24 Temmuz 2014 Perşembe

Sevgiliye damar sözler

Sevgiliye damar sözler

Damar sözler aradığınız zaman gelmeniz gereken tek adres bu sayfadır. Bu sayfada sizler için en damar sözleri hazır ettik. Bu damar sözleri kısa mesajla yollayın ya da sosyal medyada paylaşın tercih sizin ne isterseniz yapın. Unutulmak kadar acıdır bazen yaşamak.


Sevgiliye damar sözler

Etkileyici damar sözler, damar sözler kısa ve damar, resimli ve hayata karşı damar sözleri bulabilirsiniz. Sevgiliye Etkileyici Sözler, Kısa, Damar,. Sayfamızda karşınızdaki kişi kim olursa olsun kız yada erkek fark etmez söylediğinizde dumura uğratacağınız sözleri burada bulacaksınız.


Bazen sokak dili ile yazışmak ve laflar söylemek karşımızdakinin hoşuna gidebilir özellikle sevgiliye ise ama bazen de kapak olacak şekilde karşımızdakine cevap vermek isteriz işte damardan kısa sözler öyle sevgiliye damar sözler facebook twitter için arkadaşlar. Müslüm baba sözlerini aratmayacak kalitedeki damar sözler ile çok efkarlanacak ve efkarlandıracaksınız. Kırgın olduğunuz kişiye üzgün olduğunuzu belirten sözleri facebook gibi ağlarda paylaşabilirsiniz. Güzel sözler kategorisinde yer alan birbirinden güzel etkileyici sözleri bu içerikte bir araya getirdik.


Etkileyici sözler içerisinde yer alan en anlamlı etkileyici sözler, kısa etkileyici sözler, sevgiliye etkileyici sözler, etkileyici özlü sözler ve etkileyici damar sözlerini sosyal medya hesaplarından paylaşabilirsiniz. Sayfadaki sevgiliye ağır damar sözleri facebook, twiter ve whatsapp ile ya da kısa mesaj ile paylaşın. Saçlarım seni düşünerek beyazladı, seninle başladı beyaz yalanlarım seninle ve sensiz beyaz kefenimle gidiyorum uzaklara, Sensiz Beyazlar içindeyim bebeğim… Aşkımı Kimse bilemez Senden Başka Gülüm, Yürüyüşün bile bi başka Bebeğim Sensiz Biter bu deli oğlan her şeyim. Ama sevgiliye güzel sözler yazımıza geçmeden önce “ sevgili nedir?


Türk Dil Kurum’una göre sevgili: sevgi duyulan, sevilen, aşık olunan kimse anlamına gelir. Tek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez. Yârim, sevdiğim, meleğim. Tüm savaşlardan tek başıma galip geldim, bir tek senin aşkına yenildim. Acı Sözler yazımızda facebook ve sosyal medya paylaşımı için birçok acı sözler, acıtan sözler, en acı sözler, acı veren sözler, acı mesajlar, kısa,duygusal,resimli ve yeni acı sözler bulabilirsiniz.


Birbirinden anlamlı sevgiliye uzun mesaj ve uzun aşk yazıları ile sevgilinizi mutlu edebilir gönlünü alabilirsiniz. Etkileyici sözler yazımızda kısa etkileyici sözler, anlamlı etkileyici sözler, etkileyici mesajlar ve etkileyici damar sözler bulabilirsiniz. Kendinizi temiz ve parIak tutsanız iyi edersiniz. Damar Sözler yazımıza da göz atabilirsiniz.


Sevgi dolu sözleri sevdiğinize sunabilirsiniz. Ayrıca sevgi dolu sözler resimli, sevgi sözleri anlamlı, sevgi dolu damar sözleri bulmanız mümkün. Damar Aşk Sözleri, Damar Aşk Sözleri sevgiliye, Damar Aşk Sözleri aşkıma, Damar Aşk Sözleri kocama, Damar Aşk Sözleri sevgiliye, Damar Aşk Sözleri kısa, Damar Aşk Sözleri uzun, Damar Aşk Sözleri güzel, Damar. En arabesk, en duygusal, söylendiği zaman en derine etki eden ve damardan vurucu olan Sözleri sizler için güncelliyoruz.


Kızdınız veya kırıldınız, mutlu veya mutsuz oldunuz. Yine bir gece kağıt kalem elimde,Başlıyorum seni yazmaya bir çakmak sesiyle… Tek dileğim ne biliyor musun? Damar yazılar yazımızda facebookta paylaşabileceğiniz damar yazılar, sevgiliye gönderebileceğiniz anlamlı damar yazıları bulabilirsiniz. Daha fazlası için damar sözler yazımıza göz atabilirsiniz.


YORUM YAPIN Cevabı iptal et. Ah be ayrılık bir tek seninle ayrılamadık. Bugün ellerimi bırakıp, başkasına koşup gidebilirsin.


Ama o senin ellerini bırakıp geldiğinde, yerini ancak ayaklarımın altında bulabilirsin. Keyifli okumalar dileriz. Empati yapmak istiyorum. Kimine göre adamız kimine göre yalanız.


Hepiniz rahat olun biz adamına göre muamele yaparız. Sayfamızda sevgiliye hitaben söylenen en güzel damar sözler yer almaktadır. Sayfamızda yer alan sözlerden beğendiklerinizi sosyal medya hesabınızdan paylaşabilir, gönül hesabınız olan mesaj yoluyla iletebilirsiniz. Bazı sözler vardır iki kelime veya üç kelimeden oluşur ama çok büyük etkisi olur. Yani damara etki ediyorsa sizi.


Sevgiliye damar sözler

Kendini sürekli yenileyen sitemiz yeni sayfalar eklemeye devam ediyor. Baştan sona çok beğeneceğiniz damardan aşk mesajlarını bu sayfamızda bulacaksınız. Sayfamızda bulacağınız sevgiliye damar mesajlarını sevdiğiniz insana gönderebilirsiniz. Böylelikle Sevginizi Haykırabilirsiniz. Terkedip giden eski sevgiliye söylenebilecek anlamlı sözü bu sayfamızda bulabilirsiniz.


Eski sevgiliye söylenebilecek sözü bu sayfamızda bulabilirsiniz. Kapak sözleri facebook, twitter yada pinterest.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar