16 Temmuz 2014 Çarşamba

Nesi meşhur türkiye

Adana Pamuk (Beyaz altın), Adana Kebabı, Çukurova, Adana Anavarza Kalesi, Adana Misis Antik Kenti, Adana Tekir Yaylası, Yaşar Kemal, Sakıp Sabancı. Türkiye’nin Nesi Meşhur? Hangi şehrin nesi meşhur? Forumaski paylaşım sitesidir. Bu nedenle yazılı, görsel ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenmektedir.


Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazılı, görsel ve diğer materyalleri saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır. Liverpool - Chelsea Süper Kupa maçında sahaya taraftar girdi Liverpool ile Chelsea maçına yoğun ilgi! Hande Erçel makyajsız fotoğraflarıyla herkesi şaşkına çevirdi WhatsApp o hesapları kapatacak!


Ukrayna’nın Neyi Meşhur? Bu sorunun cevabını öğrenmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Ege Bölgesindeki illerde neler meşhur? Her ilimizin birçok meşhur şeyi olduğundan en meşhur olanları. Bunun için hangi şehrin nesi meşhur araştırması yaptık ve özellikle ülkemizde ağızları sulandıran tatlar olduğunu ve sadece bu tatlar için atlayıp uçağa gitmeye değeceğine kanaat verdik.


Nesi meşhur türkiye

Oy kullanamıyorum ama bana kalırsa en çok boğazlarımız ve İstanbul meşhur. Eşimle en büyük hayalimdir Ortaköy Camiinin yanında çay içip simit yemek. Bu liste böyle uzayıp gidiyor. Ya sizin memleketin nesi meşhur?


Ya da bunlardan kaçını biliyorsunuz? Yöresel peynirler, bal, tereyağı, köme, pestil, kaymak, reçel, zeytin ve daha bir çok ürün. Mersinin en meşhur tantunicisi hangisi diye sorarsanız da size verecek şöyle bir yanıtımız var: Tıklayın.


Nesi meşhur türkiye

Yörük halkın bulunduğu birçok yerde adı geçer, o yörenin mutfağına girer. Cennet vatanımızın her köşesini ezbere bilmeliyiz. Hemen herkes yaşadığı il hakkında az da olsa bir şeyler biliyordur.


Toprakkale Kalesi, Hemite Kalesi, Karatepe-Aslantaş Açık Hava Müzesi, Karaçay ve Şarlak Şelaleleri, Zorkun Yaylası, Haruniye Kaplıcası, Yerfıstığı Üretimi. Bir ilin adı söylendiğinde ilk aklınıza gelen şey ne oluyor? Hepsinin yanıtını tek sayfada topladık. Size birisi Malatyanın nesi meşhur diye sorarsa cevabınız artık hazır. Ve eğer Malatya’daysanız ne yapın edin bir tabak yemeden oradan ayrılmayın.


Pirpirim Yemeği (enfes lezzet) Pirpirim ismini daha önce hiç duydunuz mu bilmiyoruz. Ama biz ilk duyduğumuzda çok şaşırdık. Kars’ta Ne Yenir, Nesi Meşhur?


Gidebileceğiniz En İyi Restoran Tarifi. Sen de üye ol, beğendiklerini tarif defterine ekle,. Memlekete dönerken anne, teyze, hısım, akraba, konu komşuya ne alacağım der dediğinizi duyar gibiyim. Yunanistan’ın neyi meşhur? Bu bölümde omzunuzdaki yükten kurtulacaksınız.


Ana Sayfa EKONOMİ SİZİN ORALARIN NESİ MEŞHUR. Hz Ali peygamberin nesi olur? Gaziantep mutfağı tam 2çeşit yemek, tatlı ve içecekten oluşuyor. Abdüsselam Balaban Kabap: Nesi meşhur anlamadık.


Her İlin Altında Nesi Meşhur İse Onun Resmi Vardır. Ailece Harika Zaman Geçireceğiniz Bir Puzzle. Yaş Üzeri İçin Uygundur. Sağlığa Zararlı Madde İçermez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar