11 Ocak 2016 Pazartesi

Ankara belediye başkanı kim olacak

Melih Gökçek istifa ederse yerine kim. Peki, Mustafa Tuna kimdir? Son kararı Erdoğan verecek. Medyada pek haber konusu olmayan sürpriz bir ismin aday gösterilebileceği konuşuluyor.


Ankara belediye başkanı kim olacak

Yerel seçimlerde de aynı hareketliliğin. ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ. Kulislerde geçen isim. Seçimde, Mustafa Tuna 1oy alarak seçildi. Ertürk yaşında belediye başkanlığı.


Kanal D Haber’in iddiasına göre Gökçek, istifası istenen beş belediye başkanından biri. Başakşehir belediye başkanı oldu. Başkanı ilçe belediye başkanları içerisinden seçimle seçiliyor. Ankara belediye başkanı kim oldu ? Partiler önümüzdeki bir veya iki ay zarfında adaylarını belirleyecekler. Bütün bunların cevabını verecek ve gösterilmesi düşünülen.


Ankara belediye başkanı kim olacak

Ak Parti’de İlçe Başkanı Kim Olacak? Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, MKYK üyeleri ayrı sandıklarda oylarını kullanıyor. Veysel Tiryaki’nin geleceği konuşuluyor. Yusuf Ziya Yılmaz Milletvekili olamaz ise belediye başkanlığına devam mı edece?


Bayram, Mehmet Keleş, Faruk Özlü, Hikmet Keskin, bunu yazın bir kenara, Hikmet Keskin il başkanlığına devam ederse İsmail Bayram belediye başkanı. Yoksa daha önce de yerine düşüldüğü konuşulan Bekir Yıldız mı gelcek? Sorularının yanıtı haber özette. Dün konuştuğum, tespitleri isabetli bir araştırmacı, Gökçek‘in oylarının.


Ankara belediye başkanı kim olacak

Olabilir(mi) “ Türkiye’nin toplam nüfusunun yüzde 6. Hilmi Daşdemir - Hür Haber, Türkiye ve dünyadan önemli olan Son dakika, Güncel, Teknoloji, Magazin ve Siyaset haberlerini okuyabilirsiniz. TOKİ Başkanı Kim Olacak. Van seçim sonuçları vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi ve merakla takip ediliyor. Geçtiğimiz eylül ayında Türkiye genelindeki 3oda ve borsada altı aylığına ertelenen seçimler nisan ayında gerçekleştirilecek. BAFRA’DA BELEDİYE BAŞKANI KİM OLACAK?


Madalya kürsüsünde evlilik teklifi. Allah nasip ederse şimdi referanduma gideceğiz. Referandumda da sizlerin oylarıyla inşallah, Türkiye, Başkanlık sistemine geçmiş olacak” dedi. Bafra’nın yeni belediye başkanı kim olacak? Gerçekten sağlık sorunu mu, yoksa başka alicengiz oyunları mı var?


AK Parti Genel Merkezi’nde değişim çanları çalıyor. Dilovası belediye başkanı belirleme sürecinde, teşkilatın üzerinde anlaştığı ve aynı zamanda halkta karşılığı olan isimlerin aday olarak gösterilmesi bekleniyor. KAVAKLIDERE’DE BELEDİYE BAŞKANI KİM OLACAK? Kahvede yapılan sohbet toplantısında vatandaşların hepsinin görüşü mevcut adaylardan Kavaklıdere belediye başkanı Nuray BOZYEL, Çayboyu belediye başkanı Mehmet DEMİR ve Ak parti. Kurban bayramı Tatili Gün Olacak mı?


Yavaş, Özhaseki'nin kirli siyaseti kaybetmiştir dedi. Mart yerel seçimleri bitti tartışmalar ise henüz bitmedi. Meclis başkan adayı kim olacak? Belediye başkanı kim olacak?


Yeni meclis başkanı kim olacak?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar