28 Temmuz 2014 Pazartesi

Bmw i8 fiyatı

Bmw i8 fiyatı

BMW i Serisi isatılık 2. Bmw İ#128663; İlanı Arasından İstediğin Özellikte Bmw İModelini İncele #128269;. Coupé modeli için sadece 1. Roadster modeli için ise 1km de 2. Alman otomotiv devi BMW’nin elektrikli spor otomobili i önümüzdeki yıl Temmuz ayında satışa çıkmaya hazırlanıyor. BMW, ülkemizde her zaman en çok sevilen araba markalarından biri olmuştur.


Bu yüzden BMW’nin ürettiği arabalara daha çok ilgi gösteriyoruz. Biz de bu keyifli tasarım hakkında biraz araştırma yaptık. Fakat bu fiyata sıfır bmw malınamaz. Türkiye satış fiyatı ne kadar olacak. Ayrıca tarz açısından bmw ikesinlikle apayrı bir araba olduğunu söyleyebilirim.


Umarım hak ettiği değeri görür. Mobiliteyi yeniden tanımlayan, bu heyecan verici ve büyüleyici otomobil, yolculuğunuz süresince size sınır tanımayan bir sürüş keyfi sunar. BMW, iCoupe modelinden farklı olarak Spider versiyonunu da çıkaracak.


Tescil tutarı plaka, ruhsat, işlemci masraflarını ve eğitime katkı payını içerir. Trafik sigorta poliçe bedeli bu tutara dahil değildir. Hibrit otomobillerin çıkış gücü olarak elektromotor ve benzinli motordan oluşan sistemin. Hybrid otomobil fiyatları ne kadar, güncel hibrit araba fiyatları ne kadar gibi aklınızdaki soruların tamamını bu fiyat listemizde bulabilirsiniz.


Dünyanın en büyük otomobil devlerinden olan BMW, piyasaya sürülecek yeni imodeli için üretim testlerinde geçen. Ayrıca bir diğer vergi olan MTV kısmında da sadece 9TL ile ciddi bir avantaja sahip. Bu bir BMW, yani imarkanın her modeli gibi geniş bir sürüş repertuarını tek otomobilde sunmayı başarıyor. Artık otomobil firmaları elektrikle çalışan otomobillere önem vermeye başladı.


Bmw i8 fiyatı

Ocak fiyat listesi dün güncellendi. Bu arada M ailesine yepyeni modeller eklendi. Sadece fuar kapsamında değil, elektrikli araç teknolojisinde de önemli bir eşik olan araçların, tasarımları ve özellikleri de göz doldurmayı başarmıştı.


Bu muhteşem otomobilin fiyatı şirket tarafından açıklanmazken, herkes normal olarak bu fiyatın açıklanacağı tarihe odaklanmaya başladı haklı olarak Sonunda kalpleri kıracak, cepleri yakacak fiyat açıklaması yapıldı. Otomatik Direksiyon Bmw İOyuncak Robot Dönüşen Araba 5TL ve ücretsiz kargo ile n11. By Yener in GÜNCEL OTOMOBİL HABERLER.


Bmw i8 fiyatı

Bmw İİFiyat ve Özellikleri Resimleri. Eğitim, Teknoloji, Sağlık, Bilim, Haber, Spor, Bilgisayar Oyunları, Kadın, Soru Cevap ve Dahası burada. Bmw İOzellikleri haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Kullanıcılılar için kolay ve güvenli kullanım sağlayan ve geleneksel kumandalardan tamamen farklı yeni model.


Aynı andan birden fazla akülü araba kullanım alanlarında karışıklığı önlemek ve çocukların güvenliği için uzaktan kumanda ve aracı birebir eşleştirme modu. Satıcılarımızın çoğunun ücretsiz gönderim sunduğunu düşünürsek, bmw ikey için en iyi online fiyatı aldığınızı kabul edeceğinizi düşünüyoruz. Her zaman en yeni teknolojiye, en yeni trendlere ve en çok konuşulan markalara sahibiz.


Yenilikçi plug-in hybrid motoru 3bg ve 5Nm tork üretiyor. Bu otomobil, yeni bir çağın başlangıcını oluşturur. BMW’nin yeni nesil çizgilerini taşıyan model, düşük burun tasarımı, yukarı doğru açılan kapıları ve güçlü çizgileriyle dikkat çekiyor. Toplamda 3beygir güce sahip olan i arka kısımda yer alan 2beygirlik silindirli 1. Ankara ve İzmir gibi lokasyonlarda insanların gerek showroomlarda gerekse trafikte görmeye alışık olduğu bu otomobil, bölgemizde sadece bir adet bulunuyor.


Kdv vergisi yaklaşık tutarlardır. Yani anahtar teslim fiyatı olarak 510. Tl gibi bir rakamı gözden çıkarmanız gerekmektedir. Bmw bilgilerini inceleyip , parça fiyatlarına, stok durumuna, kargo ücretlerine göz atabilirsiniz ve Online, garantili, en ucuz şekilde satın alabilirsiniz. Yedek parça siteleri arasında en ucuz ve güvenilir, Bmw siparişleriniz hızlı şekilde hazırlanır ve acil en hızlı şekilde kargo ile sevk edilir.


Elektrikli arabalar, Motosiklet yakıt tüketim bilgileri. Outlet Kampanyalar Mağazalarımız Bize Yazın Sepetim Giriş Yap.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar