3 Haziran 2015 Çarşamba

Isimden numara sorgulama mesajla

Rating: ( Ratings ) Yorumlar. Bunlar internet üzerinden yapılan sorgulama türleridir. Ayrıca isterseniz belirli bir numarayı arayarak da numara sorgulama. SMS ile numara öğrenmek için aşağıdaki bilgiler.


Isimden numara sorgulama mesajla

Hatta öyle ki bu reklamlardan bir ara herkese gına gelmişti:) Ama uygulama öyle güzel işletiliyor ki. Bu işlem, günümüzde çok pratik bir şekilde internet üzerinden veya mesaj yöntemi ile sağlanabilen bir işlemdir. Sevdiklerinizin numarasını mı arıyorsunuz?


Bir telefonla hemen öğrenin. Ayrıca kısa mesajla sorgu yaparak hemen bilgi edinebilirsiniz. SİMDEN NUMARA BULMAK için TIKLAYINIZ.


Oldukça küçük bir ücretlendirme ile mobil ödeme seçeneğiyle mesajla sorgulama yapın. Yapılan çağrıdaki numaranın kime ait olduğu konusunda veya ihtiyaca yönelik olarak isimden numara sorgulama yapmak için bu servisten yararlanabilirsiniz. Hayatımızda bir çok anımıza eşlik eden kişilere tekrar ulaşabilmek için de numara sorgulama yapabilmekteyiz.


Turkcell, Vodafone, Türk Telekom üzerinden isimden numara sorgulama yapmanız her zaman mümkün. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE AYDINLATMA METNİ. Sonuç Bulunamadığında Krediniz Düşmez! OPERATÖR DE BAŞARILI SONUÇ = KREDİ ★ Tümü seçip sorgulama yaparsanız ve sonuç BAŞARILI ise krediniz düşer.


Rehber paylaşımına açık olan telefon numaralarını anında bulabilirsiniz. Adını soyadını ve yaşadığı şehri yazmanız isimden numara sorgulama yapmanızı kolaylaştıracaktır. Vodafone isimden numara sorgulama yapmak online servisimiz ile her zaman çok kolaydır ve istediğiniz zaman da bilgi kullanımınıza açıktır.


Kim o isimden numara sorgulama programı. Jan iletişim teknolojileri tarafından geliştirilen kim o numara bulma programı isim yazarak numara bulmanızı sağlar. Bu program da diğerleri gibi numara başına ücret alır ve ücreti sadece 4. Arkadaşının Türk Telekom hattı varsa ve isimden numara öğrenme işlemi yapman gerekiyorsa, her türlü bunu gerçekleştirebilirsin. Bu yüzden ücretsiz sorgulama ve bedava öğrenme gibi uygulamalara itibar edilmemesi gerekir.


Aşağıdaki internet sitesi Turkcell isimle telefon sorgulama hizmeti vermektedir. Son dönemlerde isimden numara sorgulama işleminde bazı kişiler bunu yanlış kullanmaktadır. Sorgu neticesinde çıkan sonuç cep telefonunza mesajla gelerek sizi bilgilendirir. Eğer talep ettiğiniz veri operatörün veri tabanında yer almıyorsa da işlem.


Bu operatörlerin veri tabanları sürekli güncellenmekte olduğu için numaranın son sahibi olan abone adına ulaşırsınız. Turkcell , Vodafone, Avea(Türk Telekom) gibi mobil hatlarda isimden numara bulma işlemi de artık çok kolay. Türk telekom’un bu konuda ücretli hizmetleri mevcut. Zaten reklamlarda da sıklıkla görmektesiniz 1ile başlayan bir çok sorgulama servisi var.


Türk Telekom, Vodafone, Turkcell) veritabanları üzerinden anında gerçekleştirilmektedir. Her sorgulama için ücretlendirme Türk Telekom,Turkcell ve Vodafone operatörlerinde tüm vergiler dahil TL’dir. Belki eski bir arkadaşınıza ulaşmak istediniz ve belki de ulaşmanız gereken önemli bir kişi var.


Bilinmeyen bir numara tarafından aranan, çağrı atılan insanlar mesajla numara sorgulama hizmetinden faydalanmaktadırlar. Mesajla numara sorgulama. Photo used under Creative Commons. Nihal akın bir yorum yaptı.


Uğur kaya bir yorum yaptı. Rumeysa yayla bir yorum yaptı. Türk Telekom (Avea), Vodafone ve Turkcell gibi operatörleri bu sorgulamalar için. Bilinmeyen numara sorgulama isimden numara sorgulama nasıl yapılır vatandaşlar arasında merak konusu. Telefondan, tabletinden, bilgisayarından kolayca numara sorgulama yapmanı sağlayacak servisimiz ile 118’lerin veri tabanı ile aynı sistem gibi çalışan rehber servisimizden.


Eski arkadaşlarınıza ulaşmak, anıları yad etmek için internetten Turkcell isimden numara bulma sayesinde numara öğrenebilir, arkadaşınızla görüşebilirsiniz. GSM operatörlerinden ulaşılabilir. A soya şehir bilgilerini eksiksiz girerek isimden numara sorgulama yapmaya ne dersiniz?


Isimden numara sorgulama mesajla

BTK lisansına sahip cepnumarasiogrenme.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar