29 Ekim 2014 Çarşamba

Thy odul bilet

Thy odul bilet

Talep ettiğim ödül biletin Mil değeri MilesSmiles üyelik hesabımdan hemen düşülecek mi? MilesSmiles kredi kartı millerinizle, THY başta olmak üzere tüm Star Alliance üyesi havayollarından ödül bilet alarak, dilediğiniz yere uçabilirsiniz. Uçuşunuza ilişkin rezervasyon işlemlerinizi bu sayfa aracılığıyla yapabilirsiniz. THY Miles and Smiles ödüllendirme programı mı yoksa cezalandırma programı mı? Her mili kazanmak için 1-1.


Thy odul bilet

Hemen MilesSmiles sayfasına girdim. Sınırlı ekonomi sınıfında yer buldum. THY kişi için bin mil ve alan vergisi olarak da 8TL para istiyordu. TL) Ben meraktan bir de mil kullanmadan aynı tarihlerde aynı saatte uçak.


Thy Uçak Bileti ve Thy ucuz bilet fiyatlarını karşılaştırmalı olarak sorgulayıp en uygun Türk Hava Yolları uçak biletini güvenle satın alabilirsiniz. Avrupanın en iyi havayolu THY. THY ile seyahat etmek için online satın alma işlemini yukarıdaki bilet arama motorundan yapabilirsiniz. THY uçak bilet fiyatlarını indirken yurtiçi ve yurtdışı uçuş seferlerini sürekli arttırmaktadır. THY, AnadoluJet, SunExpress ,Atlas Global ve Pegasus yurt içi ve yurt dışı uçak biletleri ile yabancı havayollarının yurt dışı uçak biletleri düzenlenebilmektedir.


Mali e-bilet çıktılarının ayrıca kaşelenip imzalanmasına gerek bulunmamaktadır. Biletinizi bir acenteden satın aldıysanız lütfen faturanızı almak için acenteye başvurunuz. THY Ödül Bilet Kazandınız Mesajları Mağduru Olmayın. E-posta, WhatsApp yada sosyal medya hesabınız üzerinden ödül bileti kazandınız mesajlarını dikkate almayın. THY Uçak bileti alımlarında ucuz bilet avantajlarından faydalanmanız için erken rezervasyon imkanlarıyla bilet fiyatlarını sizlerle paylaşıp tercihinize bırakacağız.


THY Ucuz uçak bileti fırsatlarından yararlanmak için bizi takip edip THY bilet promosyonlarını uygun uçuş avantajları dahil bir çok bilgilerini size. Limitli Yer Kapasiteli ödül bilette, limitinin az olması nedeni ile önce davranan diğer ödül bilet almak isteyen yolcular tarafından bu kontenjanlar hızla tüketilmekte ve ödül bilet alma sayfasında çoğunlukla “dolu” ibaresi ile karşılaşılmaktadır. Millerle thy den baktım. Ne anladım ben bu işten şimdi.


Thy odul bilet

Daha önce millerimi bayramdayken ist bodrum business classta harcamıştım. Parayla alsam 4tl idi. Bu miller en mantıklı nasıl harcanır? Mil ile bilet almak mantıklı mı?


Gibi soruların cevabını da vereceğiz. THY mil ile bilet alma rehberi. Bu yazı internette bulabileceğiniz en detaylı mil ile bilet alma üzerine yazılmış yazıdır. Refakatsiz Çocuk Yolcular 7-yaş aralığında yer alan yedinci yaşını doldurmuş bütün yolcular ebeveyn veya sorumluları tarafından izin verildiği durumlarda THY tarafından çocuk yolcu kapsamında refakatsiz yolculuk edebilmektedir.


Bilet mi daha avantajlı, normal bilet mi? THY’den yapılan açıklamada Bazı sosyal medya kanalları ve mobil uygulamalarda Türk Hava Yolları A. Türk Hava Yolları (THY) adına düzenlenmiş olarak görünen ödül bilet temalı sahte mesajların bazı sosyal medya hesaplarında yayılması üzerine THY’den açıklama geldi. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, “Sahte mesajları açmadan, doğrudan silin’ uyarısında bulundu.


Son dönemde bazı sosyal medya hesaplarında Türk Hava Yolları tarafından düzenlendiği belirtilen. JETGENÇ ODUL BILET DICER rxRETLEA Jepgenç ANADOLUJET. MilesSmiles programı kapsamında Türk Hava Yolları uçuşlarında düzenlenen ödül biletler “limitli yer kapasiteli” ve “yer garantili” olmak üzere ikiye ayrılır.


Limitli yer kapasiteli ödül bilet için uçaklarımızda belirli sayıda koltuk ayrılır. THY, sosyal medya ve mobil uygulamalardan gelen ödül bilet mesajlarının sahte olduğunu açıklayarak müşterilerini uyardı. Türk Hava Yolları (THY) son zamanlarda sosyal paylaşım siteleri ve mobil uygulamalar üzerinden gönderilen ödül bilet temalı sahte mesajlarla ilgili yolcularını uyardı. THY ayrıca peş peşe ikinci kez “Business Yolcuları için En İyi Havayolu” ve “En İyi Havalimanı Personeli” ödüllerinin de sahibi oldu. Eskiye oranla artık dilediğiniz şehre ya da ülkeye uçakla gitmek çok yaygınlaştı.


Bunun için çok fazla ücret ödememiz gerekmiyor. Hem hava yolları şirketlerinin artması ve bunun getirdiği rekabet sonucunda daha uygun ve konforlu bir şekilde uçmak mümkündür. Otobüs seferlerini çok sık kullanıyorsanız bilirsiniz.


Her seyahat ettiğiniz bölge için puan kazanırsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar