29 Temmuz 2014 Salı

Doğruluk dürüstlük projesi

Hakikat’in uygulanması, gerçek dürüstlüktür. Proje ile öğrencilere dürüst. Bu proje sayesinde öğrencilerimiz, doğruluk, dürüstlük ve yardımlaşma değerlerini kazanmış olacaklardır. Dürüstlüğün karşıtı olan yalan ve yalancılık hakkında sohbet edilir. Yalancılığın insanı huzursuz edişinden bahsedilir.


Artık materyal kullanarak dürüstlük rozeti yapılır. DOĞRULUK VE DÜRÜSTLÜK Doğru olmaktan maksat, sözde, davranışlarda, iş ve eylemlerde doğru ve dürüst olmaktır. Ayrıca esnaf ve sanatkârların alış-verişlerinde ve yaptıkları işlerde dürüst olmaları da doğruluk kapsamına girer. BEYŞEHİR’DE “DOĞRULUK DÜKKANI” PROJESİ HAYATA GEÇTİ.


Bunun için İslam, insanlara inançta, sözde ve işte doğruluk ve dürüstlüğü emreder. Diyarbakır’ın Kayapınar İlçe Belediyesi tarafından tüm okullar ve Aile Destek Merkezlerinde bulunan çocuklara, adalet, sevgi, yardımseverlik, doğruluk, dürüstlük, kardeşlik ve çalışkanlık değerlerinin aktarılabilmesi için “Küçük. Kavak Yaşar Doğu İlkokulu Müdürlüğünce hazırlanan Sağlıklı Beslen Dürüst Ol projesinden olumlu sonuç alındığı bildirildi. Değerler eğitimi sabır paketi projesi ile sabretmeyi öğrenmek çok keyifli.


Anaokulu Çocuklar Için Elişi Okul. Doğru ve dürüst olmak bize bir şey kaybettirmez, aksine çok şey kazandırır. Emeği geçen öğrencilerimiz, 9R sınıfı öğrencilerinden AYCAN KALKAN, AHMET OĞUZ KAFADAR, GİZEM SAYIN, ZEHRA TANKİŞİ, MEHMET ALİ ADIYAMAN, ZEHRA YİĞİT VE ECE NUR MERCAN. Seminer Turgut Özal Tıp Fakültesi psikoloğu Uygar SALMAN tarafından verilmiştir.


Seminere velilerimiz yoğun katılım göstermişlerdir. Eğitimde Değerler Eğitimi. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI AFYONKARAHİSAR BOLVADİN KURUCAOVA ORTAOKULU.


Uygulama ile çocuklara doğruluk ve cömertlik değerleri öğretiliyor. Olmazsan Olmaz Öğretmenim - Öğretmenler Günü Kutlama Programı. Kasım Atatürk´ü Anma Programı Düzenlendi. Okulumuz Z-Kütüphaneye ve Fen Laboratuvarına Kavuştu. Ayet-i Kerimeler “Ey İman edenler!


Allah’tan korkun ve sadıklarla (doğrularla) beraber olun! Furkan Suresi, 72) “Artık o pis putlardan kaçının ve yalan sözden kaçının. Hac Suresi, 30) “(Münafıkların) kalplerinde bir hastalık. Bu uygulama ile çocuklarımız yaparak ve yaşayarak doğruluk, cömertlik ve dürüstlük değerlerini hayat geçirmiş olacaklar” dedi. Etik davranış, başkaları ile ilişkilerde dürüst olmayı ve içtenliği gerektirir.


Doğruluk dürüstlük projesi

En son düzenlenen Ataşehir Modern İzmir projesi lansmanında, çok yoğun bir ilgiyle karşılaşılmış ve rekor bir. Aydın’ın Efeler ilçesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Çeştepe İlkokulu’nda sosyal sorumluluk projesi kapsamında okulun bir köşesine gön önce kurulan “Dürüstlük Bakkalı”nın başında bir görevli olmamasına rağmen kısa sürede kâr yaptı. Hacivat - Karagöz, şiir dinletisi ve sema gösterilerine geçti. DOĞRULUK DÜRÜSTLÜK ARALIK DOĞRULUK DÜRÜSTLÜK DOĞRULUK DÜRÜSTLÜK DOĞRULUK DÜRÜSTLÜK VATANSEVERLİK OCAK SORUMLULUK.


Etkinliklerde resim, şiir, kompozisyon ve slogan yarışmaları düzenlendi. Okul içinde doğruluk ve dürüstlük değerlerini işleyen pano oluşturulması. Derslerde doğruluk ve dürüstlük değerlerinin işlenmesi.


Doğruluk dürüstlük projesi

Alalım Köşesi” nde basında doğruluk ve dürüstlük değerlerini kapsayan örnek haberlerin sergilenmesi. Uzun süredir bu bölgedeki tüm projeleri titizlikle incelerim. Verilen her kuruşu sonuna kadar hakeden bu projenin satış fiyatları da gösteriyor ki bu insanlar sadece para kazanma derdinde değiller.


E-postanıza bir şifre gönderilecek. Erzincan TarafGazetesi. Do you want to remove all your recent searches? All recent searches will be deleted.


Manav projesinden memnuniyetini dile getiren okul Müdürü Yavuz KAZANCI “Bütün öğrencilerimiz yardımseverlik, doğruluk ve dürüstlük sınavını başarıyla geçtiler. Bu süre içinde dürüstlük, doğruluk, kaliteli hizmet ilkelerinden ödün vermeden, değerli destekleriniz ile firmamızı hep birlikte bugünlere taşımış bulunmaktayız. Firmamızın yan kuruluşu olarak ZEYKO İnşaat A. Müşteri memnuniyetini esas olarak gözeten şirketimiz doğruluk, dürüstlük ve disiplinden taviz vermeyerek başarıya ulaşmanın mümkün olduğunu savunur.


Günün sonunda mükemmeli yakalayabilmenin çabası içinde olan tüm personeli ile sadece müşteriye değil insanlığa hizmet ettiği bilincine sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar