26 Haziran 2015 Cuma

Oxipool klorsuz havuz sistemi fiyatları

Oxipool klorsuz havuz sistemi fiyatları

O XIPOOL markası ile ülkemize giriş yapan bu yeni dezenfeksiyon sistemi Sağlık Bakanlığı tarafından 20yılında ruhsatlandırıldı ve Yüzme Havuzları Yönetmeliği’ne konuldu. Denetimler havuz başında yapılarak Hidrojen peroksit ve biguanid parametrelerine bakılır. Havuz yüzeylerinden sürekli bir kayıp söz konusudur, bu nedenle havuzlara sürekli dozlanması gerekir. Amerika, İngiltere, Avustralya, İspanya, İtalya, Fransa, İsviçre, Japonya gibi ülkelerde yılı aşkın süredir kullanılan klorsuz havuz teknolojisi şimdi ülkemizde hizmete sunulmuştur. Tamamen Türkiye’de üretilen ilk ve tek klorsuz havuz dezenfeksiyon sistemidir.


Hakkında Tümünü Gör +3296. Klorlu havuz dezenfeksiyonuna alternatif olarak geliştirilmiş oksijen bazlı yüksek düzey bir dezenfeksiyon sistemidir. Son aramalarınızın tümünü kaldırmak istiyor musunuz? Oxipool Klorsuz Havuz Dezenfeksiyon sistemi. Havuz Firması ; Ürünlerimiz yıl garantili ve 7/teknik destek imkanı prefabrik havuz yapımı, yüzme havuz onarımı, izmir havuz Prefabrik Havuz İzmir Havuz 5120yılında kurulan Sermed Havuz, Türkiyenin Prefabrik havuz konusunda lider ve öncü kuruluşudur.


Firma Kimlik Bilgileri Proton Antalya Türkiye Konya Gaziantep Şanlıurfa Mersin Adana Hatay Sivas Kayseri Ürgüp Nevşehir Kayseri Aydın Samsun Kars Rize Zonguldak Aydın Afyon Isparta Muğla Kaş Kuşadası Marmaris Bodrum Denizli Pamukkale Kıbrıs Karaman Erzurum - PROTON Havuz Arıtma Dezenfektanlar Ürünler Su Kimyasalları ve Çevre Teknolojileri Ltd. The most comprehensive list of klor websites last updated on Jul 2019. Stats collected from various trackers included with free apps. Tukaş Gıda Sanayi ve Ticaret A. Torbalı ilçesinde iş bulmak çok kolay!


Oxipool klorsuz havuz sistemi fiyatları

Kaynakları sayfasının iş başvurusu formu. Doğru işe doğru insan” ilkesinden hareketle, sektöründe lider firmalara geniş yelpazede profesyonel çözümler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar