15 Mayıs 2018 Salı

Yenimahalle yamaçevler kentsel dönüşüm

Yamaçevler’de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Belediye ile hak sahipleri arasında uzlaşma görüşmeleri başladı. Etaplar halinde yapılacak projede bin 5gecekondu yıkılıp bin modern konut yapılacak. Burası ilçemizin son gecekondu bölgesi. Bölgede bin 3gecekondu hak sahibi bulunuyor.


Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu ile birlikte gecekondu bölgesine gelerek mahalle sakinleriyle sohbet etti, yıkım çalışmalarına start verdi. Dört gözle beklenen kentsel dönüşüm projesini, maketi ve görselleri üzerinden değerlendiren. Kentsel ve gelişim proje alanı. Yeni hak sahipleri bu tapuları ile evleri yıkıldığında kira yardımı da alabilecek.


Bu projeyle ilçemizde gecekonduyu tarihe gömeceğiz” dedi. Göreve geldiğimiz günden beri Macunköy’de, Mehmet Akif Ersoy’da, Pamuklar’da yaptığımız kentsel dönüşüm çalışmaları ortada. Bu nedenle Varlık sakinlerimiz de hiç tedirgin olmasın. Kimseyi mağdur etmedik, etmeyeceğiz” diye konuştu. KDGPA kapsamında kalan ve onaylı uygulama imar planları ile belirlenen tüm.


Yenimahalle’nin projeleri yurtdışında ses getirdi. Bakanlar Kurulunda sene takıldı kaldı. Anketler Firma Rehberi Seri İlanlar Künyemiz Hakkımızda Bize Ulaşın.


Cumhurbaşkanımıza çıktım, çözüldü. Isınma sorunu kesinlikle olamayan temiz daire. Beydağı ve Yamaç mahallesi Beydağı ve Yamaç mahallesi ile alakalı son dakika! Kıraathanesi’nde gerçekleşen toplantıya çok sayıda mahalleli katıldı. Bu bölgelerde gerçekleştirmek istediğimiz kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili biliyorsunuz ki üst düzey bürokratlarla görüştüm.


Akfen İnşaat’ın Bulvar Loft Projesine 1. YENİMAHALLE Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fethi Yaşar, yıllık icraatlarını ve projelerini düzenlediği toplantıda anlattı. Yaşar, altyapı ve üstyapı hizmetleri, kentsel dönüşüm faaliyetleri, tamamlanan ve yapımı devam eden sosyal sorumluluk projelerini Topaca’ya anlattı. Gecekonduyu tarihe gömmek istiyoruz. Onun dışında parklar, kaldırımlar, yollar yapmaya devam ediyoruz.


Ağaçlandırma alanlarıyla birlikte 4parkımız var. Macun Mahallesi, kentsel dönüşüm yaşadı. Türkiye’nin en geniş kapsamlı kentsel dönüşümünü yaşayan ilçelerin başında yer alan Mamak’ta, dönüşüm günden güne tamamlanıyor.


Yenimahalle yamaçevler kentsel dönüşüm

Alt yapısıyla, kamusal alanları, yeşil. Etapta Mutlu Son Altındağ’da kentsel dönüşümün en önemli durağı olan ve geçirdiği değişimle tüm Türkiye’nin dikkatlerini üzerine çeken Çinçin bölgesinde,. Büyükşehir Belediyesi´nin Ali Çetinkaya Caddesi´ni bir çekim merkezi haline dönüştürmek için başlattığı kentsel tasarım projesinde sona gelindi.


Zingat, yatırım yapma, satın alma, satma ya da kiralama gibi konularda size yardımcı olarak doğru evi bulmanızı sağlar. Hürriyet’ten Murat Yılmaz’ın haberine göre, CHP’li Yaşar. Evleri kullanılamaz hale gelen site sakinlerinin yemek derdini çözen. Sahi̇bi̇nden satilik komi̇syonsuz dai̇redai̇rem yda bloklarinda park aveneu karşisinda anadolu bulvari üzeri̇nde si̇te i̇çeri̇si̇ndedi̇r.


Yenimahalle yamaçevler kentsel dönüşüm

Ankara Merkez bölgesinde adet Daire 2. Eğitim, çevre projelerimiz var daha. ZMİR Merkezleri Merkez Adı b-fit İzmir Aliağa Adres Kazım Dirik Mah. Başkan Yaşar ayrıca, “Ankara’ya hizmet etmek ibadettir” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar