17 Ekim 2014 Cuma

Çankaya hayvan hastanesi

Çankaya hayvan hastanesi

FOTO GALERİ - baskenthayvanhastanesi. Ankara Veteriner Tıp Merkezi bugün veteriner hekimi ve toplam personeli, son teknoloji eksiksiz medikal donanımı ve 8mlik hizmet binası ile Türkiye’nin en büyük hayvan hastanelerinden biri haline gelmiştir. Sevimli dostlarımızın sağlıklarına bir an evvel kavuşmaları için en doğru ve en net sonuçları. Hayvan Hastanesi yeni ve daha büyük adresinde hizmetinizde.


Veteriner Hekimlerimiz Siz Değerli Dostlarımıza Hizmet Vermektedir. Konusunda Uzman Hekimlerce Her Türlü Teşhis ve Tedavi İmkanını Siz Değerli Dostlarımıza Hizmetine Sunmaktayız. Siz de sokak hayvanları ile ilgili tüm istek ve şikayetlerinizi lütfen bize bildirin hemen size ulaşalım.


Parkları Bayramda da Ankaralıları Kucaklıyor. Veteriner hekim olacaksanız çok zor bir mesleği seçmiş olacaksınız. Japon Heyeti Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Kliniği’mizi ziyaret etmiştir. Hastane Başhekimliğimizce Beyin Cerrahi Çocuk Odası Açılmıştır.


Firmanızı bu alana eklemek için tıklayınız. Kendi bünyesindeki bilgisayarlı tomografi cihazı ile petlerinizin hastalıklarına ileri teşhis koyuyoruz ve daha etkili tedaviyi gerçekleştiriyoruz. Reşit Galip Caddesi No:1Çankaya Ankara. PET SMILE HAYVAN HASTANESİ.


Hastanemiz temel olarak ayrı giriş ve bölümden oluşuyor. Sokak hayvanı, sahipli hayvan farkı gözetmeksizin hepsine aynı ilgi ve sevgiyle ilgilenen çok sıcak bir aile ortamı Pet Smile. Bir veterinerden beklediğinizin fazlası. Ayrıca Gölbaşında’ki çiftliğini de ziyaret etmelisiniz.


Çankaya hayvan hastanesi

Pazarları hayvanlarla birlikte yeşillikler arasında geçirmek için. Tolga Tüzün tarafından Petcode’a bacağı birden felç şekilde sevk edilen dostumuz Fırça’nın önce MR’ı çekilerek büyük bir boyun fıtığı tesbit edildi, sonra hemen ameliyata alındı, ameliyattan sonra kontrol MR’ı çekilerek tüm fıtığın uzaklaştırıldığına emin olundu ve işte sonuç. BAŞKENT HAYVAN HASTANESİ - ÇANKAYA. No: Çankaya, Ankara, Türkiye: Fotoğraflar, adresler, ️ numaraları, çalışma saatleri.


Size en yakın veteriner kliniklerini listeleyen veterinerede. Manuel Terapi Ankara Prof. Ahmet Taner Kışlalı mah.


Çankaya hayvan hastanesi

Anchor iş merkezi Bblok 1. Ankara Çankaya Veteriner Klinikleri adres ve telefonlarına ulaşabilirsiniz. Ankara konumundaki en iyi Hayvan ve evcil hayvan mağazası. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Sevgili hayvan sitesi portalı ailesi. Bizimle her konuda iletişime geçmek için iletişim sayfanızı kullanın.


Kedilere özel odamız muayene sürecini onlar için en konforlu hale getirmektedir. Asfalt Çalışmaları Ara Vermeden Devam Ediyor. Camiler Bayram Namazına Hazırlanıyor. Zabıtası Bayram Öncesi Denetimi Arttırdı. Yabancıların Türkçe Durağı Çankaya.


Kurban Bayramı Öncesi Eğitim Semineri. Müşteri hizmetleri telefon. ANKYRA HAYVAN HASTANESİ - ÇANKAYA. Burada Çankaya şehrinde ikamet eden en iyi hayvan bakım uzmanları hizmetini ve StarOfService'in Ankara - Ankara topluluğu tarafından verilen ortaklık gözden geçirilmiş durumunu görün.


Belediyesi Evcil Hayvanlar Barınağı 39. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Doğum ve Jinekoloji Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Kedi ve Köpek Bakım Ürünleri. Medica Veteriner Çankaya.


Siz sadece hayvanlarınızla sevginizi paylaşın, Sağlığını bize bırakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar