24 Mayıs 2018 Perşembe

Damar sözler 2018

Etkileyici damar sözler, damar sözler kısa ve damar, resimli ve hayata karşı damar sözleri bulabilirsiniz. Müslüm baba sözlerini aratmayacak kalitedeki damar sözler ile çok efkarlanacak ve efkarlandıracaksınız. Kırgın olduğunuz kişiye üzgün olduğunuzu belirten sözleri facebook gibi ağlarda paylaşabilirsiniz. Beni yokluğunla savaştırma! Müslüm Baba gibi olamasak da bizde kendimizce damara bağlayan yazılar paylaştık.


Benim gerçeklerim konuştuklarımda değil, sustuklarımda saklıdır. Bu sayfada sizler için en damar sözleri hazır ettik. Bazen sokak dili ile yazışmak ve laflar söylemek karşımızdakinin hoşuna gidebilir özellikle sevgiliye ise ama bazen de kapak olacak şekilde karşımızdakine cevap vermek isteriz işte damardan kısa sözler öyle sevgiliye damar sözler facebook twitter için arkadaşlar. Bu damar sözler ile damardan sözler paylaşabilirsiniz.


Eyvallah ne güzel sözdür. Bazen kabulleniş, bazen boşveriş, bazen yol veriş, ama sonunda hep bi rahata eriş. O zaman her şeye, herkese ‘EYVALLAH!


Damar sözler 2018

Güzel sözler kategorisinde yer alan birbirinden güzel etkileyici sözleri bu içerikte bir araya getirdik. Seninde Sevgin YaIan, YaIan Dünya Gibi Senden YaIansın. Herşeyin Sonu Vardır Aşkım Ne yazıIar KaIır Bu Dünyada Ne maziIer kaIır yaIan hayatta, Tek Doğrum Var Senden Başkası YaIan, Bu yaIan Dünyada. Acı Sözler yazımızda facebook ve sosyal medya paylaşımı için birçok acı sözler, acıtan sözler, en acı sözler, acı veren sözler, acı mesajlar, kısa,duygusal,resimli ve yeni acı sözler bulabilirsiniz. Ağır Sözler, Sert Sözler, Ağır Laflar, Ağır Mesajlar.


Bu kısımda sozunenguzeli. Sen de zerre kadar insanlık kaldıysa gözlerime bak dikkat et adamlık demiyorum. Onun zerresinin sende kalmadığını biliyorum. Adam olan kadını ağlatmaz. Sustuğum yerde sen varsın.


Damar sözler 2018

Konuştuğum yerde özlemin… Yokluğuna hasret sonbahara başlıyorum, varlığını hissettiğim o sonbaharlara benzemeyen. Belki biraz yağarım bu aralar, ıslanma sakın! Keyifli okumalar dileriz. Tek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez. Ayrıca bu sayfadaki damar sevgi sözlerini facebook ya da twitterdan da paylaşabilirsiniz.


Sayfamıza siz de en güzel damar sözler eklemek isterseniz ya da görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşmak isterseniz bize yorum bölümünden yazabilirsiniz. Duydum ki her şeyin elbet bir sonu varmış, ölüm gelirmiş insana kurtuluş olmazmış. Ağustos Zafer Bayramı mesajları. Bir cevap yazın Cevabı iptal et. Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


Damar sözler 2018

Bu sözler ile hayatta nasıl zorluklar ile karşı karşıya kaldığınızı çok edebi bir biçimde yansıtma hakkına sahipsiniz. Hangi Türk erkeğine sorarsanız, yatakta süperdir, harika araba kullanır, spordan çok iyi anlar. Sen olmadan bu hayatın yaşayacağınımı sandın sevgili.


Ben hayalimde bile sana kıyamazken nasıl baktığımı iyi hatırla. En arabesk, en duygusal, söylendiği zaman en derine etki eden ve damardan vurucu olan Sözleri sizler için güncelliyoruz. Kızdınız veya kırıldınız, mutlu veya mutsuz oldunuz.


Olaylar dokunursa insana, söz olur çıkar meydana. Dertli olanlar için söz söylemek kolaydır. Sayfamızda damar sözler bulabilir, duygularınızı ifade edebilirsiniz. Sevmek seninle güzeldi be gülüm.


Arabesk damar sözler kategorimize hoş geldiniz. Damardan gelir duygular. Lazım olduğunda tam yerine oturacak damar sözleri sizler için derledik.


Bu yazımızda sevgiliye damar mesajlar kısa olanlarını yayınladık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar