25 Ocak 2016 Pazartesi

Vatan eş anlamlısı

Vatan eş anlamlısı

Evlilik Dışı kelimesinin eş ve yakın anlamı, anlamdaşı Gayrimeşru. Traktör kelimesinin eş ve yakın anlamı, anlamdaşı Motor. Erir kelimesinin eş ve yakın anlamı, anlamdaşı Münhal.


Vatan eş anlamlısı , Vatan eş anlamı, anlamlı kelimeler, anlamlı sözler, nedir, anlamlı. Vatan ın eş anlamlısı “ Yurt ” sözcüğüdür. Her iki sözcük eş anlamlı oldukları için cümle içinde birbirlerinin yerine kullanılabilmektedir. Vatan sözcüğünün anlamı ise Türk Dil Kurumu sözlüğünde “Bir milletin üzerinde yaşadığı yer” şeklinde geçmektedir.


Yüz Ölçümü kelimesinin eş ve yakın anlamı, anlamdaşı Yüz Sathı. Tak kelimesinin eş ve yakın anlamı, anlamdaşı Süslü Kemer. Sevecen kelimesinin eş ve yakın anlamı, anlamdaşı Şefkatli, Mihriban. Normalde siyah sözcüğünün eş anlamlısı kara sözcüğüdür. Bu yüzden kara günler yerine siyah günler demek de anlamsız olacağından bu cümledeki kara kelimesinin eş anlamlısı “kötü” kelimesidir.


Vatan eş anlamlısı

Türkiye’nin her noktasında milyonlarca müşteriye ulaşmaktayız. En güncel haberler için bağımsız internet gazetesi Gazete Vatan! Yurt ile vatan kelimeleri birbirinin eş anlamlısıdır. Yurt kelimesinin eş anlamlısı vatan kelimesidir. DERS KİTABI CEVAPLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN!


Vatanımızın üzerinde herhangi bir namert eli olmasına asla izin vermeyiz. Vatan ve yurt aynı anlama gelen kelimeler olarak eş anlamlı kelimeler arasında bulunmaktadır. Bu vatan bize dedelerimizin emanetidir.


Vatan Eş Anlamı ve Örnek Cümleler Hakkında. Ulus= Millet Düzen kelimesinin eş anlamlısı anlamlarına göre değişir. EŞ ANLAMLI KELİMELER TABLOSU: Sözcük.


Antartikada su kaç derece kaynar? Matematiğim ve biyolojim iyi. Türkçe dersi için verilen 2. Tema Atatürk, Tema Değerlendirme Çalışmaları sorularından birisi. Eş Anlamlısı - İmtihan Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir Anlamlisi.


Vatan eş anlamlısı

Türk milleti olarak bu değerlere sahip olmaktayız. Yeni kelimesinin eş anlamlısı, Yeninin eş anlamlısı nedir, Yeni kelimesiyle aynı anlamda olan kelimeler Yeni kelimesinin eşanlamlısı kullanım yerine göre Kullanılmamış yada tanınmayan, bilinmeyen kelimeleri olabilir. Yüce kelimesinin eş anlamlısı nedir? Yürek kelimesinin eş anlamlısı nedir?


Yüz kelimesinin eş anlamlısı nedir? Yüzyıl kelimesinin eş anlamlısı nedir? Zarafet kelimesinin zıt anlamlısı kabalık kelimesidir.


Zarafetin eş anlamlısı incelik, nezaket, zariflik sözcükleridir. En yeni telefon modellerinden kablosuz telefon çeşitlerine kadar tüm ürünler bu kategoride yer almaktadır. Görüntülü konuşma yapılmasına olanak tanıyan telefon modellerini de kategori içerisinde bulabilirsiniz. Ayrıca telefonunuzu kişiselleştirmenizi sağlayan kılıflar, bluetooth ürünleri ve diğer aksesuarlar da zengin seçenek yelpazesi ile beğeninize. Tasa kelimesinin eş anlamlısı nedir ? Vatansever, yaşadığı, atalarından miras kalmış vatanını karşılık beklemeden, kayıtsız şartsız seven kişiye denir.


Eş anlamlısı da yurtseverdir. Ayrı olarak değil, bitişik olarak yazılmaktadır. Sonuç olarak doğru yazımı vatanseverdir.


Test Çöz deyince ilk akla gelen sitemizde online bir şekilde test çözerek bilgilerinizi pekiştirebilir ve eksikliklerinizi tespit edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar