25 Mayıs 2018 Cuma

Boğazda satılık yalı dairesi

Hürriyet Emlak, size İstanbul ilinde, Sarıyer ilçesinde, aradığınız yalı dairesi ilan seçeneklerini sunar. Sarıyer yalı dairesi fiyatları ve özellikleri arasında karşılaştırma yapabilir, yüzbinlerce İstanbul yalı dairesi ilanı arasından size en uygun yalı dairesi ilanını bulabilirsiniz. Satışa çıkarılan yalıların fiyatları ise milyon dolar ile milyon dolar arasında değişiyor. Bosforce, size boğazda emlak, boğazda satılık lüks emlak, satılık villa, satılık yalı ve satılık lüks daire seçeneklerini sunmaktadır.


Boğazda satılık yalı dairesi

Aynı zamanda 40’a yakın da yalı dairesi de satışta. Söz konusu satılık yalının fiyatları 4. O tarz mülkler zaten boğazda çok az. Yalılara en büyük ilgiyi Katarlılar.


BOĞAZDA SATILIK, EMİRGAN SATILIK,YALI, TRİPLEX, FULL BOĞAZ, DENİZ MANZARALI 3DERECE SANAL TUR. Emirgan Baltalimanı satılık yalı dairesi. ZMİR ALSANCAKTA DENİZ MANZARALI. Belki bir tane çok değerli olan aslında sahil sarayı olarak nitelendirebileceğim Zeki Paşa Yalısı var. Boğazda Yalı Dairesi Arıyoruz.


Bunların 30’u tarihi eser değerinde olan yalı şu anda yeni sahiplerini bekliyor. Satılık yalının fiyatları 4. Fiyatları milyon dolardan başlayıp 1milyon euro’ya kadar çıkıyor. Yalı dairelerinde ise fiyatlar milyon dolarla milyon dolar arasında değişiyor.


Dairemizi görmek için lütfen randevu alınız. YALI DAİRESİNİN SATIŞINDA OFİSİMİZ TEK YETKİLİDİR. Emlak, boğaziçi satılık yalı, köşk, yalı dairesi, bahçeli müstakil ev, dükkan gayrimenkul satışı yapmaktadır. Fatih sultan mehmet köprüsünün arasına yer alan Çengelköy, boğazın tam ortasında muhteşem manzaraya sahiptir.


EN PAHALISI MİLYON DOLAR. Ayıkcan Emlak Gayrimenkul Danışmanı Sinem Ayıkcan Yılmaz, yabancıların yalılara son dönemde ilgisinin yoğun olduğuna dikkat. Avrupa Yakası’nda Bebek ve Yeniköy, Anadolu Yakası’nda ise Vaniköy, Kandilli ve Anadolu Hisarı’ndaki yalılar çok değerli.


Yalı ve yalı dairesi fiyatlarında en büyük etken lokasyon. Deni̇ze sifir yali dai̇resi̇ satilik. En pahalısı milyon dolar. Osmanlı döneminden beri üst gelir grubunun göz bebeği olan. Bölgesindeki Kiralık Yalı Dairesi İlanları - Emlaktown.


Konut İşyeri Arsa Devremülk. Daire Dubleks Daire Müstakil Ev Residence. Yazlık Villa Yalı Dairesi Köşk. Mehmet Akif Caddesi, Temel Apt.


Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. Kireçburnu Mahallesi satılık daire fiyatları. Bu sayfada gördüğünüz ilanların, mfiyatları 5. TL arasında değişmektedir. Portföyünde satılık yalı olduğunu da aktaran Ulvi Özcan, “Piyasada ve portföyümüzde milyon dolar ile 1milyon dolar arasında 8-tane yalı olmakla birlikte çoğunun sahibi adının verilmesini istemediği için açıklayamıyoruz. Yalı mal sahibi tarafından halen mesken olarak kullanımaktadır.


Binada Türk tipi geniş saçaklar vardır. Bahçede, deniz kesnarında metrekarelik yüzme havuzu metrelik rıhtımı vardır. Zemin ve çatı katı alanı toplam.


Evde, oda salon, banyo ve misafir wc bulunmaktadir. Beylerbeyi’nde muhteşem manzaraya sahip müstakil ev. TMSF’den satılık gayrimenkul. Katı ise Makine Dairesi olarak planlandı. This page contains all websites related to: Yali.


Boğazda satılık yalı dairesi

Get access to more than million free transparent PNG files. Created by designers, for designers.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar