11 Haziran 2015 Perşembe

Arzulayan erkek seviyor mudur

Arzulamak genelde cinsellikle alakalıdır ve cinsellik = sevgi olmadı hiçbir zaman. Seven erkek, sevdiği bayana cinsel arzularla ve şehvet duygusu ile bakmaz, çünkü ona kıyamaz. Hoşlandığınız erkek sizde aşkı mı yoksa seksi mi arıyor? Ya gerçek niyetini belli etmemeye çalışıyorsa?


Sizinle oyun oynuyor olabilir mi? Bir erkeğin bir kadında ne aradığına dair gizli işaretleri açıklıyoruz! Arzulanan kadın ve arzulanan erkek nasıl olur ? Biz erkeklerin çoğu bir kadın görürüz ve onun güzelliğinden etkileniriz. Bu şekilde kendine güvenen ve maço bir erkek olduğunu göstermek istiyor. Ben bu tarz bir kur yapmayı hoş bulmuyorum ama gene de erkekler bunu kullanabilir.


Eğer size dokunursa sizden kesinlikle hoşlanıyor. Ama bir erkek size yanlışlıkla dokunuyorsa bu tamamen farklı bir konu. Akrep burcu erkeği dikkat çekmeyi sever mi? Bu erkek, kadını kıskanmakla beraber hayatta yükselmeyi isteyen, dikkati çekmeyi arzulayan bir tiptir.


Onun için kıskanmakla beraber eşini beğenmelerinden, ona hayran olmalarından da hoşlanır. Bir taraftan kadının huzurunu da kaçırmaya devam eder. Hanımın kızınca sen susmalısın. Kadın da o arada, bu adam beni sevecek mi, seviyor mu diye düşünecek.


Bunu kalabalık bir ortamda yapın ve sonrasında ona gülümseyin ya da göz kırpın. Sembolü kalptir aşkın, yürekten olduğuna inanır kadınlar. Ben ve sen, aşk için söylenen iki kelime? Son zamanlarda bu “linç” furyası daha çok kadınları hedef alır hale geldi. Türkiye’nin en güzel kadın starlarından Beren Saat, Sıla Gençoğlu ve son olarak da Elçin Sangu, bu tür linç durumlarından nasibini alanlardan.


Ortak özellikleri de ruh hastası usulü karalama ve çullanmalar karşısında serinliklerini, duruşlarını. Gülüyor) İltifat ediyorlar! Bir erkek, onu arzulayan bu kadar çok kadın varken, kafayı yemez mi? Benim hayatımda öncelik, seks ve tüketmek değil ki, niye kafayı yiyeyim. Tamam beğenilmek hoşuma gidiyor, ama o. Tv izlerken, artık bir aile var beyinden geçer faturalar, iş yerindeki stres.


SENİN kafa kıyafete ben güzel miyim. Birçok erkek manosphere’i mucize hapı ararken buluyor : aslında aradıkları, reddedilme sorununa çözüm. Reddedilme problemi, “bir erkeğin cinsel olarak başarılı olabilmesi için, reddedilme riskini göze alması ve reddedilme ile karşılaşması gereklidir” şeklinde özetlenebilir. Babamın hastalığı nedeniyle omega olarak geçen yıldan sonra tanıştığım ve FB yapmak niyetinde olduğum HBlük, ama kariyer ve komikliği sayesinde HBolarak algılanabilecek yaşında hatunun HB 5-olan ama kariyer, entelektüel seviye, araba vs ile HB6-sayılabilecek beni yaklaşık yılda kapı paspasına çevirmesinin sırrını paylaşayım. Merhaba arkadaslar benim erkek arkadasım beni aldattı.


Başka kızlarla defalarca yazışmalarını yakaladım daha önceleri her defasında affettim. Bu çocuğun adını inançları gereği vaftiz edilirken Louis Joseph koymuşlardır. Hatta bu durum çevrelerinden devamlı teşvik edilir. Benim kızım erkek gibidir”, ”Benim kızım erkeklere taş çıkarır” gibi laflarla yetişirler.


Sevmek, ötekinin bilgisine sahip olmaktır. Sevmek, kendine benzemeyenle yaşamayı öğrenmektir. Erkek gibi Olmaları ”Teşvik” Edilmiştir.


Elli kelimeyle idare edemeyeceğin, kelimelerini arada bir cebinden çıkararak yıkayıp havalandırman, her gün yeniden, yeniden öğrenmen, geliştirmen gereken bir dildir sevgi. Birbirimizi anlamayı ve sevmeyi öğreneceğiz. Yoksa bu hayat hepimizi, yaşarken öldürecek. Cennete Giden Tek Yol mudur? Eğer şöyle böyle bir kız veya erkek arkadaş bulursanız, hayatınızda eksik kalmayacak gibidir.


Eğer o işi alabilirseniz, içinizdeki o boşluk kaybolabilir. Ne var ki, Tanrı sadece sizi yaratmakla kalmadı, kusursuz sevgisiyle sizi seviyor ve sonsuzluğu O’nunla geçirmenizi istiyor! Arzuyu arzulamaktan ötürü kendimden çıkan ve beni gören bir başka ben.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar