17 Temmuz 2014 Perşembe

Sis dağı pansiyon

Turizm açısından oldukça da önemlidir. Yayla turizmi açısından Karadeniz bölgesindeki en uğrak yerler arasında yer alan sis dağı yaylası, doğa yürüyüşleri açısından mükemmel bir ortama sahiptir. Sis Dağı Yaylası Hakkında Bilgiler. Yol boyunca fındık ve çam ağaçları arasında yapılan yürüyüşler büyük bir enerji ve zindelik kazandırmaktadır. C statüsünde milli park ilan edilen yüksek kesimlerde kalan yayla manzarası ile de sizi büyüleyecektir.


Otel, pansiyon ve konaklama yerlerinin bulunduğu yaylanın meşhur sıra kaplıcası ise C. Efsaneye göre bir gün güneşin doğuşuyla. Kız Gölü Gençiyan Dağı’nın eteğinde bulunuyor. Yayla mevsiminde denk gelirseniz Trabzon’un Şalpazarı ilçesinden kalkan minibüsler ile yaylaya ulaşım sağlayabilirsiniz. Zigana Dağındaki aktif kayak pisti ve kayak alanları ile yeni ilave edilecek tesislerle kış turizmi içinde uygun potansiyele sahiptir.


Zigana dağı yaz aylarında çim kayağı, kış aylarında kayak turizmine elverişli ender turizm yerlerimizden birisidir. Adı üzerinde bu yayla tamamen sisle kaplı. Yaylayı sarmalayan bulut denizi yeşilin tüm tonlarıyla birleşince de ortaya başka hiçbir yerde göremeyeceğiniz görüntüler çıkıyor. Eğer bu yaylaya gitmeye karar verirseniz mevsime daldırmayın. Deniz Gölünden geçilerek Kaçkar Dağı zirveye çıkılır.


Ancak Kaçkar Dağlarında gezmek isteyen bütün gurup ve ilgililere rehber almaları tavsiye edilmektedir. Akçaabat’a 3 Trabzon’a ise km. Bakkal, fırın, kahvehane, lokanta ve pansiyon Kuruçam merkezinde bulunuyor. Hıdırnebi Yaylası’nda bungolov, restoran ve kafeterya mevcut. Giresun Eynelsin’den ya da Beşikdüzü.


Pansiyon İş İlanları , Karaman kayak merkezi iş ilanları eleman arayanlar yeni güncel personel aranıyor ilanı oteller kış sporları konaklama te. Doğal güzelliğinin ve Anzer balı merkezi olmasının yanı sıra çok sayıda yalnızca bu bölgede yetişen, dünyanın başka yerinde yetişme ihtimali olmayan, yöreye özgü çiçeğe de ev sahipliği yapması nedeniyle yerli ve yabancı turistleri bölgeye çekmektedir. Kurumsal hizmet yapısı ve profesyonel çalışma kadrosu ile seçkin, ekonomik, tatil yerleri, tur paketleri ve en ucuz rezervasyon fiyatı sunan acentamız Heryerden Tatil geçtiğimiz yıllarda yurt içi turları, yurt içi kültür turları, yurt içi otel rezervasyonları, yurt dışı turları, uçak bileti. Online Rezervasyon yapın, tatilinizde kazançlı çıkın - Pansiyonlar. Yol üzerinde Acısu köyünde maden suyu kaynağı ve pansiyon bulunmaktadır.


Sis dağı pansiyon

Sis dağı yaylasına ulaşılır. Trabzon yaylalarında konaklamak için pansiyon ve otel gibi alternatiflerin de mevcut. Her yaylada olmasa da birçoğunda kalacak yer bulabilirsin.


Obası, Düzköy yaylaları. Etiketler satılık adana rize antalya hatay muğla fethiye niğde gümüşhane giresun oteller alanya osmaniye manavgat mezitli bayburt. Eynesili ve kırsal turizm alanlarını tanıtan broşür hazırlıyoruz. Sis (Alimeydan) Dağı yaylası küçük yaylalardan oluşmuştur. Bu ise ortaya mükemmel bir görsel şölen çıkarıyor.


Bir gün önce yağan yağmur dağ zirvelerine kar olarak düşmüştü. Zirveden hemen sonra sis dağı kaplamış ve yağmur başlamıştı. Ertesi günde şiddetini artıran yağmur kar olarak düşmüştü dağlara. Yılın yaz tırmanışı için son gün Eylül günüydü, şans bu olsa gerek.


Her tarafı saran sis bulutları sizi bambaşka masallar diyarında dolaşıyormuş gibi hissettirecek. Dik ve kumlu bir inişti. Sonra nereden geldiğini anlamadığımız sis birden dağı sarıverdi. Kamp alanında Dağı göremez olduk. Bir süre sonra hava biraz açar gibi oldu ve aşağı taraftan gelen Öküzlerin tacizine uğradık.


Sis dağı pansiyon

Yolun km’si zengin bitki örtüsüne sahip Kulin Dağı’nın içinden geçmektedir. Konaklamak için pansiyon tipi evler hizmet vermektedir. Ayrıca bakkal, kasap, kahvehane vardır.


Konaklama-Yeme-İçme: Konaklama için kamp malzemeleri getirilmelidir. Ancak yayladan temel ihtiyaç malzemeleri karşılanabilir. BÖLGE BEYAZ EŞYA, KLİMA , KOMBİ, ELEKTRONİK, ÖZEL TAMİR - BAKIM - ONARIM SERVİSİ. Vestel Servis , Şişhane Vestel Servis, Şişhane Vestel Servis,Vestel.


Pansiyonda ahırdaki hayvanların sütlerinden ve tarlalardan alınan lezzetli doğal ürünler, Kafkasya ve Macahel bölgesine haz yöresel eğlenceler sizleri bekliyor olacak. Kayak Merkezi Pansiyon Fiyatlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar