21 Ekim 2014 Salı

Elysium termal yalova

Elysium termal yalova

Uygun fiyat ve esnek ödeme imkanıyla hemen rezervasyon yaptırın! Tesis yarım pansiyon konseptinde hizmet vermektedir. Tesiste bulunan kapalı restaurantta yemeklerinizi yiyebilirsiniz. Açık ve kapalı yüzme havuzları ile eğlenme ve dinlenme imkanı bulabilirsiniz. TripAdvisor’ın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın.


Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın. Among the facilities of this property are a restaurant, room service and a shared lounge, along with free WiFi. The hotel provides an outdoor swimming pool, indoor pool, evening entertainment and a 24-hour front desk. Yalnız buhar odaları ve spa daki jakuzi çalışmıyor. Oteli hemen incele, sana en uygun odayı seç ve kolayca rezervasyon yap!


Otelin bulunduğu alan oldukça huzurlu, sakin ve yeşilin tüm tonlarını görebileceğiniz doğal bir orman ile çevrilidir. Otelimiz odadan oluşmakta ve her bir oda termal su bulunmaktadır. Bay-bayan ayrı termal havuzlara sahip olan tesis spa merkezi, sauna ve hamam. Bayan ve erkek olmak üzere termal alanların kullanımı ayrı ayrı olarak tasarlanmıştır, bununla birlikte çoçukların yararlanabileceği çoçuk havuzu da bulunmaktadır.


Otelde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, teras ve konukların yemek yiyebileceği bir restoran bulunmaktadır. Bazı odaların özel banyosunda spa küveti, bazılarında da bornozlar ve terlikler mevcuttur. Otellerin geneli, termal otelde konaklayarak tatil yapanların yanı sıra günübirlik tesisleri kullanmak isteyenlere de çeşitli seçenekler sunuyor. Yalova termal hamam fiyatları ve Yalova termal aile banyoları fiyatları günlük kullanmak isteyenler için de çeşitli opsiyonlar öneriyor.


Her banyoda küvet ve duş imkanı vardır. Randevu gereklidir, Randevu için gerekli telefon numaraları ve bilgiler kupon kodu ile birlikte size iletilecektir. Tüm odalar en şık mobilyalar ile döşenmiş olup, ekstra olanaklara sahiptir. Her odada jakuzili küvet ve duş bulunmaktadır.


Elysium termal yalova

Sana uygun tarihler arasında odanı seç, rezervasyon yap. Gökçedere Mahallesi Atatürk Caddesi No. Türkiye’de alışılagelen klasik tatil anlayışından fazlasını sunan iyi özelliklere sahip bir çok termal tesis bulunuyor. See a detailed description of the hotel, photos and customer feedback.


Enjoy added flexibility when you choose FREE cancellation. Book Now, Pay When You Stay! Yanlışlıklardan dolayı Oteliletisim. Sabiha Gökçen Havaalanına km. This video is unavailable.


Su medeniyeti olan Yalova geçmiş medeniyetlerden kalan izlerin ve tarihi yapıların hemen hepsi suyla ilgilidir. Ve dini yapılarda buna dâhildir. Yalova 1km’ lik sahil şeridi ile ülkemizin en uzun sahillerinden biri olan ilidir.


Tatil sureci boyunca herhangi olumsuz bir durumla karsilasmadik. Mükemmel bir tatil sadece Fırsat Meraklısı’ na özel 4TL. Günün yorgunluğunu üzerinizden atabileceğiniz odalarda ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi bulabilirsiniz.


The hotel features an outdoor swimming pool, indoor pool, evening entertainment and a 24-hour front desk. Tesis sınırları içinde alkol servisi yapılmaz. Termal, Yalova, Türkiye. Yalova’nın önemli markalarından Elysium Thermal HotelSpa sunduğu sınırsız hizmet ve sağladığı lüks konaklama imkanı ile sizi ayrıcalıklı hissetmeye davet ediyor. Sakin ve huzurlu bir alanda konumlanan otel Milli Park içerisinde yer alır.


Check out candid photos, reviews, location maps or other Yalova hotels. Daha konforlu bir tatil geçirmek için de süit oda aldık. Gittiğimiz an itibari sürekli bir olumsuzlukla karşılaştık.


The Elysium Yalova Thermal and Spa is settled km away from Yalova Fair.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar