29 Mayıs 2018 Salı

Komik sözler 2018

Telefonumun şarjı olduğunda prize koşarken kendimi, yaralıyı içeriye yetiştirmeye çalışan hemşire gibi hissediyorum. Dün yere düşen bir kız gördüm. Kadına hayatta yapmak istediği 1şeyi soramadık, çünkü birinci sorduğumuz kadın hala susmadı.


Komik sözler 2018

Kız arkadaşımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının kız arkadaşlarını kullanıyorum. Birbirinden komik sözler, en komik sözler, güldürmekten çatlatan komik sözler, kahkaha attıran komik sözler, en sağlam espirili komik sözler, kısacası gülmekten karnınıza ağrılar girecek komik sözlerin hepsi komik sözler sayfamızda mevcuttur. Bu laflar sana kapak olsun, fena oturttum helal olsun, tipin yok ki şeklin olsun, hadi canım yolun açık olsun. En güzel komik mesajlar burada. Modern hayatta insanlar ne yazık ki günlük hayatın çilesi içerisinde insani bazı vasıflardan uzak kalıyor.


En komik sözler, kısa komik sözler, komik paylaşımlar. En geniş komik ve esprili sözler arşivi için buradayız. Hayranlıkla okuyacağınızı düşündüğümüz birbirinden etkili laf sokan sözleri sizi kızdıran sevmediğiniz insanlara kapak söz olarak gönderme yapabilirsiniz. Bütün Almanlar bunu konuşuyor.


Sizde sevdiklerinize, dost ve akrabanıza yeni yıl mesajı göndermek istemezmisiniz? Efkarlı Sözler – Efkarlı ve Dertli Laflar. Komik sevgili mesajları, komik. Sevgiliye aşk mesajları bu sayfada. Her insan doğumu itibariyle yüreğinde annesinin sevgisiyle doğar.


Ego ile alakalı olarak söylenmiş o kadar güzel sözler vardır ki bu sözler ile alakalı olarak sizleri bilgilendirmek ve fikir edinmenize yardımcı. Ford Focus Peugeot Porsche. Sayfamızda recep ivеdikin sözylеdiği bir birindеn komik ve ilginç sözlerini bulаbilir sosyal ağlarda pаylаşаbilirsiniz. Bu ne sаçmа hayat, bu ne serkeş hayat, bu nе dingil hаyаt ya? Bana göre kahkaha, iki insan arasındaki en yakın mesafedir.


Komik sözler 2018

Bu yazıda en çok beğendiğim Karadeniz Fıkralarını sizin için derledim. Bu sayfamızda başka hiçbir yerde bulamayacağınız en komik yazıları hazırlamaya çalıştık. Sayfamızda bulunan bu çok komik yazıları okuduğunuzda çok güleceğinizden eminiz. Hayatımızın en derin köşesine bile seni yazmak ne kadar güzel bir duygu aşkım.


Sen olmasan bile yarınlarıma güneş doğmadan seni anlamak ve seni yaşamaktır. Olan bir gönül yarasına bel bağlamak bile sensizliği bana düşündürüyor. Aşk bu kadar kadir ise, sen neden bu kadar yalnız. SYM’nin manipülasyonuna gelmeyin. Kitapçıklarınızın başından ayrılmayın.


Beyin yakan sözler,Beyin yakan laflar,Kısa beyin yakan sözler. Yaşanan her yıl, insan için birçok anlam ifade edebilmektedir. Seni Seviyorum Çünkü Sözleri.


Onedio okurlarının oylarıyla seçildi. TEST VİDEO YEMEK CAFE GÜNDEM DİĞER. Belki de, deli dedikleri tek kişilik bir azınlıktı.


Komik sözler 2018

Etkileyici Aşk Sözleri anlamlı hislerinize tercüman olacaktır. Espiri sözler serisine devam ediyoruz sizler için bir çok sosyal medyadan derlediğim komik sözler bakalım bekleyecekmişsiniz. Birde üst taraftaki komik replikleri izlemeyi unutmayın.


Yazımız hakkında yorum yazabilirsiniz. Ayşe ARMAN Hürriyet Yazar. Asıl mesele hayvan gibi yiyip gram kilo almamak, ders çalışmayıp sınavı geçmek. Bugün bir kız bana saati sordu. Eğer beni böyle ucuz numaralarla tavlayabileceğini sandıysa, bravo doğru tahmin etmiş.


Güzel Sözler,Anlamlı Sözler,Aşk.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar