7 Mayıs 2018 Pazartesi

Ankara olimpik havuz

Ankara olimpik havuz

Kolejin Ankara’nın hem açık hem de kapalı havuzu bulunuyor. Yarı olimpik ölçülerdeki yüzme havuzu, yaz sıcağında üyelerine benzersiz bir ferahlama ve spor yapma olanağı sunuyor. Havuz alanının kapasitesi 6kişi ile sınırlı ve bu alanda düğün, nişan, davet vb. Bu video Tanıtım kanalında bulunmaktadır.


Ankara olimpik havuz

Tesiste 7-yaş arası çocuklara yönelik yüzme kursu, yaş üzeri üyelere yönelik yetişkin yüzme kursu verilmektedir. Olimpik ebatlardaki yüzme havuzunda atlama platformu ve seyirci tribünü ile duş yerleri ve soyunma odaları mevcuttur. Tandoğan Yerleşkesi Yenimahalle, Ankara. DEKART HAVUZ - DEK-ART İNŞAAT LTD.


Olimpik Yüzme Havuzumuzda çocuklar için eğitimli ve bilgili öğretmenler eşliğinde yüzme kursu da verilmektedir. ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ. Misafirlerimize havuz ve yeşil çimler üzerinde güneşlenme imkanı sunan tesisimiz için bu sezon giriş ücreti hafta içi 3 hafta sonu TL olarak belirlenmiştir. Hammock Beach olarak adlandırılan bu terasta güneşlenmek ayrı bir keyif. Girişler için üyelik gerekmektedir.


Sizlere baştan aşağı yenilenmiş yarı olimpik yüzme havuzumuzda gün boyu cankurtaran gözetiminde, uzman yüzme eğitmenlerimizden, çocuk veya yetişkin fark etmeksizin yüzme dersi alma veya tekniğinizi geliştirme imkânı sunuyoruz. Tesiste ayrıca Çankayalılar için aletli fitness salonu yer alıyor. Ulaşım bilgileri, servisler ve iletişim hususları incelemeye çalıştığımız konular. Havuzun arkasındaki yürüyüş parkuru yeşillikler icinde apayrı Bi DUNYA. Burdan temiz ve büyük olimpik havuz yok spor ve sağlık için daha iyisi yok.


Buna göre havuz card aboneliğinde (Belli seanslarda havuz, sauna, tv dinlenme odası, internet, kreş) 6. Havuz sezonumuz Haziran - Eylül ayları arasıdır. Pazartesi günleri, genel bakım nedeni ile 11. Ankara Bölgesinde Yüzme Havuzu mu Arıyorsunuz? Fiyat Listesi Fiyat Listesi. No: Çankaya, Ankara, Türkiye: Fotoğraflar, adresler, ️ numaraları, çalışma.


Su Topu Federasyonu’na ait olan Ataköy’deki olimpik yüzme havuzunda, metre derinliğinde ve metre uzunluğunda bir havuz ile metre derinliğinde ve metre uzunluğunda bir havuz yer alıyor. Bu tesiste fitness salonu, soyunma odaları, kafeterya, sağlık merkezi ve spor malzemelerinin satıldığı bir mağaza mevcuttur. DIŞARI ÇIK SPORTİF ZİNDE YAŞAM. Yarı olimpik yüzme havuzunun fitness salonunda kişiye özel programlar eşliğinde üyelerimizin spor yapmasına imkan sağlamaktadır. Evinize ve hayalinize uyan bir havuz mutlaka vardır.


Mevsimlere bağlı kalmadan yaşayacağınız havuzlar yapıyoruz. Günün yorgunluğunu havu. Geçen haftalarda televizyonda bu konuda bir program izlemiştim. Peki nerede fotoğrafları?


Belki fotoğraf çekmek isteyenlere faydası olur. Etimesgut Belediyesi’ne bağlı Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu genç, yaşlı, çocuk her kesime hizmet veriyor. Son ay içinde yüzme kurslarına katılan 6-yaş grubundan bin genç ile yaş üzeri 4bay ve bayan yüzme öğrendi.


Olimpik Havuz haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Projenin hayata geçmesiyle ilçedeki önemli sportif ihtiyaçlara cevap vermesi bekleniyor. Havuz Yapımında Dikkat Edilmesi Gereken Etmenler.


Ankara olimpik havuz

ERKEZKÖY(Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy ilçesine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve yaklaşık milyon liraya malolacak yarı olimpik yüzme. Haftanın diğer günü havuz faaliyette olacaktır. Havuz yapımı farklı aşamaları ele alan önemli bir faaliyettir. Uluslararası Yüzme Federasyonu`nun standartlarına uygun olarak metre boyunda, metre eninde, 2. Türkiye`nin en büyük kapalı olimpik yüzme havuzudur. Türkiye’nin en büyük kapalı olimpik yüzme havuzudur.


Birlik Mahallesi’nde Eylül ayında hizmete açılan Erdal İnönü Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Su Sporları Kompleksi tam kapasite hizmet vermeye başladı. Siz de sıcak yaz günlerinin tadını havuz sefası ile çıkarmak istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın. Mars Athletic Club Panora Kapalı Havuz Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi Turan Güneş Bulv.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar