29 Haziran 2015 Pazartesi

Türkçe ispanyolca

Türkçe ispanyolca

Milyon insanın ana dili olarak İngilizceden önce dünya çapında en çok konuşulan dildir. Modern İspanyolcanın kökenlerinin bulunduğu İspanya’nın yanı sıra İspanyolca dili Güney ve Latin Amerika’nın da büyük bölümlerinde ve Afrika’nın Ekvator Gine’sinde de ön sıradadır. Türkçe dilinden dile çeviri yapıyoruz …. Latin alfabesiyle yazılmış bir karakteristik ñ. Ayrıca emin olabilir, herhangi bir hata Sözlük hızlı tamir olduğunu, bu yüzden bizim veri güvenebilirsiniz. Eğer herhangi bir hata veya mümkün eklemek yeni veri varsa bunu lütfen. Bu belgeler,çivi yazılı Sümerce tabletlerdeki alıntı kelimelerdir.


Dünyada en fazla konuşulan 5. Sözlü ya da yazılı iletişime geçilmesi gereken her durumda hemen çevir sitelerinin pratikliğine ve. Sözcüklerin fonetik alfabeyle yazılan telaffuz notlarıyla ses kayıtlarını ve ayrıca kullanım örneklerini de içeren Türkçe-İspanyolca sözlük. MyMemory dünyanın en büyük Çeviri Belleği.


Türkçe-İspanyolca Sözlük eğer İspanyolca öğreniyorsanız veya İspanyolca konuşurken takıldığınız yerlerde pratik ve hızlı bir şekilde kullanabileceğiniz bir İspanyolca sözlük arıyorsanız işinize yarayacak bir mobil sözlük uygulaması. Android işletim sistemini kullanan. Busuu ile İspanyolca nasıl öğrenilir? Yazma alıştırmaları - her dersin sonunda öğrendiklerini yaz ve bunları, öğreniyor olduğun dili ana dili olarak konuşan kişilere gönder.


Yapman gereken tek şey, derslerini önceden cep telefonuna indirmek! TÖMER İspanyolca Biriminin hazırlamış olduğu destekleyici ek alıştırma kitapçıkları da kullanılmaktadır. Ortak Avrupa Çerçevesine uygun olarak Dinleme, Konuşma, Okuma ve Yazma Becerilerine eşit oranda önem veriyor olmalarıdır. Bürosuna gelen kitap, dergi, makale vb. Ancak devlet dairesi ya da üniversiteler bünyelerinde Yeminli tercüman bulundurmaktadır.


Yeminli Çevirmenler çevirdikleri işlerin gizliliği için görevlendirilen tercümanlardır. Profesyonel çeviri: Kullanım Sözleşmesi Sitene Ekle. Tureng Dictionary and Translation Ltd. Kategorilere ayrılmış milyondan fazla sözcük ve sözcükleri farklı aksanlarda dinleme seçeneği. Kelimelerin, faydalı ifadelerin ve konuşmak için iyi bir aksanın nasıl öğrenileceği ile ilgili yöntemler Ispanyolca.


Sitemizde hemen çevirme vardır. Alanlarında deneyimli ve uzman tercümanlarımızla İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Rusça ve Arapça dilleri başta olmak üzere en kapsamlı profesyonel tercüme hizmetleri sunmaktayız. Hint-Avrupa dil ailesine bağlı Romans dillerinden biridir. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Satış Yap Bize Ulaşın İade Süreci. Bunların bir kısmı artık kullanılmazken bir kısmı da edebi eserlerde kullanılmakta ve konuşma dilinde hemen hemen hiç kullanılmamaktadır.


Yoğun bir araştırmadan sonra artık kullanılmayan dilleri de listemden çıkararak tüm zamanları aşağıda dört. Sözlük tanımları, okunuşları, eşanlamlıları, örnekleri ile iyileştirilmiş ve Web üzerinde en çok kullanılan dili destekleyen ücretsiz çevrimiçi çevirmen. Dilleri oyun oynayarak öğren. Tamamen ücretsiz ve eğlenceli. Spanish is her mother tongue.


Türkçe ispanyolca

Kastilyaca (castellano, kasteyyano diye okunur) ifadesi kullanılır. Bunu E-postayla Gönder BlogThis! Başlangıç, orta ve ileri seviyede. Telaffuz rehberi: Yerlisi merhaba ifadesini Türkçe, Bosnakça, İbranice, İspanyolca, Flemenkçe dilinde nasıl okur öğrenin.


Eğitim Seti İndir Türkçe. Kelime ya da metninizi başka bir dile çevirin. Bunlardan ilki gramer bakımından daha doğru olmakla beraber ikincisi de günlük. Web sayfamızın sunduğu hizmetler ile İspanyolca öğrenmek artık çok daha kolay.


Rehberimizden kelimelerin nasıl telaffuz edileneceğini öğrenin. Bu sayfadaki tüm İspanyolca kelimeleri sesli olarak işitebilirsiniz — kelimeye tıklayarak dinleyin. Sözlük çevirisi, örnek cümleler ve karşılıkları, İngilizce, Türkçe, Almanca, İspanyolca, Portekizce, Fransızca, İtalyanca, Rusça, Flemenkçe, Yunanca.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar