22 Ekim 2014 Çarşamba

Bademli taş mutfak

Reviews Sevgili Feyza ve Beyhan, tanıdığım güzel gönüllü , becerikli ,. Winsa Safir serisi çift camlı PVC doğramalar ve Taş Şömine bulunmaktadır. Mutfak tezgahları ahşap, kapılar Lake, zeminler seramik ve laminat parkedir. Sitemizde peyzaj düzenlemeleri ile. Tüm altyapısı hazır, Atölyesi bulunan, Şömineli özel bir Taş ev projesi. Kalite malzemeler kullanılarak özenle döşenen fırsat bir evdir.


Camasir makinesi ve buz dolabi vardir. Evimin bulundugu arazi denize konumdadir. TL fiyatından başlayan satılık konut bulunmaktadır. Butik Otel - Gökçeada - Misafir Yorumu.


Tesiste konukların huzurlu saatler geçireceği bahçesi bulunmaktadır. Ada merkezinin eski yerleşim yerlerinden Çınarlı mahallesinde yüksek bir konumda yer alan eski bir rum evi burası. Leave a Reply Cancel reply. Taş bina restore edilerek günlük kiralamaya açılmış.


Bademli taş mutfak

Evde kişi rahatlıkla konaklayabilir. Orjinalliği korunmuş iki katlı evde kişi kalabiliyor. Yatak odasında bir çift kişilik yatak, salonda tek kişilik yatak bulunuyor. Evde bulaşık makinası, elektrik süpürgesi, fırın, tost makinası aslında bir evde olabilecek herşey bulunuyor.


Alt katta oturma bölümü, mutfak ve banyo var. Genel üretim itibariyle Taş kaplamalı, parlak saç kaplamalı, demir profil karkaslı, gastronom küvetli, ahşap dış giydirmeli, dijital sıcaklık göstergeli, otomatik defrost sistemli, ithal ve statik soğutmalıdır. Mutfak Dolabı Boyama - Fayans, Kalebodur Boyama Kaplama, lake veya vernikli dolaplar nasıl boyanır?


Dekoratif Taş Duvar Yapılışı. Henüz çok fazla keşfedilmemiş bir yer. Dolayısıyla değmemiş bakir bir doğaya ve tertemiz koylara sahip. Bademli konumdada bahsettiğim gibi.


Taş Evimiz,Tepeköy’ün en otantik mevkisinde ve güzel doğa manzara gören yerindedir. Tepeköy her sene Ağustos’da gerçekleşen ünlü Meryem Ana Panayı’na ev sahipliği yapan köy. Son iki senedir günlük süreye yayılan kutlamalarda Tepeköyde bulunan Taş Evimiz siz değerli misafirlerimiz için hazırdır.


Bademli taş mutfak

BADEMLİ KAVALA KURABİYESİ. EKMEKLER eks mutfak eks mutfak akademisi ekşi el açmas. Taş Kadayıf Malzemeleri Hamuru için Malzemeler su bardağı süt su bardağı su su bardağı un tatlı kaşığı kuru maya tatlı kaşığı toz şeker çay kaşığı tuz İçi için Malzemeler su bardağı ceviz içi – ince kıyılmış yemek kaşığı toz şeker tutam tarçın Şerbeti için Malzemeler su. Zeytin ağaçlarıyla çevrili köy, 6mt.


Ege Denizi, Midilli Adası ve Kaz Dağları manzarasına sahip. Vi̇lla fi̇yatlarinin 400. Mutfak Sırları yıldır binlerce tek tek denenmiş tarifi ve fikirleri sizlerle paylaşıyor. Dört mevsim boyunca açık olan tesisin odalarında buzdolabı, ocak ve çeşitli mutfak gereçleriyle donatılmış ortak mutfak alanı bulunmaktadır. Ayrıca tesiste ek olarak kahvaltı servis edilmektedir.


Bademli taş mutfak

Damın tepesindeki yalıtımı bir daha elden geçirdik mutfak arkası fayanslarını kaplattık. En sonunda boyalarını yaptırdık. Urla da sanayi de yaptırdım.


Evin en son fotoları da yayınlayalım bari. Ayvacık ilçesi, Gülpınar köyü ,denize sıfır plajı,arıtması,artezyen suyu,havuzu olan Apollon Taş Evler Sitesinde ,rustik mutfağı çimston tezgahı,gri renk beyaz eşya takımı ,kurutma makinesi,küçük mutfak ev aletlerinin ve mutfak araç gereçlerinin tamamı ,mikro dalga fırın ,Tv Dvd Player, uydu alıcısı, Rattan oturma gurubu,elektrikli kat kaloriferi. Arquitetura, Kapılar ve Küçük mutfaklar hakkında daha fazla fikir görün.


Salondan verandaya çıkış var. Alta katta da bir ayak odası ve salon, küçük mutfak ve banyo bulunur. Bu güzel adamizi tanimayi gezip görmeyi kesfetmeyi düşünenler için gokceada uysallar köy evi size evinizin rahatligini aratmayacak şekilde tamamıyla taş ve ahsap ile yoğrulmuş şömine li barbekü lu balkonlu verandali Bahçeli doğal taş butik otel dir. KÖY MEYDANINA 1METRE UZAKLIKTA , ETRAFI AÇIK , GÜZEL KONUMDA BİR TAŞ EV.


Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar