30 Haziran 2015 Salı

Lösev kıyafet bağışı

Sayın Yardımseverler, Lösemili çocuklarımıza ve Vakfımıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Eski kıyafetlerimi nereye verebilirim diye soruyorsanız bu yazım tam size göre. Kıyafet bağışı yapılacak kurumlar hangileri? Kimseye baki değildir mülk-ü devlet, sim-ü zer, Bir harap olmuş gönül tamir etmektir hüner.


Lösev kıyafet bağışı

Lösev lösemili ve kan hastası çocukların, sağlık ve eğitim başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı olmak, bunun yanısıra, kalıtsal ve edinsel kan hastalıkları konusunda ulusal düzeyde tedavi, eğitim ve araştırma kurumları kurmak ve işletmektir. Saçım Saçın Olsun Kampanyası için saç bağışı BU İHTİYAÇ DESTEKLERİNİZLE KARŞILANMIŞTIR. Ancak adresten teslim almıyorlar.


Eşyaların Perpa’nın yanında bulunan Darülaceze’ye bırakılması gerekiyor. Bağışlanacak olan eşyaların bay-bayan olarak ayrılıp teslim edilmesi gerekiyor. Bağış sonrası makbuz düzenleniyor.


Eğitim Kurumları’nda sürdüren öğrencilerimizin başta eğitim olmak üzere beslenme, barınma, sağlık, kıyafet ve diğer giderlerine harcanacaktır. Sizinle bu konuya açıklık getirmiş olalım ki biz LÖSEV olarak saç bağışı kabul etmiyor ve bunu sağlıklı bulmuyoruz. Tedavi sürecinde hastalar enfeksiyona çok açık bir haldeler ve. Beyaz eşya (çalışır durumda), mobilya (kullanılabilir durumda), kıyafet (kullanılmamış), gıda, oyuncak, bebek bezi, kitap gibi bir ailenin ihtiyaç duyacağı her türlü aynî bağışınızı Mülteciler ve Sığınmacılar Derneği’ne getirebilirsiniz. Bu malzemeler hiç kullanılmamış veya çalışır durumda olmalıdır.


Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Atatürk ilke ve devrimlerini korumak, geliştirmek, çağdaş eğitim yoluyla çağdaş insan ve çağdaş topluma ulaşmak amacını benimsemiştir. Vakfımızın Ford Otosan’ın desteği ile hayata geçirdiği Umut Kafe gezgin bir kafe olarak her gün farklı bir noktada çocuklarımız ve ailelerine umut olmak için hizmet veriyor. Eğer kurbanınızı resmi bir kuruma bağışlamak istiyorsanız size bu hizmeti sunabiliyoruz. Sizin sadece bize müracaat ederek kurbanınızı hangi kuruma bağışlamak istediğinizi söylemeniz yeterli olacaktır.


Lösev kıyafet bağışı

Maddi güçlükler içindeki binlerce lösemili ve kanserli çocuğa ücretsiz tedavi, eğitim, psikososyal destek vermek ve yaşadıkları büyük zorluklara karşı kalıcı çözümler getirebilmek amacıyla çalışmalarını sürdüren LÖSEV, Kurban Bayramı’nda da vakfa kayıtlı binin üzerindeki ailenin yüzlerini. LÖSEV enfeksiyon riskinden dolayı ikinci el kıyafet bile kabul etmez. Kurban Bağışı Yolsuzluğu İddialarına İlişkin Davada Karar Ankara 12. LÖSEV ailelerine dağıtılmak üzere kesilip. Bu çok üzücü, oysaki hasta kardeşlerimin her kesimden halkımızın desteğine ihtiyacı var.


Resmi kurumları, LÖSEV’e kayıtlı aileleri ziyaret etmek ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde “LÖSEV ve Lösemi ile yolculuk” konulu seminer vermek üzere şehrimize gelen LÖSEV Antalya İl Koordinatörü Tutku Canıdar Şehirde ve Ülkede Gündem köşemize konuk oldu. Türk kadını, zorlu ama büyük bir zaferle sonuçlanan Kurtuluş Savaşımızın unutulmaz bir sembolü olmuştur. Bu büyük zaferi izleyen Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun en coşkulu, ulusal bilinç ve bütünlüğümüzün en yüksek düzeyde olduğu yıllarda bundan Devamı. LÖSEV bu bağışlarla kesilen kurbanların ay boyunca dağıtılmasını ya da lösemili ve kanserli çocukların parasız tedavilerine, ücretsiz eğitimlerine ve sosyal ihtiyaçlarına destek olunması yönünde kampanya seçenekleri sunuyor. Anketler Firma Rehberi Seri İlanlar Künyemiz Hakkımızda Bize Ulaşın.


Sadaka hastalıkları ve belayı defeder. Ailelerimizin ilgisi oldukça yoğun. Vereceğiniz küçük yardımlar büyüyerek bir çok insana ekmek olsun, kıyafet olsun, yakacak olsun.


Borusan Otomotiv Grubu genelinde LÖSEV, KEDV, AD Darülaceze İlköğretim Okulları ve benzeri kurumlar yararına kıyafet, ayakkabı, oyuncak, kitap toplama kampanyası yapılmaktadır. Toplanan yardımlar belirli periyotlarda ilgili kurum ve kuruluşlara gönderilmektedir. Hayat Veren Hediyeler gerçektirler, hayat kurtarırlar, yaşam değiştirirler.


UNICEF tarafından dünyanın her tarafında, çocuklara ve yaşadıkları toplumlara dağıtılır. Vakıflar Genel Müdürlüğü, “Kurban bağışı kesim ihalelerinde yolsuzluk” iddiasına ilişkin haberler üzerine Mehmetçik Vakfı ve LÖSEV ile ilgili inceleme başlattı. LÖSEV’in atölyelerine bağış yapmak isterseniz dikiş ya da overlok makineleri alablirsiniz. Bunlara ek olarak keçe ve toz boya gibi malzemelere de ihtiyaç duyulmaktadır. Lösemili Çocuklar Vakfı, kısa adıyla LÖSEV, Batı Akdeniz bölgesinde, ilimizde örnek çalışmalar gerçekleştiriyor.


Aynı şekilde kıyafet, kumaş, dikiş malzemeleri (iğne vs) de alabilirsiniz. LÖSEV’in en büyük çalışmalarından biri de Ankara’daki konuk evidir. Peki, bu yıl vekaleten kurban bağışı yapmak isteyen kişiler hangi kuruma ne kadar ödeyecek? LÖSEV’in amacı, Lösemili ve kan hastası çocukların, sağlık ve eğitim başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı olmak, bunun yanısıra, kalıtsal ve edinsel kan hastalıkları konusunda ulusal düzeyde tedavi, eğitim ve araştırma kurumları kurmak ve işletmektir. Trabzon kan Bağışı Gönüllüleri Platformu.


Lösev kıyafet bağışı

Kızılay: Yurt içi 7Yurt dışı 5TL.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar