ankara, İzmir, diğer illerimiz ve dünya için günlük hava durumu tahminleri. Anlık sıcaklık, yağış, rüzgar, son dakika hava haberleri.


Cumartesi günü hava sıcaklığının gün içinde en yüksek 33. Hatay (Antakya) hava durumu - Hatay (Antakya) ilçeleri hava durumu. Iğdır - İstanbul hava durumu. Isparta hava durumu - Isparta ilçeleri hava durumu.


Pazartesi Parçalı Bulutlu. Melekli Köyümüzün bugün ve önümüzdeki gün boyunca hava durumu nasıl olacak? Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.


Bu sitenin bütün hakları saklıdır. Sağlıklı, Mutlu ve Güneşli Günler Dileğiyle. Igdir için detaylı hava durumu, sıcaklık, nem ve yağış bilgisi, günlük hava tahmini. Hissedilen sıcaklık, aynı saate tahmin edilen hava sıcaklığı ile nispi nem ve rüzgâr değerlerine göre hesaplanmaktadır.


Bu sayfada kullanılan HAVA TAHMİNİ simgeleri ve SON DURUM simgelerinin açıklamalarına buradan ulaşabilirsiniz. Diğer tahmin bilgileri, tahmini yapılan zaman civarında beklenen değerleri göstermektedir. Sitemizdeki yazı , fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. Tüm şehirlerin güncel hava durumları, günlük meteoroloji tahminleri ve uydu görüntüleri.


Son dakika hava değişimleri. DMİ bu raporu genelde saat-başları güncelliyor ve anlık hava ile sıcaklık, nem, basınç, rüzgar ve görüş mesafesi bilgilerine yer veriyor. Küllük Köyümüzün bugün ve önümüzdeki gün boyunca hava durumu nasıl olacak? Tur otobüsü bariyerlere çarptı: yaralı.


Ayrıca önümüzdeki gün hava nasıl olacak? Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı. GEBZE sıcaklık, rüzgar ve yağış miktarı. Hava Durumu, Günlük Hava Durumu. Salı Karla Karışık Yağmur.


Hava durumu iğdır

Türkiye için hava durumu tahminleri. Sitemizden şehirler ve ilçeler için hava durumu sıcaklık tahminlerini günlük, günlük, haftalık, günlük ve günlük olarak görebilir ve seyahat planınızı yada işinizi hava durumuna göre organize edebilirsiniz. Meteoroloji bilgisi sunulmaktadır. The articles, videos, photos and news on our site belong to the relevant universities. Kocaeli hava tahminlerini internet sitemizde takip edebilirsiniz.


Anlık hava bildiriminde hava sıcaklığı, tarih, bilgileri güncelleme saati, rüzgar yönü ve hızı, nem oranı güneşli, yağmurlu, bulutlu, kar yağışı gibi hava durumu, hava basıncı bilgilerini, günlük hava tahmininde ise gündüz ve gece sıcaklıklarını görebilirsiniz. Duroğlu Belediye eski Başkanı Murat Kılıçaslan,Giresun’un geri kalmasının sebebinin siyasiler olduğunu belirterek “Milletvekillerinin kişisel kavga ve entrikaları yüzünden Giresun şahsım olarak görev süremiz içerisinde Belediyemizin kaynaklarını artırmak, daha çok hizmet. Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürü Fuat Fikret Aktaş da fındıkta sağlanan bu birlikteliğin daha da yüceltilmesi halinde ihracat gelirinin 5-milyar doların yanı sıra 8-milyar dolarlara.


Hava durumu iğdır

Bulunduğunuz ilde ya da bölge için hava durumu tahminleri bilgisine ulaşabileceğiniz, günlük haftalık hava durumu tahmini gereksinimlerinize karşılık verebilecek siteler bu sayfada bir araya getirildiler. Marmara’nın doğu kesimlerinde sabahın erken saatlerinde bölgesel yağışlar bekleniyor. Karadeniz’in büyük kısmında yıldırımlara dikkat!


Kuvvetli sağanaklar var, bu yağışlar su baskınları yapabilecek seviyede. Anadolu’da benzer şekilde, özellikle Yozgat-Sivas çevrelerinde gök gürültülü, yıldırımlı sağanak yağışlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar