6 Ocak 2016 Çarşamba

En çok kullanılan sosyal medya uygulamaları

Günümüzde kullanılan en popüler sosyal medya uygulamaları aşağıdaki başlıklardan özellikleriyle birlikte ulaşabilirsiniz. Neredeyse milyara yakın kullanıcısıyla günümüzdeki en popüler sosyal medya uygulamaları ndan bir tanesidir. Androi iOS ve Windows işletim. Geçtiğimiz yıl hazırladığımız listeyi inceleyerek, yılda sosyal medya kullanımının ne derece arttığına şahit olabilirsiniz. Olmazsa olmaz sosyal medya uygulaması.


En çok kullanılan sosyal medya uygulamaları

Sizce en çok kullanılan sosyal ağ hangisi? En çok kullanılan sosyal medya hangisi? Türkiye’de en yoğun kullanılan sosyal medya hesaplarını listeledik.


Dünya genelinde en çok kullanılan sosyal medya ağı, 75. Avrupa veya bölgesel çevre ülkeleri açısından. En Büyük Teknolojik Alet Nedir? Belki biraz da Tumblr ve Pinterest. Ancak popüler siteler dışında farklı özellikleri ile dünyada aktif olarak kullanılan sosyal medya siteleri bulunuyor.


Birkaç web sitesinden bahsederek sosyal medyayı kullandığımızı iddia etmek olmaz elbette. Ayrıca sosyal medya uygulamaları bir bolluk var. Ayrıca, yepyeni olanlar da sahnede görünecek. Bugün orada en trend olanları sizlerle paylaşıyoruz.


En iyi sosyal medya uygulamalarının listesini derledik. Ayrıca en iyi sosyal medya sitelerine de yer verdik. Vero (Yeni) insanlar arasında zaten var olan doğal bağları online olarak güçlendirmek gibi bir misyona sahip olduğunu belirtiyor. Akıllı telefonların hızla hayatımızın en önemli parçası olmasıyla birlikte sosyal ağ sitelerinin kullanımı da her geçen gün artmaya devam ediyor.


En gencinden en yaşlısına kullandığımız sosyal medya siteleri arasında, dünya genelinde en çok kullanılan sosyal ağları ve birkaç cümle ile istatistiklerini paylaştığımız bu yazımızdan umarım keyif alırsınız. En az kullanılan sosyal medya siteleriyse sırasıyla Twitter, Reddit ve Tumblr oldu. Gençlerin bu sitelere oldukça az ilgi gösterdiğini aktaran araştırma merkezi, gençlerin sadece yüzde 3’ünün Twitter kullandığını, Reddit’in sadece yüzde oranında.


Son yıldır dünyada ve ülkemizde bir çok sosyal medya sitesi ortaya çıktı. Bunlardan bazıları dünyanın en büyük teknoloji şirketi olurken bazıları da sessiz sedasız aramızdan ayrıldı. Bu yazımızda en çok kullanılan sosyal medya sitelerini sizlere tanıtmaya çalışacağız.


Potansiyel müşterilerinizin sosyal platformlardan sadece bir tanesini kullanıyor olmaları çok düşük bir ihtimaldir. Twitter, Snapchat, LinkedIn ve Pinterest ise diğer sık kullanılan sosyal medya uygulamaları. Sosyal Medya Uygulamaları. Farklı uygulamaların gelmesi ile birlikte, akıllı telefonların menü ekranında uygulamaları yerleştirecek boşluk bulmakta bile zorlanan insanlar olabilir. Haftanın en fazla kullanılan uygulamalarına baktığımızda bu uygulamalarının facebook sayfalarında kullanıldığını görüyoruz.


Static HTML,Profile HTML,Advanced FBLM gibi uygulamalar facebook sayfalarına sekme ekleyerek bu sekmeleri dilediğimiz gibi şekillendirmemize yardımcı olan facebook uygulamaları. S osyal Medya Uygulamaları, en iyi sosyal platformu seçmenin ilk adımı sosyal medya pazarlama aktiviteleriniz için hiçbir zaman tek bir sosyal platformun yeterli olmayacağını fark etmenizdir. Eğer sizde bu uygulamaları çok kullanıyorsanız bu kampanya tam size göre bir kampanyadır. ve İzlesene gibi platformlarda kullanılmak üzere video pass kampanyası vardır.


En çok kullanılan sosyal medya uygulamaları

Bu kampanyada çok tercih edilen bir kampanyadır. Eğer bir Twitter hesabınız varsa ve Twitter’ın mobil arayüzünü kullanarak giriş yapıyorsanız mobil uygulamayı tercih etmenizi tavsiye ederim. Böylece kullanıcı adınızın iliştirildiği paylaşımlardan ve. Paylaşımlarımıza geçmeden önce kısa bir başlangıç ile bu tarz uygulamaların neden kullanıldığına. Instagram ile Kullanılan Popüler Uygulamalar.


Akıllı telefonlar çıktı eski usul mesajlaşmanın yerine akıllı telefonlara mağazalardan indirilip çevrimiçi kullanılan mesajlaşma uygulamaları yerini aldı. Mesajlaşma uygulamaları nedir WhatsApp Whatsapp uygulaması çevrimiçi kullanılan uygulamadır. Sürekli değişen pazarlama dünyası dinamiklerine yabancı kalmamanız için günümüzde en çok kullanılan uygulamaları ele alacağımız bir programdır. Mac OS işletim sistemi de oldukça kullanışlı ve Windows gibi birçok program ve uygulaması var. Windows da kullanılan Windows Live Messenger, facebook, twitter gibi birçok program aslınad MAC OS içinde mevcut.


Listede pek çoğumuzun telefonlarının en popüler uygulamaları var. Akıllı telefonlar sonrasında sosyal ağlar daha da çok yaygınlaştı, insanlar artık oturdukları her alanda kolayca sosyal ağına girip paylaşım yapabiliyor ya da.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar