30 Haziran 2015 Salı

Ankara büyükşehir belediye başkan adayı akp

Buna göre AK Parti Ankara. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Tüm detaylarıyla haberimizde. AKP’nin merakla beklenen büyükşehir adayı.


Parti koltuk sayısı azalmasın diye milletvekillerinin belediye başkan adayı olmasını engelledi. Bakanlığı görevini yürütmüştü. Ankara büyükşehir belediye başkan adayları. MKYK üyeleri, il başkanları, ilçe.


Açıklamayı Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya yaptı. ANKARA ADAYI: MUSTAFA TUNA. Dünya başkentleri ile yarışacak” dedi. Mamak Belediye Başkan adayı. Yahu ben Hükümetin borazanlığını yapan kanalları da takip ediyorum ve anlıyorum ki düello sonrası oluşan psikolojik hava çok ağır ve sislidir.


Melih Gökçek’in yeniden aday gösterildiğini açıkladı. Tıpkı AKP içinde olduğu gibi CHP içinde de yerel seçimlerde büyükşehir belediye başkanlıklarına aday gösterilecek isimler tartışılıyor. Peki, Mustafa Tuna kimdir?


Onlardan biri de Muharrem İnce. Mehmet Özhaseki - AKP Genel Başkan Yardımcısı. AKP, büyükşehir ve ilde belediye başkan adaylarını açıkladı. Ayhan Yılmaz, belediye başkan adaylığına sıcak bakmıyordu.


Galeriler Videolar Yazarlar. BAŞKAN YAVAŞ YARIN MAZBATASINI ALACAK. AK Parti’nin adayına destek verip, destek isteyeceğiz, eğilim bu yönde”.


Açıklanan aday arasında hiç kadın bulunmuyor. Yerel seçimler için geri sayım devam ederken partilerin adayları da belli olmaya başladı. Aday bilgileri . Başkan adayı Hıdır, ziyaret öncesinde ise Milas’taki basın kuruluşlarının temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi. Nil Hıdır, basın mensuplarının sorularını da. Son dakika, İstanbul adayları belli oldu.


Ankara büyükşehir belediye başkan adayı akp

Büyükşehir Belediyesine başkan oldum, 1küsur tane araç var. Anketlerin çoğunda manipülasyon var” diyen Özhaseki, “Ben hem tarafsız anketlere, hem de. Yönetim tarzı itibarıyla yapılacak işlerde ‘ben’ değil ‘biz’ duygusuyla hareket edeceğim” dedi. MHP ile yaşanan gerilimin ardından geçtiğimiz hafta görüşen Erdoğan ve Bahçeli yeniden ittifaka yöneldi. Aralık sürecinde, dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan lehine tek bir.


O konuda hiçbir tereddüdüm yok. MHP’nin basın bürosu tarafından da doğrulandı. Cumhuriyet Halk Partisi’den istifa etmiştir. Seçimi yüzde 1alırım dedi.


Ankara büyükşehir belediye başkan adayı akp

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin büyükşehir ve belediye başkan adayını açıkladı. Denizli, Antalya ve Gaziantep gibi önemli büyükşehirlerde mevcut başkanlarla yarışacak olan AKP, Diyarakır’da ise hali hazırda ‘belediye başkanı’ olarak atanan kayyım Cumali Atila’yı aday gösterdi. Akp ankara büyükşehir belediye başkan adayı mehmet özhaseki: hainlik edenlerin çoğu üniversite mezunu.


Tasarımları hazırlanan ve kamuoyuna sunulan afişlerde yazan yazılar dikkat çekti. Gönül Adamı Haseki oldu. AKP-Mansur Yavaş polemiği…. Köy Filmleri Festivali adeta bir Film Şöleni yaşattı. Yurt gazetesi Genel Yayın Yönetmeni gözaltına alındı.


Haberin Kürtçesi için tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar