14 Temmuz 2014 Pazartesi

Maltepe gülsuyu kiralık daire

Maltepe gülsuyu kiralık daire

Yaşadığınız veya hali hazırda yaşamakta olduğunuz ilçenin genel özelliklerini bilerek çok daha keyifli bir yaşam alanı kendinize oluşturabilirsiniz. Altıntepe kiralık daire fiyatları bir yılda yüzde 4. Maltepe kiralık ev fiyatları ise yüzde -6. Evinizdeki konforu yaşaya bilmeniz adına kaliteli hizmet.


Günlük kiralamada uygun fiyat seçenekleri ve güvenli kiralama imkanından yararlanın. TL fiyatından başlayan 2. Kat temiz bakımlı deniz manzaralı kiralık daire. Gülsuyu binlerce Kiralık Daire burada!


VİTES 26CANT FULL SÜSPANSİYON LU PIRIL PIRIL. Kat boya badana sı yapıldı temiz bir daire binanın kendi garajı mevcuttur. Abbas Yolcu bölgelere göre sitemizi ziyaret eden kişilere bilgi vermek amacı ile kurulmuş bir platformdur. E5’in trafik gürültüsünden uzak ama metroya yürüyüş mesafesinde olması en büyük avantajı.


Maltepe gülsuyu kiralık daire

Minibüs Caddesi (Bağdat Caddesi) de yürüyüş mesafesinde. Hakkımızda İMAX GAYRİMENKUL LTD. Aradığınız özelliklerde emlak ilanı bulunamadı. MALTEPE ESENKENT DE METRO YA DKK.


KAT TEMİZ BAKIM Kiralık Daire metrekare. Site kaliteli ve aktif sosyal tesisleri ile ön plan çıkıyor. Buraya ücretsiz ilan ver Ümraniyede kiralık daireler.


Maltepe gülsuyu kiralık daire

Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. Yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Search the history of over 3billion web pages on the Internet.


Satılık ve kiralık emlak ilanları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar