31 Ekim 2014 Cuma

Izmir il sağlık müdürlüğü duyuru

Bediha SALNUR Onur Konuğu Mayıs Dünya Tütünsüz Günü Etkinliğimiz. Duyuru Ağustos TEMMUZ. TEMMUZ AYI KANSER TARAMALARI DEĞERLENDİRMESİ Temmuz ayı Performans. Murat Devlet Hastanesi Yöğun Bakım Hemşireliği.


HEMŞİRE RESERTİFİKASYON SINAVINA KATILACAK PERSONEL LİSTESİ-PERİTON HEMŞİRESİ DİYALİZ EĞİTİM MERKEZİ RESERTİFİKASYON SINAVINA KATILACAK. Topuk Kanları İçin Son Gün! Mahmut Sünnetçioğlu, Erciş Devlet Hastanesini Ziyarette Bulundu. Muhtarlara Kansere Geçit Yok’’ Sloganı İle Yarışma Düzenledi ‘Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 3. Izmir Sümer Mahallesi, 4Sokak No:Konak adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Köylü, kentli farketmez.


Burak ÖZTOP Geçtiğimiz hafta Çalışma ekibinde değişikliğe gitti. Destek Hizmetleri Başkanlığına daha önce Bilecik ve Balıkesirde birlikte çalıştığı askeri personel iken sağlık bakanlığına geçiş yapan ve Balıkesirdeki görevinden alınan Engin Basmacıyı getirdi. Kamu Hastaneleri Başkanlığına ise Manise eski Genel Sekreteri. Kimlik Kartını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyenler için, İlimiz Balçova, Güzelbahçe, Gaziemir, Buca, Konak, Narlıdere, Karabağlar, Bornova, Karşıyaka, Çiğli, Bayraklı, Aliağa, Bergama, Menemen, Ödemiş, Tire.


Izmir il sağlık müdürlüğü duyuru

Görüşler (5) Mustafa Çil. SBÜ İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi. Kocaeli Üniversitesi Uygulama ve Araştırma. SBÜ Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi.


Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi. Optisyenlik Müesseseleri, Eczaneler, Tıbbi Cihaz Satış Merkezleri, İşitme Cihazı Satış ve Uygulama Merkezleri ile Protez Ortez Yapım ve Uygulama Merkezleri hakkında yapılan Reklam ve Tanıtımlar var ise çok acilen sonlandırılması gereklidir. SALKIM GÜVESİ’NE KARŞI BİYOLOJİK MÜCADELEDE YERLİ BÖCEK TANITILDI. Temmuz Bakanlığımız Helikopter Ambulansları Acil Sevki gereken ayrı. Hastanemizin Tanıtım Filmi Organizasyon Şeması.


Web Sitemizin Adresi Değişmiştir. ESKİ SİTEMİZE (ARŞİV) ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ. Yüzme Suyu Takip Sistemi. Kalkınma Ajansı Genel Sekreterlik. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.


Aliağa ve Bergama İlçeleri, Kızıltepe Mevkii AKÇA Rüzgar Enerji Santral Alanı İmar Planı. Sağlıklı Hayat Merkezleri. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI T. Halk Sağlığı Müdürlüğü görevini yürütürken, Aralık.


Izmir il sağlık müdürlüğü duyuru

Sağlık Müdürü Bediha Salnur (48), görevden alındı. Ege ÜniversitesiTıp Fakültesi. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Hastanesi. Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi. Zekai Tahir Burak Eğitim ve Araştırma Hastanesi.


Sami Ulus Eğitim ve Araştırma Hastanesi. Portal ve Whatsapp gruplarından duyuru yapılarak seçim günü ve adaylar açıklanır. Adaylar üzerinden kapalı seçim ile yeni üyeler seçilir, yönetim bilgilendirilerek duyurusu yapılır.


Izmir il sağlık müdürlüğü duyuru

Kayseri Devlet Hastanesi Kampüsü 1. Basım, tanıtım ve duyuru hizmeti alınacaktır. Ulusoy Denizcilik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmen Atama ve Yönetici Görevlendirme:. Kurban Bayramınız Kutlu Olsun Dünya Emzirme Haftası Etkinliği Düzenlendi Tepecik’te “Hasta Hakları Yerinde Değerlendirme Ekibi” Kuruldu Azra Kohen’e Tepecik Hastanesi’nde Yoğun İlgi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar