15 Temmuz 2014 Salı

Secret love 10 bölüm koreantürk

Emeğe saygı için yorumlarınızı eksik etmeyin. Sonunda savcının ne olduğunu anladı yaaa şükür. Secret Love dizisinde Min Hyuk her şeyi dört dörtlük ama kişiliği zayıf, klasik zengin bir ailenin oğludur. Yoo Jung ise tüm dünyası yıkılsa dahi asla pes etmeyen acımasız bir kadındır. Dizinin konusu Min Hyuk’un eski sevgilisini öldüren Yoo Jung’a aşık olduğunda ortaya çıkan sırlar üzerine dayalıdır.


Secret love 10 bölüm koreantürk

Oyun dünyası ve gerçek arasında geçen bir aşk hikayesi. My Secret Romance en iyi kore dizilerinden birisi olarak gösterilirken hiç te yabana atılmayacak bir fan kitlesi yakaladı. My Secret Romance konusu itibariyle romantizmin sınırlarını aşıyor ve sevenlerine hem görsel hem duygusal harika anlar yaşatıyor. Zenginliğiyle ünlü kore ailelerinden birisinin tek varisi, oğlu Sung Hoon ile daha önce hayatında hiç sevgilisi olmamış.


Yaşanan bir kaza ve değişen üç hayatın anlatıldığı ‘Feda’ aşkı, hüznü ve pişmanlığı aynı anda anlatıyor. Bölüm izle Secret Love 11. Yaşanan talihsiz bir kazada değişen hayatların konu olduğu ‘Feda’, Kore dizisi hayranlarını sürükleyici öyküsüne ortak ediyor. Yeni savcı olan An Do-Hoon.


Sefirin Kızı Çocuk Bir Doğu Masalı Love 1Patron. Gizli Bahçe asya dizisi 18. Lütfen video açılmıyorsa öncelikle Alternatif butonuna tıklayarak diğer player seçeneklerinde çalışan bir alternatif olup olmadığını kontrol ediniz. Ah Kalbim, Kördüğüm, Elif, Sensiz Olmaz, Yalancı Bahar, Benimsin, Zor Sevda, Dr.


Feridun Kunak Show, Dünyayı Geziyorum Kanal dizileri ve Kanal TV filmleri. Allah sabır versin ne olursa olsun sizi ve çeviri temponuzu takdir ediyorum bunu yapmak zorunda olmamanıza rağmen gönüllü olarak bizlere bu dizileri izleme imkanı sunuyorsunuz gerçekten hakkınız ödenmez inşallah her şey gönlünüze göre. The Heirs kore dizisi olarak son yılların en sansasyonel senaryolarından birisi olarak televizyon dizisi tadında efsaneleşiyor.


Büyük ve köklü ailelerin veraset davaları ve miras kavgalarında kimlerin ailelerin. Türkçe altyazılı ve 720p kalitesinde Kore dizileri izleyebilirsiniz. Etiket: Secret Garden 1. Asya Dizileri izlenmeye başlandı. Dizilerin genelinde konu aynı olsa da hepsi senaryoyu kendine göre hazırlamış gibi görünüyor. Herhangi bir küfür, hakaret, reklam, başka sitelerin adı ve (sitemizin linkleri hariç) link paylaşarak yorum yapmak yasaktır.


Bu tür yorumlar silinecektir. Tüm bölümleri tek parça ve hd kalitede izleyin! Your Highness, The Class Monitor dizi için yayınlanan bölümlerin indirme linki eklenmiştir. Arkadaşlar bu siteyi bir kez ziyaret edin.


Thumping Spike (Pounding Spike 2) Bu dizinin ilk bölümü KoreanTürk sitesinden izleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar