15 Haziran 2015 Pazartesi

Kabak koyu kamp

TripAdvisor’ın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın. Orta yaşlı bir bekçi kamp kuranları uyarıp, çadırları kaldırmak için görevlendirilmiş. Ben gittiğimde kamp alanlarının baya pahalı olması sebebiyle, koya tam olarak inmeden çadırımı kurup, kamp yapmıştım. Burası biraz daha tarz bir yer.


Kabak koyu kamp

Siz bu satırları okurken, ben çok uzaklarda olacağım. En güzel çadır kamp alanlarını geziyorum, inceliyorum ve yazıyorum. Lilith camping is at kabak valley, fethiye. Akşam yemeğini iple çekeceksiniz.


Vadiden denize açılan çakıllı kumsala sahiptir. Kamp Alanları: Günümüzde bir çok kamp alanına ve işletmesine sahiptir. Bungalov veya çadır konaklama imkanları bulunuyor. Doğal sit alanı olduğundan konaklama hizmetlerinin çok gelişmiş olduğu söylenemez. Kabak Koyu üç tarafı dağlarla çevirili derin bir vadi şeklindedir.


Bölgede ağaç evler, bungalovlar, çadırlar, yoga ve meditasyon aktiviteleri bulunmaktadır. Kamp alanında elektrik ve su bulunmakta olup, kamp ücretine sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dâhildir. Kendi çadırınızla da giderek koyda konaklamanız mümkündür. Kabak koyu kamp alanları açısından da güzel yerler arasında.


Gemile Koyu olarakta bilinen koyun en büyük özelliği doğa ile içiçe huzurlu bir kamp ortamı sunmasıdır. Faralya köyü çevresindeki koylardan birisidir. Buradan sonra araçla gitmeniz oldukça zordur.


Odalarımızda cibinlik, komidin ve balkon bulunmaktadır. Daha minimal bir seçenek olan evlerimiz dalgaların sesini dinleyerek uyumak isteyenlerin ve doğaya temas etmeyi sevenlerin tercihidir. Duş ve tuvalet ihtiyacınız için kamp alanında bulunan ortak kullanım duş ve tuvaletleri kullanabilirsiniz. Mümkün olduğunca rahat kıyafetler ve ayakkabılar tercih etmenizi öneririz.


Arzu ettiğiniz tesise huzur dolmaya gidebilir, modern kentsel yaşamınıza kısa bir mola verebilirsiniz. Alanda ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz market ve kafeler bulunmaktadır. Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites Bets. Zone Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino,.


Kabak koyu kamp

Kayaköy’e yakın bir koy olan Gemile Koyu kamp yapmak için ideal bir diğer yerdir. Gemile Koyu’na giderken güzel antik kentin içinden geçerek tarihi eserleri de inceleyebilirsiniz. Rengarenk ve çift kişilik çadırlarımız, içinde çift ve tek kişilik yataklarıyla konfordan ödün vermeyen kampçılar için. Patikadan inerken gözünüze çarpan en güzel yere girip konaklayabilirsiniz.


Ya bölgenin sahipleriyle görüşüp para karşılığı bir yer bulursunuz. Tesisin kendisine ait masmavi bir plajı bulunmakta. Orman içinde büyük bir çadır alanına sahip olan tesisin aynı zamanda konaklama yapılması için bungalov evleri de mevcut. Mavi ve yeşilin buluştuğu noktada, sahile sadece iki dakika uzaklıkta, kekik kokuları ve zeytin ağaçları içerisindeki kampımız, şehrin getirdiği stresten uzaklaşarak doğanın kalbinde ruhunuzu temizlemeniz için harika bir alternatiftir. Muhteşem manzarası ve eşsiz doğa güzellikleri eşliğinde keyifli vakit geçirip, yeni arkadaşlıklar edinebileceğiniz bir kamp tatili sunuyor.


Doğayla başbaşa olmak isteyenlerin tercih ettiği bir yer olan Kabak Vadisi, sakinliğin tadını çıkarmak için birebirdir. Bu alanında bu denli beğenilmesinin sebebi ise ulaşımın sıkıntı olması. Bilmeyenler için şöyle bir detay vermek istiyorum.


O civardaki yöre halkı ve kamp işletmelerinin ortak kurduğu bir organize taşıma servisleri var. Dilerseniz ücreti karşılığında arazi yolundan arazi taşıtları ile kamp alanlarına ulaşımınız sağlanabiliyor. O sıkışık dakika bile içeridekilere eğlenceli geliyor enteresan bir şekilde. Tanımadığımız insanlarla tıkış tıkış pek bir gülmüştük inerken de çıkarken de. Servisten indiğinizde kalacağınız otel veya kamp alanına giderek kendinizi doğanın ellerine bırakıyorsunuz.


Bugün vadinin içinde, sadece yeşillikler arasına gizlenmiş bungalov ve çadırlardan oluşan kamp yerleri var. Doğayı sömürmeden, sadece tüketim ve yok etmek yerine lüks ile. Kampta sadece özel plaj alanı ve yemyeşil bir bahçeyle çevrili güzel bir çardak var.


Konaklama için de sadece yataklı çadır seçeneği var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar