9 Ekim 2014 Perşembe

Dostluk nedir tumblr

Dostluk nedir tumblr

Onu doya doya yaşa bu bir. Ne yapmayı sevdiğini bul ve sonra o sevdiğin şeyi yapabiliyor musun ona bak. Yapamıyorsan, boşuna enerjini tüketme, yapabilenler yapsın. Yapıyorsan, dünyanın en şanslı insanlarından birisin, dilini ısır, kimseye söyleme.


Tumblr is a place to express yourself, discover yourself, and bond over the stuff you love. Tenekeci yazılarının sesli anlatımı Yenisafak. Yazarlar Sesli Makale Köşesinde! Dostluk sözleri(tumblr) 55. K Reads 1K Votes Part Story.


Dostunuzu seçerken ona yardımcı olmaktan çekinmeyin, dostunuzun yanlışlarını yüzüne vurmak yerine doğru nedir onun yolunu gösterin. Dünyada üç tür dostluk vardır: Birincisi, dostluk su gibidir onsuz yaşanmaz. Dostu olmayan kişiler yalnız hisseder ve. Gerçek dostluk, ayrı bedenlerin âdeta bir kalple yaşamasıdır. Zîrâ gerçek dostluk, iki gönül arasındaki cereyan hattı gibidir.


Dost dediğin tek anlam içerir zaten oda açık ve gerçektir. O yüzden gerçek dost demeye gerek yoktur. Bu sayfamızda dostluk sözleri,dostluk yazıları,dostluk ile ilgili yazılar,dostluk ile ilgili sözler,dostluk hikayeleri dostluk nedir,dostluk ile ilgili kompozisyon konulu bir yazı hazırladık. Kalplerden Kalplere uzanan eller mi? Yoksa yüreğini en ücra köşesine kadar açtığın sevgili mi?


Sevginin yarattığı dostluk da insanları hayvanlardan ayıran, insan yapan, hattâ bir parça tanrılaştıran bir özelliktir. Büyük Fransız filozofu Voltaire bir eserinde, bir filozoflar topluluğunda kişilerden birine şu soruyu sordurur: — Dünyanın en eşsiz nimeti, en eşsiz mutluluğu nedir? Pek büyük bir servete sahip.


Dostluk nedir tumblr

Okulda öğrenilecek bir şey değildir. Eğer dostluğun anlamını öğrenemediyseniz, hiçbir şey öğrenememişsiniz demektir. En iyi ayna eski bir dosttur. Tek bir gül benim bahçem olabilir.


Ağızda bir tat bırakır, bazen acı bazen tatlı, ama hep ihtiyaç duyulur. Başka insanlar ile iletişim kurmaya ihtiyaç duyar. Bunlardan en önemlisi de insanın dostlarıdır. Tumblr sosyal medya sitesinde paylaşılan Tumblr Sözler kategorik olarak sizleri bekliyor.


ARKADAŞLAR DOSTLUK NEDİR BİRİSİ AÇIKLAYABİLİRMİ? Sizler için en güzel Tumblr kullanıcı adları ve isimlerini toparladık ve bir araya getirdik. Twitter uygulamasına olan benzerliği ile dikkatleri çeken ve milyonlarca kullanıcıya sahip olan Tumblr, özellikle 20’li yaş grubunda olan kişilerin yakından ilgilendiği bir uygulamadır.


Milyonlarca insanın oluşturduğu, düşündüğü ve sevdiği şeyi. Takip edilen konu dostluk ForumTutkusu. Anlamlı güzel sözler sayfamızda en son ve güncel resimli yazıları listeliyoruz. Konumuzun içerisine Resimli dostluk sözleri sonuna Hz.


Mevlana dostluk sözleri, Uzun dostluk sözleri, Anlamlı dost sözleri, konularımıza ve dostluk ve arkadaşlık ile ilgili diğer konularımıza linkler verdik ve o konularımızda da yüzlerce farklı dostluk sözleri bulunmaktadır. O konularımızı mutlaka ziyaret edin. Dostunuzu Nasıl Seçmelisiniz Sorularına cevap vermeye çalışacağız ama öncesinde kendimize şu soruları sormamız gerekiyor. Sizin hiç gerçek bir dostunuz oldu mu ? Yada soruyu şöyle soralım Bu güne kadar hiç başınızı derde sokup güveneceğiniz bir ele ihtiyaç duydunuz mu ? Zehirli veya zehirsiz olup olmadığı ancak yendikten sonra belli olur. Güller laleler bütün çiçekler solar.


DostLuk hic bir menfaate dayanmayan hic bir karsiLik bekLemeden hep yaninizda oLan sizi oLdugunuz gibi seven kabuLLenen ne oLur ise oLsun sizi hic birakmayan, arada mesafede oLsa kirginLikLarda oLsa sevgi baginizi hic bir sekiLde koparmayandir dostLuk. Bir bilgine sormuslar, dostLuk nedir ? Lastinmi sevgini, korkunu umidini.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar