17 Mayıs 2018 Perşembe

Gökyüzüne sözleri

Mesafeler umurumda değil çünkü hala aynı gökyüzüne bakıyoruz. Denize karşı evimiz yok ama gökyüzüne karşı hayallerimiz var. Gökte ki kuş bulutu elde ki tek kuştan daha somuttur.


Muhsin Yazıcıoğlu Sözleri. Edebiyat ile müziği birleştiren en önemli faktör de şarkı sözleri. Bazı şarkı sözleri öyle değerli ki, en büyük şiirler kadar etki bırakıyor dinleyende. Pek çok şarkı sözü yazarının ozan.


Bazen kırgınlığımızı dile getirmek, bazen. Aşk Sözleri ve Aşk Mesajlarının yer aldığı sayfamızda bulunmaktasınız, Güzel Aşk Sözleri Etkileyici Aşk İle İlgili Sözler Sevgiliye Harika Aşk Sözleri’ni sevdiklerinle paylaşabilir, yorum ve söz ekleme bölümlerinden sayfamıza katkına bulunabilirsiniz. Sen benim gökyüzüne gönderdiğim duamın yeryüzündeki.


Gidenlerin Ardından Sözleri, Sanatçı: İlkay Akkaya, sitede İlkay Akkaya şarkı sözleri, akorları, sekmeler, zil sesleri için arama nomorelyrics. Sana göre keko olabilirim ama Tanrı’ya göre gökyüzüne tekme atan martıyım. Tak jileti dudağına şah damarımdan öp beni. Uçmasını bilirsen olursun.


Bir kere kaçar uçurtması, sonra gökyüzüne küser insan. Gözlerimden tut da ciğerlerime kadar kırgınım. Bu sayfamızda Kırık Kalp Sözleri, Kırık Kalp Mesajları, Kırılmış İnsan Sözleri ve Kırık Kalp Yazıları yer almaktadır.


Gökyüzüne sözleri

Güneşin al şafağında Aydınlığı delip geldik Üreten eller üstüne Sevdamızı serip geldik Gülümsedik gökyüzüne Yar gözüne kuş izine Umudumuz çiçek açtı Sabahları mor filizine Kelebekler uçar gider. Talip Özkan tarafından derlenmiştir. Sözleri Çiğdem Gökay Seçkal tarafından gönderilen bu türkü 16defa görüntülenmiştir. Gah Çıkarım Gök Yüzüne isimli türküye ait nota kaydı bulunmaktadır.


Sitemizde mpindirme linkleri kesinlikle yayınlanmamaktadır. Melodisi ve hareketleri ile beraber çok güzel bir şarkıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Güzel Sözler için bu sayfada devam ediniz.


Gerçek mutluluk elinle gökyüzüne dokunmak gibi, ulaşamayacağını bildiğin halde hayal etmesi bile güzel. Gülşen Emrin Olur şarkısının sözleri, Gülşen şarkılarının sözleri, Gülşen Emrin Olur video klip. Bir Gülsen Yeter Şarkı Sözleri Müslüm Gürses – Bir Gülsen Yeter Şarkı Sözleri Patron – Sıraya Girin Şarkı Sözleri Patron – Sıraya Girin Şarkı Sözleri Popüler. Emrin olur notaları, sözleri - Şarkı nota ve sözleri.


Emrin Olur Şarkı Sözleri - Kayahan Akşam dalgalar vurur sahil boyuna vurur içimi yıkar Siyah kelebeklerim uçar delice ahım ölüme kadar. Sansar Salvo – Kozlar Şarkı Sözleri. Kül Yanar Mı Şarkı Sözleri Müslüm Gürses – Kül Yanar Mı Şarkı Sözleri Popüler. Demet Sağıroğlu – Silkelen Şarkı Sözleri. Cocuk-Sarki-Sozleri-Genel.


Gökyüzüne sözleri

Biz aynı gökyüzüne aitiz, ne kadar uzağa gidebilirsin ki, ,ster kapı komşum, ister dünyanın bir ucunda ol. Bu kalbe girdin ya bir kere, artık nerede istersen orada ol. Dickinson-Aşkı gerçek sevda olanın ne işi olur çiçekle, böcekle, o hep aşıktır mavi gökyüzüne. Eğer şarkı sözünün sitemizden kaldırılmasına dair bir isteğiniz var ise iletişim sayfası üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Herkese keyifli okuma ve dinlemeler.


En altta bulunan yorum kısmından değerli düşüncelerinizi bizimle paylaşabilir ve şarkı isteğinde bulunabilirsiniz. Ahmet Batman-Beyin, gökyüzünden daha geniştir. Edip Akbayram - Gülümsedik Gökyüzüne Şarkı Sözleri. Karamel Makiyato – Gökyüzüne Bak Şarkı Sözleri, Şarkı Sözü, Yerli Şarkı Sözleri, Lyrics Yeni bir hayat vodka bira bir liraNeden olmasın alkol mahallemdeki bakkalda Hayallerimi söndürdün bak son sigarandaSözlerin kalbime ağır bir yara Üzgünüm bitti rüyalarSesim yankılanır sokağındaDuyarsan gökyüzüne bak Dünya kirli dünya karaEllerimi sakın bırakmaBeni.


Gökyüzüne sözleri

Dün gökyüzüne bir avuç yıldız fırlattım. Karanlığında aydınlığım olsun diye. Vazgeçilmezim sıra sende gururu bir yere fırlat ve pişmanlığımla sızlayan şu kalbimi mükemmelliğinle donat.


Kul Nesimi adlı şaire ait tüm şiirleri antoloji.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar