24 Mayıs 2018 Perşembe

Yenimahalle belediyesi işkur

Yenimahalle Belediye Baskanligi Ivedik Caddesi No:. Eleman ilanları gün içerisinde sürekli güncellenerek size en son ve en güncel liste sunulmaktadır. Bugün yayınlanan ilanları kaçırmamak için sitemizi sürekli takip edin.


Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri” Devam Ediyor Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen. Yılsonuna kadar devam edecek. Her açıdan gelişme örneği gösteren ilçede yine sürekli yararlanabileceğiniz kurslar bulunmaktadır.


Yaptığınız arama kriterlerini kaydederek kayıtlı aramalarım listesinden istediğiniz zaman arama yapabilirsiniz. MESLEKİ EĞİTİM KURSLARININ SÜRESİ Kurslar en fazla 1fiili gündür. ANKARA YENİMAHALLE BELEDİYESİ TAŞERON OLARAK Personel ALIM dağılımı şöyle: Kişi Büro işçisi, kişi Elektrik ustası,. Yenimek Kurslarında Eğitim Eylül Tarihinde Başlar.


Yenimahalle belediyesi işkur

Bu alımlar olacağı zaman İşkur sitesinde iş başvuru formu açılmaktadır. Cevabın evetse, doğru yerdesin! Bulmanın Zor Olduğunu Mu Düşüyorsun? Düşündüğün kadar zor değil! KUR Aracılığıyla Bin Güvenlik Görevlisi ve Şoför Alımı Yapılıyor.


KUR resmi internet sitesi üzerinden firmalar farklı pozisyonlarda çok sayıda personel alım ilanı yayınlıyor. Bu kapsamda güvenlik görevlisi, şoför, büro memuru,. KUR tarafından bildirilen nihai listede yer alacak adaylar, noter huzurunda yapılacak kura çekimi veya sözlü sınava katılmak için yukarıda istenilen belgelerin fotokopilerini 04. Ancak yukarıda belirtilen belgelere sahip olmadığı halde sahipmiş gibi.


Ankara büyük şehir Belediyesine TYP ile personel alımı yapılacak. Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) 39. KUR Etiketini İçeren Yayınlar Henüz bir şey yok. Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye Çayırova Belediyesi Çayırova Belediyesi Meclis. KUR kayıtları olanlar belediye ilanlarına kısa süre içerisinde başvuru yapma imkanına sahiplerdir.


Baba adı Mesut, anne adı Necibe’dir. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Defansip- Vip Ekonomik Sürücü Teknikleri Belgesine sahip olmak. B sınıfı ehliyete sahip olmak gerekiyor.


Ankara Çankaya TODAM Ücretsiz Kurs Ankara Çankaya Belediyesi Ve Çankaya Halk Eğitim Merkezi İşbirliğinde Düzenlenen Ücretsiz Kurslar. THK Kabin Memurluğu Hosteslik Kursu. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacaktır.


ANKARA - YENİMAHALLE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ. Toplumda kültür, sanat ve estetik bilincini yaygınlaştırmak, kültürel zenginliklerimizin korunup geliştirilmesine katkıda bulunmak, kadınlarımızı yeni bilgi ve becerilerle donatarak meslek sahibi yapmak, aile ekonomilerini güçlendirmek, kadınlarımıza birlikte yaşama ve planlı çalışma alışkanlığını kazandırmak, toplumda dostluk, dayanışma ve güven duygusunu. TYP başvurusu yapmak için bireysel üye olarak giriş yapmanız gerekmektedir. Proje başladığı günden buyana 7’si KOSGEB, 4’ü İŞKUR olmak üzere farklı grupta toplam 3kişi.


Yenimahalle belediyesi işkur

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sincan Belediye Başkanlığına yerleştirilmek üzere şoför alım ilanı yayınlandı. Yukarıda Etimesgut civarı iş ilanları listelenmiştir. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Sıfır Atık Projesi kapsamında İŞKUR destekleriyle engellilere ve engelli annelerine yönelik Çanta Dikim Kursu düzenlendi. Kursla tekstil firmalarından çıkan atık kumaşlardan üretilecek bez çantalarla ilde plastik poşet kullanımını yok etmek hedefleniyor. Belediyesi ve Çankaya Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile meslek liselerinin Çocuk Gelişimi Bölümü mezunlarına yönelik olarak gerçekleştirilen eğitim sonunda istihdam sağlanarak, eğitimde başarı gösteren kişinin Belediyemiz kreşlerinde yardımcı anne olarak görev almaları sağlanmıştır.


KUR İl Müdürlüğü ve Çubuk Belediyesi tarafından ortaklaşa yürütülen proje kapsamında ayrı yeni branşta kurslar düzenlenecek. Yeni açılan kurslara katılacak kursiyerlere günlük lira harçlık ödenecek. Kursiyerlerin genel sağlık sigortası primleri de kurs süresinde yatırılacak.


Belediyesi’nin altyapı hizmetlerinden yanımda sağlık, kültür ve dayanışma faaliyetleri yürütmektedir. Başka dernekler ve kurumlarla iş birliği yaparak çok sayıda insana istihdam oluşturmaya devam ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar