9 Haziran 2015 Salı

Kc göksu sinema yorum

KC Sinemaları Göksu, Ankara: yorum, makale ve resme bakın. Büyük salonları yok ama yakın zamanda salonlarının büyük kısmını yenilediler,tuvaletleri maalesef kötü, hijyen değil, iş bulamadığından yakınan insanların iş bulduğun da da gerektiği gibi çalışmaması ne büyük disiplinsizlik örneği! Sinema sslonlari kücuk ama bilet fiyatları uygun. Pop corn ve kahve alip filim izlemek güzel. Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin.


Kc göksu sinema yorum

Barış Dereli Firma Bilgileri adres, iletişim ve telefon bilgileri, Sinemalar, Etimesgut - Ankara. Kc Sinemaları Göksu haritası, telefonu ve uydu görüntüsü. Mekanı Ekleyen: cbilger.


Milyonluk Kuş filminin özeti, yorumları, oyuncuları ve seansları hakkında bilgilere ulaşmak, film fragmanını izlemek için tıklayın! Yetişkin için Sinema Bileti Fiyatı TL‘dir. Yiyecek içecek alma gibi bir zorunluluğunuz yoktur. Göksu Sinema Bilet Fiyatları – Sinemax Sinemaları Fiyatları Nedir? Farklı bir yorum yapacağım ama korkmayın.


Kc göksu sinema yorum

Altı tamamen bataklık üzerine çakıl dökülerek yapılmış tesis. Eski eryamanlı olarak bedava verseler oturmam burada. Burger King, Eryaman (Göksu AVM), Ankara telefon, adres, nerede, iletişim, çalışma saatleri ve sipariş bilgileri. Salı günleri halk günü sadece 10tl.


Selçuklular Caddesi, Göksu, Etimesgut, Ankara). Burger King hakkında görüşlerinizi belirterek, fikilerinizi paylaşabilir ve insanlara yardımcı olabilirsiniz. Burada yerli ve yabancı film, dizi bilgilerini bulabilir, oyuncular hakkında bilgi sahibi olabilir, yorum yapabilir, seans bilgilerini öğrenebilir ve fragman izleyebilirsiniz.


ZİYARETÇİ YORUMLARI - YORUM. CİNEMARINE İZMİR -KUŞADASI değil CİNEMARINE AYDIN -KUŞADASI. Daha bir ilçenin hangi ile ait olduğunuzdan haberiniz yok kampanya mı yapıcaksınız. Ankara Etimesgut mekanları arasında yer alan Avşar Sineması, adresi, yorumları ve resimleri ile mekan. Kampanya ve duyurularından haberdar olmak için mekanı takip edin, yorum yazın ve puan verin.


YEMEK SECEKNEKLERİ VE ALIŞVERİŞ YERİ İLE TEMİZ GÜZEL BİR YER. Antalya Muratpaşa Belediyespor Kadın Futbol Takımında oynadığı resmi maçlarda ise maçta gol atmıştır. Göksu Parkı Göksu parkı ankaranın 1gün gibi kısa bir süre içerisinde faaliyete geçirilen en önemli rekreasyon alanlarından biridir.


Toplam kullanım alanı 508. Gölet içinde gezi amaçlı “Missisipi Gemisi” ve kayıkların yanı sıra gölün tabii güzelliği olan ada ve sazlıklar, işletmelere ait deniz. Başkent Doğalgaz Dağıtım A. Genel Müdürü Harun Gündüz. Göztepe Avşar Optimum Adres :Avşar Sinemaları Yeni Sahra Mh. Göksu Alışveriş Merkezi – Eryaman Ankara – Göksü AVM.


Cinemaximum Optimum İzmir sinema salonundaki filmleri ve seanslarini ögrenmek, dilediginiz filme bilet satin almak için tiklayin. En kritik zamanda da Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in el uzatıp sponsorluk üstlenmesiyle sinemalara afiş asıp vizyona girebildi. Suat Şenocak’ın her sıkıntıyı göğüslediği Adı Aşk Bu Eziyetin adlı sinema filminin Bursaspor taraftarları. Cumartesi günü , KC Göksu AVM’ndeydik. Sinemada güzel, istediğimiz bir film olsaydı eğer, gidecektik.


Beğendiğimiz filmler ise henüz gösterime girmemiş, girecek olanlardı…Böylece sinema olayı yattı. Filmlere baktık, hiçbirini de beğenmedik. Bizde biraz buz pateni yapanları izleyelim dedik.


Ankara Yükseltepede en iyi halı yıkama fabrikası dendiğinde akla ilk gelen Ankara Halı yıkama fabrikası dır. En iyi olmak için çıktığımız bu yolda, en iyi halı yıkama fabrikası olmak adına Ankara ve tüm ilçelerinde 3. Ankara Moviecity Sineması Sinema, Sinema Salonu sektörlerinde hizmet vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar