9 Haziran 2015 Salı

Ankara epoksi zemin

Ankara epoksi zemin

Kimyasal ve mekanik etkilere dayanıklı hijyenik, basit temizlenebilen parlak yüzeylerin oluşmasını sağlamaktadır. Yılda milyon mutlu müşteri. Ankara 3d zemin kaplama firmaları arasında star epoksi yapının ömrünün uzatmak, hijyenini ve kolay temizliğini sağlamak, ses ve su yalıtımını güçlendirmek, zemin sağlamlığını.


D epoksi zemin kaplama Ankara. Ankara zemin kaplama firması olarak müşterilerimize, kaliteden taviz vermeden, en uygun zemin kaplama fiyatlarını sunmak birinci önceliğimizdir. Ankara epoksi zemin kaplama reçine esaslı, sağlam, estetik ve parlak görünüşlü, dayanıklı bir kaplama sistemidir.


Parlak beton zemin, parlak ve aynamsı bir yüzeye sahiptir. Tasarım ve dizayn seçenekleri sınırsızdır. Herhangi bir renk, herhangi bir desen, herhangi bir karışım içinden seçim yapabilirsiniz. Firmamız ülkemiz`de yeni yeni başlamış olan ve markalaşan ayrıca Avrupa,Rusya ve Ortadoğu pazarına kaliteli uygulama olarak bütün zemin kaplama sistemlerinde dünyanın kabul etmiş bulunduğu ve uygulama teknik teferruatını.


Bir epoksi zemin kaplaması iki parçadan oluşur: bir reçine ve bir sertleştirici. Bu iki bileşen bir arada karıştırıldığında, hem dayanıklı hem de güzel olan sert, plastik benzeri bir madde oluştururlar. ANOVİS Kimya Sanayi ve Ticaret Ltd. Anovis epoksi Ankara, İzmir, İstanbul, Samsun, Adana, İzmir, İstanbul, Gebze illerinde epoksi zemin kaplaması uygulaması yapan uzman bir uygulama firmasıdır. Farklı alanlarda daha parlak ve pürüzsüz bir görüntü elde edebilmek adına epoksi zemin kaplama işlemleri ekibimiz tarafından profesyonel şekilde yapılmaktadır.


Ambarlarda, garajlarda, gıda ve ilaç fabrikalarında ve tüm. Uygulanacak kalınlık kullanılacak epoksi boyanın miktarını artıracağı için maliyeti ve dolayısı ile fiyatı artıracaktır. Sektördeki tecrübelerimizle değerli müşterilerimize kaliteli işcilik ve doğru malzeme seçimi ile hizmet vermekteyiz.


Ankara epoksi zemin

Zemin Kaplama Bizden Sorulur. Uygulama öncesi zemin düzlemek için zemin tesviye şapı uygulaması talep ede bilirsiniz. Laminat parke lamine parke, masif ve rabıta parke ürünlerinde perakende satış, toptan satış ve anahtar teslim uygulamalarımız. Akron Yapı, yıllara dayanan birikim ve tecrübelerini en seçkin markaların ürünleriyle birleştirerek sektöründe öncü firmalara çözümler sunmuştur. Türk Pirelli Lastikleri A. EPOKSİ ZEMİN SİSTEMLERİ.


Ankara Genel sanayi boyaları,ağır sanayi boyaları,epoksi zemin kaplama,akrilik boya,endüstriyel boya,Jotun Boya,zemin kaplama. Günümüze kadar sadece müşteri odaklı çalışmayı ilke edinen firmamız arkasında hiçbir kötü referans bırakmadan devamlılığını sürdürmektedir. K ZEMİN olarak Ankara genelinde zemin kaplama hizmeti vermekteyiz.


Epoksi zemin kaplama Estetiktir. Reçine esaslı, poliamid ile kürlenerek parlak ve sert bir film veren çift komponentli bir son kat boya anlamına gelen epoksi, son dönemde artan bir yoğunlukta tercih edilen bir zemin döşeme sistemidir. En yaygın olarak kullanılan epoksi grubu, zemin kaplaması olarak kullanılan gruptur. Donatı ve demirlerin yapıştırılmasında taş, çelik alüminyum ve ha.


Mezbahanelerdeki atık kuyuları çok fazla bakteri ve metan gazı. Kaliteli ve güvenilir zemin kaplama işlerinizi en hızlı ve en geniş referans seçenekleri ile sizlere hizmet vermekteyiz. No: 3 Altındağ, Ankara: Fotoğraflar, adresler, ️ numaraları, çalışma saatleri ve.


Siz bize sorunlarınızı veriyorsunuz biz size yaşam alanları hediye ediyoruz. Hd Resimlere Canlılık Verir. Fiba zemin olarak sizlere, en doğru ve kaliteli hizmeti sunmaktayız. Spor zemin konusunda kendini ispatlamış ve çeşitlerimiz ile de siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Sizde bize ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz.


Hava araçlarında, zemin döşemelerinde, yol ve köprü yapımında, hazır beton birleştirmede, otomobil endüstrisinde yapıştırıcı olarak. Ankara 3d olarak tarz ve tasarım zemin, duvar ve tavan kaplamaları epoksi uygularayarak boyutlu hale getiriyoruz. Evinizde ve iş yerinizde böyle tasarımlar için bizimle iletişime. Birçok zemin kaplamasının aksine su yalıtımında 1sonuç vermektedir. Bu nedenle sık yıkamanız gereken ve su ile sürekli temasta olan zeminlerinizde de epoksi kaplama zemin kullanmanızı önermekteyiz.


Ankara epoksi zemin

Yükseltilmiş döşeme, Yükseltilmiş zemin gelişen teknoloji artık yaşam alanlarımızda olması gereken bir yapı olarak karşımıza çıkmakta. Isı yalıtımı, yanmaz malzemeden yapılan yangın karşı koruma ve ofis, ev iş yerlerinde döşenen tesisatların gizlenmesinde daha kullanışlı olmakta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar