30 Haziran 2015 Salı

Deniz kenarı arsa satılık

Yatırımlık, satılık arsa ilanlarını hemen inceleyin, fırsatları kaçırmayın. Faydalanarak, kat daha inşaat yapılabilir, müstakil tapulu. Tüm konutlar kategorilerinde sizin için yüzlerce emlak portalları topluyoruz!


Deniz kenarı arsa satılık

Arcem Emlak Danışmanlığı Bürosu. DENİZ FOTOLARI ARSANIN HEMEN ÖNÜNDEKİ KOYDAN ÇEKİLMİŞTİR. TL fiyatından başlayan satılık konut bulunmaktadır.


Bodrumda satılık denize sıfır dublex ev yazlık güvercinlikte satılık deniz kenarı bahçeli yazlik bulunmaz konumda fırsat fiyata yatırım. Mudanya deniz manzaralı satılık arsa başta olmak üzere satılık zeytinlik, tarla, bahçe, müstakil ev, villa alternatifleri için telefonla bilgi almanız veya ofisimizi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Assos yolu üzerinde Sazlı Köyü sahilinde 5m² arsa içerisinde satılık denize sıfır ahşap ev.


Yolla deniz arasındadır. Körfez Adaları’yla mitolojik Midilli adası manzaralı m² verandası vardır. Satın alma amacınız doğrultusunda planladığınız yatırımlarınızı detaylı bir şekilde araştırmanız mefret hüküm göstermektedir. TL Eşsiz deniz manzaralı çatı dubleksi Kadıköy’de, Fenerbahçe Marina’ya yürüme mesafesinde yer almaktadır. Taşınmaya hazır dubleks daire akıllı ev sistemi ve alarm sistemi gibi özelliklere sahiptir.


Yine Çandarlı Bimeyko satılık arsa kooperatifinden arsa alınıp izin verildiği şekilde ev yapılacak sitelerdendir. Alanya, Satılık otel arsası Antalya, Antalyada satılık otel arsası, Antalyada satılık arsa, Alanya otel arsası, satılık büyük arsa, Alanyada satılık büyük arsa, Gazipaşa hava limanı, Alanya arsa, Alanyada. Mahmutlar Alanya şehir merkezine km, Gazipaşa Havalanına km mesafede bulunmaktadır.


Bugüne kadar birçok müşterimiz hayalindeki ev, dubleks villa, deniz kenarı villa, daire, arsa ihtiyacını bizimle birlikte çözdü. Kat Müsaadeli, Tabanda 2. Hepsi bahçeli ve çoğu yeşillikler içinde bulunan bu evlerin fiyatı bin 5TL’den başlayıp 9bin TL’ye kadar çıkıyor. USD -Daha fazla seçenek i̇çi̇n lütfen zemlak. Muğla , Milas Kıyıkışlacık 04. DOLAR -Daha fazla seçenek i̇çi̇n lütfen zemlak.


Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından Yeni Asır İlan hiçbir. Aliağa YENİŞAKRAN da satılık deniz manzaralı villa imarlı ARSA 301mDENİZE 1METRE MÜSTAKİL ARSA. ETRAFINDAKİ TÜM EVLER DUBLEKS VE BAHÇELİDİR. Emsallerine göre çok uygun hesaplı uçuz ve kelepir. NOT:YER GÖSTERME TUTANAĞI.


Deniz kenarı arsa satılık

DENİZ MANZARALI DENİZE MT DÜZ AYAK ARSA. Ana Sayfa İlanlar Satılık İlanları Türkeli sahilinde satılık arsa Türkeli-Çatalzeytin karayolu 2. Kirtozaltı mevkiinde bulunan ana yol kenarı, deniz manzaralı dönümlük arsamız satılıktır. TL Manisa Gördes Börez Mah.


Kadıoğlu İnşaat ve Emlak her bütçeye hitap eden arsa ve daire pörtföyü ile büyük veya küçük yatırımlarınızda yanınızda. Arsa Tipi İmarlı - Konut. T tarafından satılacakmış. Hocahamza Mahallesi, Hamzaköy Plajı deniz kenarı (Kemal Reis Caddesi) 7ada parselde konumlanan bin 7metrekare arsa milyon 2bin TL muhammen bedel ile satışa çıkacak. Söz konusu arsa için 1bin 5TL muhammen bedel belirlendi.


Deniz kenarı arsa satılık

Altınkumda Satılık Deniz Manzaralı Denize Yakın Lüks Villa. Balıkesir Havran Mescitte Satılık Zeytinlik. Mavimaris Gayrimenkul - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. Deniz uzaklığı, plajlara ve Alanya-Gazipaşa duble yoluna km. Online sipariş verilebilir.


Ereğli Çavdarlı Mevkii Deniz Manzara. YUMUKOĞLU EMLAK - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. Satılık kelepir tarla seydikemer girdev yaylası göl kenarı 000m2.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar