23 Temmuz 2014 Çarşamba

Italyanca sözlük

Türkçe - İtalyanca Sözlük, Türkçe. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Eğer herhangi bir hata veya mümkün eklemek yeni veri varsa bunu lütfen.


Ayarlar bölümünü kullarak çevirisini görmek istediğiniz sözlükleri seçme ve aynı zamanda sözlüklerin gösterim sırasını ayarlama imkanı. Kelimelerin seslendirilişini otomatik dinlemek için ayarlardan. Türkiyenin ilk ve tek indirilebilir italyanca sözlüğü!


En popüler şarkıların çevirileri! Güncel ve klasik italyanca müzikler. Cümle ve Videolar ile zenginleştirilmiş içerik. Etimoloji, Eş ve Zıt anlamlar, kelime okunuşları ve günün kelimesi. OS, Android ve Windows mobil platformlarda.


Hırvatça cümle çeviri (sözlük) ile İtalyanca, Hırvatça ve dünya dilleri arasında hızlı cümle ya da kelime çeviri yapın! Belarusça cümle çeviri (sözlük) ile İtalyanca, Belarusça ve dünya dilleri arasında hızlı cümle ya da kelime çeviri yapın! Gücerat Dili cümle çeviri (sözlük) ile İtalyanca, Gücerat Dili ve dünya dilleri arasında hızlı cümle ya da kelime çeviri yapın! Romanca bir dildir ve İtalyan-Roman dilleri grubuna aittir. Dilsel söz varlığı, gramer ve telaffuz açısında Latince diline en yakındır.


Tessin Kantonu), San Marino ve Vatikan ülkelerinin resmi dilidir. Yabancı dil dersi yaparken bu sayfayı hiç kapatmayacağınıza eminiz. Katalanca cümle çeviri (sözlük) ile İtalyanca, Katalanca ve dünya dilleri arasında hızlı cümle ya da kelime çeviri yapın! Bengalce cümle çeviri (sözlük) ile İtalyanca, Bengalce ve dünya dilleri arasında hızlı cümle ya da kelime çeviri yapın! Gürcüce cümle çeviri (sözlük) ile İtalyanca, Gürcüce ve dünya dilleri arasında hızlı cümle ya da kelime çeviri yapın!


Italyanca sözlük

Bu sözlük diğer italyanca sözlük lerle kıyaslandığında çok daha kaliteli ve kolay anlaşılır. Ayrıca düzensiz fiillerin listesisini coğrafya terimlerin ve özel isimlerin okunuşunuda içerdiği için italyanca öğrenmeye meraklı kişiler için biçilmiş kaptan. Azerice İtalyanca cümle çeviri (sözlük) ile Azerice, İtalyanca ve dünya dilleri arasında hızlı cümle ya da kelime çeviri yapın! Portekizce cümle çeviri (sözlük) ile İtalyanca, Portekizce ve dünya dilleri arasında hızlı cümle ya da kelime çeviri yapın!


Bu gelişmiş İtalyanca sözlük binlerce terimin açık anlamlarına erişmenizi sağlar. Bu terimler: İtalyanca Argo. Eşanlamlılar sözlüğü gibi alternatif kelimelere kolay erişim.


Kannada cümle çeviri (sözlük) ile İtalyanca, Kannada ve dünya dilleri arasında hızlı cümle ya da kelime çeviri yapın! Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Rusça ve Arapça dilleri başta olmak üzere en kapsamlı profesyonel tercüme hizmetleri sunmaktayız. Kendi kapsamında geniştir ve tamamen ücretsizdir!


Teknik terimler ve özel jargonların İtalyanca dan İspanyolca ye çevirisi. Nasıl İtalyanca öğrenirim ? Bu öğrendiğim dil bilgisi beni ne seviyeye taşır? Kitaplar hakkında bilginiz var mı?


Italyanca sözlük

Yine e-postama en çok ulaşan sorulara derleme yapıp tek bir yazıda cevap vereyim dedim. Cümle Çeviri, Metin Çeviri ve Text Çevirisi yapmak artık çok kolay. Giriş Yap Kayıt Ol Ara Sepetim (0) Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.


Yazım ve dilbilgisini denetleyin. Toplu Alımlar İçin Tıklayınız. Geçenlerde türkçe – ingilizce çeviren sözlük ararken birden karşıma böyle bir program çıktı Self Sözlük! Bende hemen indirdim ve kurdum gayet memnun kaldım.


Italyanca sözlük

Sadece türkçe kelime yazdığımda bunu birkaç dilde çevirebiliyor. Online veya offline çalıştığınız metinde kelime üzerine tıklayarak anında anlamına ulaşabilirsiniz. Sözlük programının tüm özelliklerini görmek için tıklayın. Babylon’ un Çeviri’ si Babylon’ un çeviri yazılımının online versiyonudur.


Online çevirmenimizi kullanarak, İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Almanca, Çince, Japonca ve 75’ ten fazla dilde çeviri yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar