21 Ocak 2016 Perşembe

Ayrıldıktan sonra kadın ne yapmalı

Erkeğine ayrıldıktan sonra. Pucca Günlük en son yazısını mı okumak istiyorsunuz, En güncel köşe yazılarını okumak için hemen tıklayın! Ayrıldıktan sonra asla denemeyin! Sadece eski sevgiliniz değil hiçbir erkek ya da kadın muhtaç, per perişan, pejmürde, kendini bilmeyen, hayatını bir başkasının ilgisine alakasına bağlamış ve zayıf insanlardan hoşlanmaz. Eğer eski sevgilinizi tekrar elde etmek istiyorsanız derhal bir şeyler.


Kalbinizi kıracak hareketlerden kaçının! Sizi bırakıp gitmiş, belki de başkasını çoktan bulmuş birini siz de boş vererek unutmayı. Sevgilisinden ayrıldıktan sonra kadınların en çok yaptığı şeyleri tek tek açıklayalım. Etrafta dolaşıp arkadaşlarına kalbinin ne kadar kırık olduğundan bahsetmiyor olması, onun sizin kadar üzgün olmadığı anlamına gelmez.


Eski sevgilinizin ayrıldıktan sonra sizin kadar incinmediğini sanmayın. Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir. Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Bir kez ayrıldıktan sonra “Son bir kez buluşalım, seni son bir kez göreyim, son bir kez ellerini tutayım, içimde kalanları anlatayım” bahanesi ile onu tekrar görmeye çalışmayın.


Hayatta zor diye tanımlanabilen durumlar sayılsa ilk 5’e girebilecek olanlardandır, ayrılık. Kimisi çok küçük hasarlarla atlatabilir, kimisi normal bir durummuş gibi hayatına devam edebilir, kimisi de uzun süreli. Neden erkekler ayrıldıktan sonra geri dönerler?


Açık konuşmak gerekirse, erkeklerin ayrıldıktan sonra geri dönmesinin sebebi uzun zamandır yaşamadıkları bir şeyle yüz yüze gelmeleri ve bundan dolayı telaşlanmalarıdır. Kadın Sağlığı Sağlık Rehberi Uzmanlar. Bir erkek, ayrıldıktan hemen sonra sizi aradıysa bilin. Her ilişki karşılıklı olarak emek ve fedakârlık ister.


Yeni bir ilişki, yeni başlangıçlar, yeni umutlar… Elbette hiçbir insan ayrılık için yeni bir ilişkiye başlamaz. Aslına bakılırsa başlığımız ayrıldıktan sonra kadınlar ne yapar değil de ayrıldıktan sonra kadınlar ne yapmalı olmalı, biz yine de bunu içerikte düzeltelim. Kadınlar ayrıldıktan sonra mutlaka ve mutlaka bir psikolojik çöküş içerisine girerler. Ayrıca eve yeni bir aydınlatma almanız, tüm eşyaların ne kadar farklı gözüktüğünü keşfetmenizi sağlayabilir. Kalbi kırılmış, üzgün bir dostunuza karşı nasıl merhametli oluyorsanız, kendinize karşı da öyle olun.


Bu Türk erkeğini ne yapmalı da yola koymalı. Sevgili Dilek Önder ‘in son yazılarından öyle keyif aldım ki. Yani ağzından bal damladı. Aramayan Neden Aramaz başlıklı yazısı harikaydı. Onun kadar feminist yaklaşmasam da ekleyeceklerim var elbet.


Bunlardan en basit olanı eski sevgilisinin yakın arkadaşı ile sevgili olmaya çalışmaktır. Erkeklerin bazen ayrıldıktan sonra davranışlarışaşırtıcı. Birincinin yaşamından tamamen yok olmak yerine, toplantı aramaya başlar, düzenli olarak kendini hatırlar, dikkat çekmeye çalışır.


Afrodizyak etki gösteren en etkili yiyecek. Sonra Karın Ağrısı Neden Olur, Nasıl Geçer? Rotatifler, Türk basın tarihine damgasını vuracak Hürriyet için dönüyor ve Türkiyeyeni bir gazeteye uyanıyor. Daha doğrusu, sevgilinize ya da eşinize ayırdığınız zaman, artık sizin için boş saatlerden biri haline geldi.


Videoyu yayına almamız bile ay sürdü. Ancak ikili ilişkiler her zaman beklediğiniz gibi olmayabiliyor, siz ne kadar fedakârlık da yapsanız, elinizden geleni de yapsanız karşı tarafın davranışlarını kontrol edemediğiniz için kopmalar yaşanabiliyor. Yeteri kadar ağladıktan sonra, biraz daha sakin olup düşünmeye başlayabilirsin.


Tüm bunları hak edecek ne yaptın ki? Onunsa tüm söyledikleri yalanmış! Göz yaşlarını boşalttıktan sonra sıra sinirini boşaltmakta. Bu nedenle çoğu zaman kadın oranı erkekleri yakalıyor ve geçiyor.


Biten aşktan sonra kadın erkekten çabuk gider. Kadının arkasından bir süre sonra hayata veda eder. Oysa, erkeğin erken öldüğü çiftlerde, kadınlar. Senden önce vardım belki ama senden sonra yokum inan. Hoşcakal” derken, düşünmek gerekir.


Hoşça kalabilecek miyim bunca şeyin ardından. Ne kadar çok seversen o kadar çok gider. Ve ne kadar çok özlersen bir o kadar daha gider. Unutmak zaman ister demiştim, yanılmışım.


Zaman değil yürek istiyormuş. Ve genç kadın, bu tip durumlarda yapılması gerekenleri yapamıyor, rest çekemiyor, onu bırakamıyordu. Bir süre görüşmedikten sonra yeterince sessiz kaldıysanız ve eğer erkek sizi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar