17 Temmuz 2014 Perşembe

Kürtçe çiçek isimleri

Türkiye’de son günlerde Kürtçe isim modası yayılıyor. Siz de çocuğunuza Kürtçe isim vermek istiyorsanız alın size en popüler 1isim ve Türkçe anlamları. Kürtçe Bilgi, Kürtçe alanında farklı kategorilerde içerik sağlayan geniş kapsamlı bir portaldır. Kürtçe sözlük, Kürtçe şarkı sözleri, Biyografi, Kürt edebiyatı, Kürtçe hazır mesajlar, Kürtçe canlı tv, Kürtçe radyo gibi çeşitli kategoriler yer almaktadır.


Cemil Çiçek’e Dersim ziyareti. Kulilk : Kulilk (çiçek) L hafi. Milleti Millet yapan onun Ana dilidir. Kürtçe Kız İsimleri -Navên Kecen Kûrda Bir İnsanın dili herşeyidir. Ana Dilimiz Kürtçenin Gelecek kuşaklara aktarılması için Çocuğunuza Kürtçe isim koymanın ne denli önemli olduğu ortadadır.


Sizlerde kız çocuklarınıza Kürtçe isimler koyarak dillerini. Toplam adet sonuctan sayfa basi ile arasi kadar sonuc gösteriliyor. Title Gelişen Üye Üyelik tarihi 10.


Kürtçe çiçek isimleri

Kürtçe Çocuk isimleri Kürtçe Çocuk isimlerine ihtiyacım var Kürtçe Çocuk isimleri nelerdir dahha fazla isim olursa daha iyi olır İlgili Yazılar - Güzel. Bu yazımızda Kürtçe erkek isimlerini sizlerle paylaşacağız. Dilimizi kullanalıp geliştirelim ve gelecek nesillere aktaralım. Ana Sayfa Genel Kültür Kürtçe Erkek İsimleri. Sizde kendi kültürünüzün geleceğe taşınmasını istiyorsanız kendi çocuklarınıza Kürtçe isim vermelisiniz.


Hiçbir zaman insan geçmişini ve nereden geldiğini asla unutmamalı. Roni (ayrılık) Ronahi (aydın) Rezan (öncü) Reber. Yılının En Güzel Dükkan İşyeri İsimleri Listesi. Rüya inşaat malzemeleri gibi. Bunun yerine dumankaya, yalçın, yıldırım, kalite, sağlam, demirtunç, gibi isimler işyerinin faaliyet alanına daha yakındır.


Birbirinden guzel kürtçe erkek isimleri ve Türkçe anlamlarını aşagıda listelemiş bulunmaktayız. Erkek çoçuk bekleyenler doğacak coçugunuza kürtçe isim arayışı içerisinde alanlar için bir çok kürtçe erkek ismi aşagıda yer almaktadır. Kürtçe kız ve erkek isimlerinin listesini hazırayıp anlamlarıyla birlikte okuyabilirsiniz. Bu isimlerin kendine has ve özel bir mistiklik içerdiğinin ve kulağa da harika bir tını bıraktığının da ayrıca belirtilmesi gerekmektedir. Bebeğinize isim bulma konusunda kararsız mısınız?


Her dönem popülerliğini koruyan, son dönemlerde moda olan veya nadir bulunan en güzel kız bebek isimleri ve anlamları (kız bebek isimleri islami, kız bebek isimleri popüller, kız isimleri ve anlamları ile kürtçe kız bebek isimleri) sizler için bu sayfada derledik. Kız Bebek İsimleri ve Anlamları ile isim koyma. Gönderen kısmı belirtilmemiş şiir ve yazılar sitemizde alıntıdır. Kürtçe bayan isimleri, Yeni dogacak olan kız cocçuklarına verebileceginiz en güzel kürtçe kız isimleri listemizden begendiginiz ismi kız cocugunuza verebilirsiniz. Kürtçe ve Türkçe Anlamı, çiçek tarlası Türkçeden Kürtçeye çeviride ne demek?


Japonca adını oluşturan kanji karakterler “güneş” ve “köken” anlamına gelir. Ama bu gün japonyanın kendisinden bahsetmeyeceğiz. Eğer Sizde kendinize göre değişik ve ilgi çekici bir japon ad ve isim arıyorsanız doğru yerdesiniz. A harfiyle başlayan çiçeklerin adları desek kaçımız kaçta çiçek çeşidini söyliyebilir ki, Baş harfi A olan çiçek türlerini sizler için derledik. Dünyada yüzbinlerce çiçek çeşitleri bulunmaktadır.


Kullanılan kısımları yaprakları ve çiçek tomurcuklarıdır. Yapraklar çiçek açmadan toplanır, gölgede kurutulur. Batman Tanıtım Haber ve Eğlence Sitesi. Sitemizde sizede yer Ayırdık.


Kürtçe çiçek isimleri

Yazılarınızı , düşüncelerinizi,gördüğünüz olayları ve şikayetlerinizi sitemiz aracılığıyla duyurabilirsiniz. Konu kısıtlaması yok, sansür yok, hayata, haksızlığa, adalete, aileye, günlük olaylara, toplumsal olaylara, spora, eğitime, çevreye yani yaşama dair ne varsa yazın. Kurandaki Kız İsimleri, Kız Çocuklarına Verilebilecek Güzel İsimleri Araştırdık ve Sizin İçin Derledik. Hiç duyulmamış en güzel kız isimleri ve anlamları. Son dönemde moda olan kız bebek isimleri ve anlamları Pudra.


En Güzel Bebek İsimlerini İsimler Sözlüğü yazımızda bulabileceksiniz. Nadir İsimler ve anlamları ile hangi dile (Arapça, Farsça, Türkçe, Kürtçe vb.) ait olduklarını da belirtiyoruz. Siz de kendi bebeğinizin ismini aşağıdaki yorum bölümünden bize yazın bu listede yoksa ekleyelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar