30 Ekim 2014 Perşembe

Kabak koyu gece hayatı

Kabak koyu gece hayatı

Fethiye Seyahat Fethiye Otelleri. Gece Hayatı, bölge: Hisarönü 1yorum. Yıldızlar altında muhteşem. Ya ilk akşamdan uyursunuz. Kabak koyunda iki gece var. Yada sahilde sabahlarsınız.


Biz odamızda uyumayı tercih ettik fakat sahilde eğlencenin dibine vurdukları. Haftalık Küba Turu başlıklı yazımda seyahatimle ve ülkeyle ilgili genel bilgileri aktarmıştım. Bu yazımda da Küba gece hayatı nasıl, buraya geldiğinizde ne içmeli, nelere dikkat etmelisiniz, Küba gece hayatı pahalı mı, bunlardan bahsedeceğim. Buraya her yıl çok sayıda kişi gelmektedir. DeniZinin rengi , karettalara ev sahipliği yapan plajı ve farklı atmosferini görmenizi tavsiye ederİm.


Biz inişte yayan indik dk sürüyor. Dönüşte dolmuşlara bindik. Dolmuş tam bir ölüm makinesiydi. Dubai gece hayatı bakımından diğer özellikleri kadar gösterişli değildir. Bunda dini kuralların etkisi büyüktür.


Bu nedenle diğer Orta Doğu ülkelerine kıyasla alkol ve gece hayatı konusunda daha esnektir. Ancak yine de dikkat edilmesi gereken belli noktalar vardır. Doğal sit alanı olduğundan konaklama hizmetlerinin çok gelişmiş olduğu söylenemez. Konaklama 5-tane pansiyon, bungalovlar ve 4-tane kamp hizmeti veren tesisten ibaret. Foursquare en iyi kullanıcı deneyimini yaşatmak, görebileceğiniz reklamları kişiselleştirmek ve reklam verenlerin reklam kampanyalarının sonuçlarını ölçebilmelerine yardımcı olmak için çerezler kullanmaktadır.


Burası yıl içerisinde daima enerjisini korur. Derin tarihi ve muazzam manzaralarıyla da kendine hayran bırakır. Gece hayatı çok renkli , kalmaya değil ama gece hayatı için Hisarönü’nü tercih edebilirsiniz. Tabiatla uyum içerisinde çadırların, ahşap bungalovların ve köşklerin bulunduğu kamp alanlarıyla keyifli bir. Antik Likya Yolu ve mezarlığı da bu köyün parçası olduğu için zamanında burada yaşamış medeniyetlerden iz bulabilirsiniz.


Mükemmel doğası ve deniziyle genellikle kamp yapmayı seven tatilcilerin uğrak noktasıdır. Minsk gece eğlenceleri çok renklidir. Her zevke göre farklı gece klüpleri, discolar haftanın yedi günü sabahın erken saatlerine kadar eğlenmek isteyenlerle doludur.


Hareketli gece hayatı olsun istiyorsanız Hisarönü veya Ölüdeniz’de kalın. Kelebekler Vadisi uygun olabilir. Yemeğimizi de plajın tavernasında yedik, hem de çok keyif alarak yedik. Adadaki en ünlü plajlardan olan, Tsamadou Beach de, Lemonakia’dan bir sonraki koyda yer alıyor.


Biz sonradan öğrendik, bu ününü, plajın bir kısmının. Son senedirse, gece hayatı ve alternatif ruhuyla Bangkok’luların da radarına iyice girmiş vaziyette. Hatta Aralık-Ocak aylarında buraya o kadar çok Taylandlı. Posts about kabak koyu written by cakirca88. Bir gece uyumalı en az gün burada hayatı yaşamalısınız.


Berrak denizin yüzüp, muhteşem bungalowlarında yemek yemelisiniz. Bu dolmuşlar Ölüdeniz’den de geçer. Burada gece hayatı ile ilgili beklentileri düşürmek lazım. Faralya köyüne ulaşılır. Akşamları hoş bir kalabalığı olsa da, güzel bir yemek yiyip, bir şeyler içerek hoş bir müzik eşliğinde sohbet muhabbet dışında Göcek’de fazla bir gece eğlenceli ile karşılaşmayacaksınız.


Kabak koyu gece hayatı

Bir dahaki sefere bu adıma adımı, e-postamı ve web sitemi kaydet.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar