8 Ekim 2014 Çarşamba

Whatsapp plus kişiler

Aradığınızı bulmak için aşağıdaki başlıklara da göz atabilirsiniz. Kişileri görüntüleme sorunları. Whatsapp plus sayesinde son görülmenizi kapatabilirsiniz, profilinize bakanları görebilir, mavi tikleri gizleyebilir, ikinci tikleri gizleyebilir, resim ve videoları kalite kaybı olmadan indirip paylaşabilir, whatsapp arayüzünü istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan gelen herhangi bir mesajı okuduğunuzda, kişiler ve grup için mavi onay işaretlerini gizleyebilirsiniz.


Whatsapp plus kişiler

Tek bir mesaj için dahi olsa, ilk mesaj için numarayı rehberinize kaydetmek zorundasınız. Whatsapp ile mesajlaştığımda mesajı gönderen kişinin adı rehberime kaydettiğim şekilde gözükmüyor. Yani karşımdaki kişi whatsapp kurarken isim olarak ne yazdıysa o görülüyor. Aynı cihazı kullanan başka kişilerde böyle bir şey yok, nasıl düzeltebilirim.


Bu yeni güncelleme ile durum ve kişiler sekmeleri kaldırıldı. Peki kişiler nerede, durum nasıl geri getirilir? Aynı kişi farklı isimler altında birden fazla görünür oldu.


Kişi profilini kontrol ettiğimde, profille alakalı olmayan farklı numaralarla karşılaştım. Tamamen silmek istiyorsanız önce rehberinizi ilk haline döndermek yani verileri sıfırlamamız lazım. Ayarlarmail,kişiler,takvimlersimdeki kişikeri aktar de. En İyi Görüş(eig) Oranı. Daha doğrusu sosyal ortamlarda profil.


Siz iztediğiniz Whatsapp Plus u kullanabilirsiniz. Hepsinde bahsedeceğim özellik mevcuttur. Benim ekranımda gördüğünüz ve isimlerini sildiğim kişiler,tht daha önce whatsapp üzerinden görüştüğüm kişilerdir. Bir kısmı da kendi numaramdır.


Whatsapp plus kişiler

Bende bu özgürlüğün tadını çıkarmıyorum da değilim. Silme işlemi sona erdikten sonra ise yeni APK’yı kurmalı, kurulum sırasında sohbet yedeklerinizi tekrardan yüklemelisiniz. Ama adından da anlaşılacağı üzere whatsapp plus daha fazla özelliğe sahiptir. Son derece güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz.


Yinelenen kişileri yalnızca bilgisayarınızda görüyor, iCloud. Sohbet geçmişinizi geri yükleme. Sorularının yanıtlarını sizler için derledik. Sırayla uygularsanız, bu sorun umarım çözülür.


Yani whatsapp üzerinde hiçbir iletişiminiz olmayacak. Mağlum şahsın numarası log ekranınıza düştüğü an profilinize baktığı anlamına gelir. WhatsApp Plus nedir, ne işe yarar, nasıl kurulur?


Oysa Whatsapp plus buna mukabil olarak aynı kalitede gönderim yapabiliyor, karşıdaki adamın whatsapp plus kullanmasına da gerek yok. Bir çok yazı türü ve temaları da aynı zamanda PLUS ile edinebiliyorsunuz. Akıllı telefon kullanıcısı telefonu ilk aldığı gün ki gibi kullanmaz. Uygulamanın sağ üst kısmında üç nokta bulunur. Hemen yeni duvar kağıtları , yeni temalara aramaya koyulur.


Whatsapp plus kişiler

Bunun yanı sıra bana gelen mesajları okuduğumda karşı tarafa mavi tik gitmiyor ve bu sayede İki Tik’i de tamamen ortadan kaldırdım. Mesajları yanlışlıkla silmeniz durumunda telaş etmenize gerek yok. Whatsapp Hack konusu sadece THT de benim tarafımdan açılmıştır ve benim başka hiç bir platformda aktif hesabım yoktur. O primcileri nerde görseniz bu notu gösterin. Muhtemelen aklımızın ucundan da.


Telefon uygulamasından kişilere baktığınız zaman 2-bazen kişi görünüyor. Bunu için hesaplardan Allo, Duo, gibi hesapları kaldırınca düzeliyor, fakat telefonu yeniden başlatınca yine tekrarlıyor. Bu makalede, sorununuzu düzeltmeye yardımcı olabilecek çözüm yollarını sunmak istiyoruz.


Hocam bi zahmet bakabilirmisinz ben tüm sürümleri denedim sadece taraftada msj geçmişi olan kişiler online olunca bildirim geliyo whatsap profiline bakmasada bildirm geliyo online diye. Contact Online Toast bölümünden, 2. Bu işlemden sonra yanınızda bulunan bir arkadaşınızla test edebilirsiniz. Numara kısmından sonra yedekleme işlemini sorucaktır. Ama Whatsapp Plus bu sorunu çözebilir mi bilmem.


Ayrıca geçmişe dönük bir takvim de uygulama içerisinde bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar