20 Ocak 2016 Çarşamba

Yeni mamak kentsel dönüşüm projesi 7 etap

Proje, milyon bin 43liraya mal olacak. Etap için izin süreci tamamlandı. Mamak kentsel dönüşümle yenileniyor! Durali Alıç Kentsel Dönüşüm Projesi. Ege Kentsel Dönüşüm Projesi.


Milyon metrekarelik alanıyla dünyanın en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliği taşıyan proje. Gazi Kentsel Dönüşüm Projesi. Projede mahallede zeminde bin 5gecekondu dönüştürülecek. Gülseren-Anayurt Kentsel Dönüşüm Projesi. Etap’ta inşa edilecek 5konutun ihalesi yapıldı.


Pazartesi günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca altyapı ve çevre düzenleme işi yer alıyor. Kura sonucu 9konutun sahipleri belirlendi. Proje etap halinde yürütülecek.


Bugüne kadar bin 2gecekondu sahibiyle uzlaşma sağlanırken, bin 1gecekondunun da yıkımı gerçekleştirildi. Sahabiye kentsel dönüşüm projesi 1. Kentsel dönüşüm projeleriyle Mamak’ta büyük bir değişim yaşanıyor. Kısa sürede yapımı tamamlanan. Yeni Adresimiz ihalerapor. KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ 16.


Projede bin konut, 5iş merkezi, dev rekreasyon alanları bulunuyor. Mamak’ta kapsadığı alan ve üretilecek konut sayısı nedeniyle dünyanın en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak gösterilen projede, konutların inşası aşama aşama tamamlanacak. Dr Necmettin Erbakan Kongre Merkezi, kura heyecanına ev sahipliği yaptı. Mahalleyi kapsayan ve etap halinde yürütülen kentsel dönüşüm projesi ile yaklaşık bin 5gecekondunun neredeyse bine yakını için hak sahipleriyle anlaşıldığına dikkat çeken Tuzcuoğlu,. Beylikdüzü E-üzerinde hayata geçirilen Babacan Premium projesinde ilk etap teslimlerinden sonra ikinci etap teslimleri de zamanında başladı.


Yeni mamak kentsel dönüşüm projesi 7 etap

Ayrıntılı en yeni emlak,konut projeleri sitesi. Anlaşılan maliklerin binaları. Email adresine yeni bir. Etaptayer alan toplam 1konut kura çekilişi ile hak sahiplerine teslim edildi.


Bu proje kapsamında hazırlanan imar planları da yargıya taşınmıştır. Erkanlı Holding, Univa ile Farklı Ülkede! Taxim Hacıüsrev projesi, 2bin metrekarelik alan üstü. Nuvo Dragos Maltepe yol tarifi!


Yeni mamak kentsel dönüşüm projesi 7 etap

TOKİ İstanbul Silivri’de yeni bir mahalle inşa ediyor. Mamak’ta kentsel dönüşüm projesinde son viraj Mamak’ta kentsel dönüşüm projesinde son viraj. Bankası mülkiyetinde bulunan adet gayrimenkulü satıyor. Büyükşehir Belediyesi Özel Projeler ve Dönüşüm Daire Başkanlığı tarafından.


Adet Konutu 3Liradan Başlayan Taksitlerle Satıyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ Türkiye genelinde 2liradan başlayan taksitlerle bin konut satışına devam ediyor. Yapı tarafından hayata geçirilen Acromia Towers konut, ofis ve dükkanlardan meydana geliyor. Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında hak sahibine yatırıma ve kullanıma uygun site içerisinde bakımlı temiz konut konut kredisi çekilemez. Efendibey Kentsel Dönüşüm 1. Etap`ta imam hatip meydanı yakınında 149.


Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Esenler’de başlattığı kentsel dönüşüm seferberliği bugün İstanbul başta olmak üzere tüm büyük illerde gayrimenkul sektörünün önemli bir dinamiği haline geldi. Konak Park Sosyal Donatılarıyla Dikkat Çekiyor! Ankaralı yatırımcılara yeni adres, Karataş Mühye bölgesi olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar