29 Mayıs 2018 Salı

Sanalda dostluk

Hamit Korken adlı şaire ait tüm şiirleri antoloji. Birbirimizi görmeden, tanımadan ve sadece hissederek yürüttüğümüz dostluk ilişkisi yaşamımızdaki diğer ilişkilerden çok farklı gelişiyor. Gerçek yaşamda önce fizikleriyle, giyim kuşamlarıyla, sonra da fikirleriyle ve yaşam. Muş Sohbet Odaları sitesine hoşgeldiniz arkadaşlar şimdi sizlere TÜRKİYEnin cennet yerine sayılan bir il Muş vede Muş Sohbet odaları Sitesinden bahsetmek istiyorum.


Sanal dostluk ne kadar samimi sizce. Sizi anlayıp, içinizdeki dost hasretini dindiriyormu? Görmeyince özlem oluyormu? SANAL DA DOSTLUK “ GİZLENEN SAHTE KİMLİKLER” Arkadaşlar günümüzde bir çok insan sesli sohbete arkadaş bulmak için giriyor. Bunu hepimiz biliyoruz sanal alemde gerçek dostu arkadaşlığı bulmak o kadar da kolay değil, bir çok kişi sanal alemde gerçek yüzlerini göstermezler.


Sizce sanal dostluk olurmu. Hatta reel hayattan daha rahat sohbetler yapılabiliyor. Kendini yazarak ifade etmekten keyif alan.


Sanalda dostluk

Bana Beyaz sarayın karşında oturuyorum diyor ama Anadolunun ucra bir köyünden mi yazıyor dersiniz ? Sözleri ne derece samimi ne derece. Gerçek dostluklardan gereğince kazık yediğim için dışarda pek dostm yok. Olmamasını da tercih ediyorum. Dışardakilerden çok daha iyiler. Sevgili arkadaşım GÜLŞAH ile aramızdaki.


Her sevincime ve her kederime ortak olan canım arkadaşım iyi ki tanıdım seni. Sıcacık sohbet ortamımıza kısa sürede alışabilir, uzun süren dostluklar kanazabilirsiniz. Ortamın sanal olması hiç bir şeyi değiştirmemektedir. Dostluk iki ayrı bedendeki tek ruhtur yazılı resim. Yeni dostluk kurulur eskisini dışlarlar Sizli bizli olurlar olmayanı taşlarlar Fikirler çakışmazsa ihanetle haşlarlar Şuursuz ahkam kesen sanalda sataşıyor.


Sanalda İnsan Ayrımı Yapmadan Sohbet. Bazen bu web sitelerinde hoş vakitler geçirirken, bazende, insan giriş yapmak bile istemiyor. Aslında bu ayrımcıl yönler olmasa, çok güzel dostluk, ve arkadaşlıkların kurulduğu ortamlarda buluyoruz kendimizi.


Yalnız yaşıyan insanlar için Seslisohbet siteleri bazen ilaç gibi geliyor. Adından da anlaşıldığı gibi bu bilezik, dostluk sembolü olarak arkadaşlar arasında birbirlerine armağan ediyorlarmış. Sitemizde dostluk ve muhabbet içermektedir. En güzel Aile ortamını sizlere sunmak için elimizden geldiğince Sunmaktayız. Sizlerde Böyle güzel sohbet kanalına katılmak ve dostlarınızı Davet etmek isterseniz Seviniriz.


Ne kadar dost okadar güzel muhabbet etmiş oluruz. Realde hiç görüşmediğimiz ve sanalda dostluğunu kazandığımız ağır başlı oturaklı arkadaşlarımız var ve bir rica ile hiç bir beklentileri olmadan dostluklarını ortaya koyup elinden geleni yapan dostlar var. Bazılari en yakınlardan daha yakın olur. Bir insan dürüstse ve kişilik ne kadar sağlamsa dostluk aşkta o kadar sağlam olur. Bunun sanalla bir ilgisi yok.


Sanal, arkadaşlık, dostluk ve aşk. Bu halin ise kişileri asosyal yaptığı gibi, depresyonlara, psikolojik bozukluklara sürüklediği bir gerçektir. Dost öyle bişey ki umutsuz bir vakaya dönüşeceğimiz anda bizi gece gece güldürmeyi başarabilmekte.


Kan bağımız olmadığı halde kardeşimiz yerine koyabiliyoruz. Bazen kardeşimizden daha yakın bile olabiliyor bu dost kişiler. Sonuna kadar güvenebileceğim abilerim ve kardeşlerim var bu dostluk sadece sanalda değil zaman zaman başka illerde olsada reel hayatta da buluşuruz.


Eksik olmasınlar adamın dibidirler hepsi. Sesli Chat sitemizde dostlarınızla kankilerinizle yeni arkadaş çevre kısaca bedava chat odaları arıyorsanzı sesli chat tiklabence.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar